Cum de a folosi arme, cum ar fi halebarda incomod (foto)

Halebardă - armă multifuncțională și foarte convenabil. Numai ei, la fel ca oricare alta, ar trebui să poată să-l folosească, să știe caracteristicile sale. Alexander folosit împotriva piciorului, și (foarte important!) Împotriva războinicului montat. Mulți dintre ei au avut un cârlig, tocarea partea opusă, permițând pentru a scoate călărețul în șa. Mai mult vârful kopeynogo, o lamă de tăiere și un cârlig folosit în luptă, și un capăt ascuțit Spear - și ca un astfel de meci și să se sprijine pe ea în pământ, o parte a calului întâlnit kopeynoy lavă.Cum de a folosi arme, cum ar fi halebarda incomod (foto)

Halebardă (și multe dintre soiurile sale, cum ar fi părtinitor, spadă, etc) a fost distribuit foarte larg, și că numai vorbește despre succesul cererii. În plus, halebarda a existat pentru o lungă perioadă de timp, a fost unul dintre puținele tipuri de lance care coexistă chiar și cu arme de foc.

În România, tot felul de rude halebarde, de asemenea, au avut loc. De exemplu, Strelets Poleax, care nu numai că ar putea junghi și aspră, dar a folosit ca suport pentru produsele alimentare.

Cum de a folosi arme, cum ar fi halebarda incomod (foto)

Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

În Poleax imagine, mai degrabă decât cosor - și lungimea nu este foarte mare, și o lamă mare curbată, și nișa din bucata de fier (un termen astfel de arme - Zhelezko) să fie în măsură să efectueze.

Halebardă - un fel de hibrid de lance și de topor. Are un arbore lung, care este împins la lucru, având o multitudine de configurații posibile (și din cauza lor și utilizarea lor în halebarde pot fi multe soiuri: spadă, gizarma etc.) Ilustrarea „clasic“, deși halebarde foarte frumusele conduce vadddim . porțiune Cusătura reprezintă un fel de lance. Și orice altceva joacă rolul de obturare la gratar nashampurilsya nu prea adânc, nu a smuls arma din mâinile sale de luptă în greutate și a transformat-o într-o victimă pasivă, până când el eliberează arma. Deci, vă puteți opri călăreț cu o suliță la o distanță sigură. Sau relativ sigur pentru a lipi de peretele hoț, înarmat doar cu ceva scurt. Mărunțirea parte - un topor relativ mică (de la Bec de Corbin este mult mai mare). Având în vedere lungimea arborelui, astfel încât axul dacă vom merge în jos, va fi de ajuns. Văzând patul unui cârlig topor. În fotografie el este mai mult decorativ, dar, în general, cârlig sau ac - piese funcționale. Ei pot prinde călăreț și cal sverzit. Un ac-daltă - Pierce armura.armament de infanterie - halebardă. Foarte pasionat de ei alpiniști iubitori de libertate în Elveția, în cazul în care cavaleri și domnilor într-un fel nu se obișnuiască. Detașamentele mercenari elvețieni voinici luptat în Europa, face față cu succes acestor cavaleri aceleași blindate.

Cum de a folosi arme, cum ar fi halebarda incomod (foto)

Ledi Elena [35.9K]

Dacă te uiți la o imagine a acelor ani, este adesea utilizat în halebarde karaule.Pomnite, merge (sau ar trebui) această oră și pe un umăr deține predmet.Shutka acest lucru, desigur, nu este tyazhelennaya.Osobo pomashesh, dar pentru a expune la sfârșitul inamic ascuțite mozhno.Nu și acea parte a lamei va veni la îndemână în cazul în care vârfurile atacantul nu va fi frică, este posibil să se încerce și să obțină ceva de la el otrubit.Navernoe, raționamentul meu este corect, dar nu plictisitor sigur!

Halebarda încă o armă. Se compune dintr-o lamă, ax și baionetă, și a fost destinat să taie în jos inamicul, să-l înjunghierea sau scoate un cal. Tipuri de halebarde au fost foarte multe. În opinia mea, cele mai frumoase au fