Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

Prezența apei în casă, precum și la cabana lor de vară - una dintre cele mai importante condiții pentru prosperitatea proprietății. de alimentare cu apă centrală nu este peste tot, plus pot fi operate intermitent. Importate apă - o opțiune temporară și costisitoare.Cel mai bun mod de a aranja o personalizat bine, și cum să o gaură cu mâinile în casă sau în țară, și vom vorbi în acest articol.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

Fotografii bine terminat bine.

Înainte de a începe munca,

Noi determina adâncimea

 • Mai întâi de toate, ar trebui să decidă în ce scop aveți nevoie de apă. Faptul este că, dacă ați început întregul proces de udare castraveți în țară, atunci nu va puțuri suficient de adânci de până la 20 m., Care este umplut cu apă la sol care trece relativ aproape de suprafață, dar poate fi, de obicei, folosite numai în scopuri tehnice .
 • Dacă se dorește să se obțină apă potrivită pentru băut și gătit, atunci va avea, cel mai probabil să se mute în adâncime deja la o adâncime de 50 m. Sunt straturi de nisip purtătoare de apă, apa în ele, din cauza filtrare naturală, mult mai curat. Dar această apă este recomandat pentru a verifica periodic respectarea standardelor sanitare.

Sfat: dacă o faci doar pentru utilizarea de familie, acesta poate fi direct în subsolul casei sale, este mai bine în faza de construcție, să doteze bine din straturile de nisip de jos și în cazul în care apa nu este suficient de curat, setați filtrele din casă.

 • Regimul ideal este o fântână arteziană. Dar, de multe ori o astfel de lucru nu este pentru forțele de amatori. Apă arteziană luată din calcar poros rezervor, în majoritate, la o adâncime de 20 până la 200 m.
  În plus, roca de calcar și este suficient de puternic „pentru a trece“ prin ea tare. Dar aceste fântâni sunt curate o mare dedicare, la 10m³ pe oră și solid de viață de până la 50 de ani.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

Grosimea straturilor.

vom găsi un loc

 • Înainte de a face o gaură în apă cu propriile sale mâini, pentru a determina destinația. Deci, dacă aveți de gând să montați mai târziu apa, cel mai bine este de a face mai aproape de casa sau in casa.
 • Desigur, după finalizarea lucrărilor, construcția va dura puțin spațiu, dar este mai bine să-l localizeze, astfel încât să nu fie așezat pe drum și, în același timp, este aproape de locul pentru care echipează, sere, cu efect de seră, casa, etc.
 • De asemenea, este important ca site-ul a fost plat. Că în cursul lucrărilor a fost convenabil pentru a instala foraj de mini-turn și elimina butași selectate.
 • Dacă este posibil, încercați să aranjeze design la cel mai jos punct al site-ului, se va reduce cantitatea de muncă fizică pe excavare.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

 • Când un loc pe site-ul este determinată brațul frânghie hexanoic cu sarcină la sfârșitul și ocolire toți vecinii din împrejurimi au o adâncime bine puțuri Gaugeable. Deci, puteți calcula aproximativ cât de mult va fi nevoie tuburi. Dacă acest lucru nu este posibil, să plătească o vizită la stația locală sau explorare geodezic, pot exista astfel de date.
 • Dacă unul dintre vecini a ordonat munca decentă în construcții sau explorare companie, are în mod necesar o schemă geologică în secțiunea. Pe aceasta vă va, fără dificultate, pentru a determina ce la sol trebuie să lucreze. Chiar și la distanțe considerabile, de până la 500 m în planul diferențelor de înălțime așternut va fi de până la 1 m.

Sfat: există locuri în care, la o adâncime de 2-3 m începe de șist (roca), într-un loc pentru a străpunge gaura cu mâinile lor, nu într-adevăr nevoie să se consulte specialiști.
Din experiență: puteți picamer să sape o fântână.
Greu, dar reală.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

Cel mai simplu dispozitiv.

Începem să lucreze

 • Înainte de a fora un puț pentru apă cu mâinile, vă rugăm să fie un instrument indispensabil. În primul rând, este de dorit să aibă Trinoga, îndeplinește rolul turlei. La apariția superficială a acviferelor, puteți face fără ea, dar în acest caz mușchii pendulare și proteja partea din spate mai mici.
 • Root preferabil cu o dimensiune groapă excavare 1,5h1,5 m și o adâncime de 2 m. Pereții gropii mai bine consolida cofraje din lemn. În partea de jos a gropii, din gaura de adâncime săpat metru. Apoi te duci prin lopata de obicei nu se poate, trebuie să treci pe instrument special.
 • Pentru a lucra veți avea nevoie de câteva sfaturi speciale. În primul rând, această bobină, mai bine fals, este o asemănare a burghiului. Alternativ, puteți utiliza un pick gheață de pescuit. In loc de linguri de foraj elicoidale pot fi utilizate.


Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

 • In Figura 1 - Drilling lingura; 2 - bobina sau șurub; 3 - tipuri de „dalta“; 4 - bailer.
 • De asemenea, în cazul în care îndeplinesc pietrele vin în PONT „dalta“, cu ajutorul ei este mai ușor de a sparge obstacolul. Și un alt bailer sfat necesar, este util pentru extracția solului nisipos umed în ultima etapă.
 • Capul de lucru este atașat la coloană, care este fabricat din tuburi de oțel cu diametru mic, de aproximativ 25 mm. Colon incrementat pe măsură ce trece în profunzime. Tubulatura trebuie să fie ferm interconectate, alegerea compusului la discreția dvs., șurub sau PIN-ul. Conexiunea trebuie să fie durabile și de încredere, pentru că dacă se încadrează prin duza, va trebui să înceapă peste tot din nou și să lucreze la noua locație.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

 • Bazat pe faptul că ne-am decis asupra a ceea ce, despre adâncimea apei noastre la rezervor trecem încet. Îngropare mod, la un moment dat poate fi efectuată nu mai mult de 0,5 m, în funcție de puterea solului. Cu alte cuvinte, la fiecare 50 cm, va trebui să se retragă din colonii și pentru a curăța nămolul acumulat, aici va rig troliu.
 • După uscarea grundului se va uda, trebuie să se pregătească carcasa de producție cu un filtru la capătul tubaje, tuburi și sondă. Proiectare-through, este disponibil comercial. Costul aproximativ al acestor piese este de 1500 rub pe 1 coloane metru cu filtru și 300 - 400 ruble pe metru de secțiuni de conducte din plastic de până la 150 mm.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

 • În cazul în care adâncimea nu este mare, este posibil să se adune întreaga structură pe suprafață și introduceți complet. In caz contrar, la adâncimi semnificative, deoarece trece în profunzime, se introduc și construite tubaje, tuburi. Firește Auger, atunci, trebuie să fie un diametru ceva mai mic decât țeava.
 • Când semănătoarea intră în acvifer, vei simti imediat promovarea va fi mult mai ușor. După aceea, ia bobina, ca și cu ajutorul argilos lichid nu trageți afară și du-te la locul de muncă cauc. Ea are o supapă de reținere, prin care solul umed este reținută în duză. Bailer mai bine fixați cablurile 2, prima bază și al doilea siguranță.
 • Astfel bailer trec prin toată acvifer la limită. Când el este terminat, veți simți imediat duza odihnit ferm pe ceva solid. Puteți îngropa apoi pic, dar nu de mult, nu mai mult de 100 mm, cum ar fi spargerea acestuia, puteți deschide calea spre apa în jos, și apoi va trebui să se mute acvifer adânc la următorul.
 • Selectarea bailer nisipuri mișcătoare sau o țeavă de foraj special cu pereți subțiri, cu o supapă de reținere, continuați să instalați coloana de filtrare. Atunci când este instalat coloana, iar în interiorul acestuia sunt aproape nici un nisip trebuie să muflă tub de fund.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

coloană de plastic de filtrare și tubaje, tuburi.

 • Mai mult șurub de foraj se poate deplasa metoda șoc profund. Această metodă este ceva mai lent decât cel precedent, dar este mai simplu și, astfel, este posibil să își desfășoare activitatea pe cont propriu.
 • Instrucțiunile sunt simple, până la o adâncime de câțiva metri forate bobina. Apoi, scoateți bobina ia duză specială într-un tub, marginile care pe de o parte au striații pentru penetrare ușoară în sol, pe de altă parte - inelul pentru cuplarea cablului.
 • Grosimea peretelui trebuie să fie mai mică de 3 mm, lungimea proiectilului este de aproximativ 50 cm, este posibil să se continue greutatea gambei sudate țeavă cu diametru mai mic. Marginea de taiere ar trebui să fie întărită.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

Călit de tăiere cap.

 • Principiul este simplu, de la înălțimea de suprafața pământului, acest design aruncat în puț, și din cauza greutății sale, este inclus într-o anumită adâncime. Apoi, duza trage și frecarea tubul rezultat. Pentru 1 - 3 din lovitură a trecut de 5 cm, dar ajunge apa, va trebui, de asemenea, pentru a selecta lutul lichid cauc .. Acțiunile ulterioare sunt descrise mai sus.

Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto

Puțul este în casă.

vedere impresionantă a macaralelor multe temeri, dar barierele umane încrezătoare în sine nu există. Acum, că știi cum să o gaură în apă cu propriile sale mâini și a vedea că aceasta este sarcina destul de fezabilă, deoarece nu va fi întotdeauna ușor de înțeles instrucțiunile de pe site-ul nostru.

Mai multe de la site-ul meu

 • Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto
  Cum se face o gaură: un ghid pas cu pas și sfaturi
 • Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto
  Precum forate sub apă pe partea sa dreaptă proprie
 • Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto
  Cum se face o gaură în pământ moale
 • Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto
  Ca o auto-fora un puț pentru apă - recomandări practice
 • Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto
  Cum de a fora un puț de mână, folosind apă
 • Cum de a fora o gaură cu mâinile video de instrucțiuni de instalare, pret, foto
  Cum se face o gaură în apă: pentru a ajuta proprietarul cabana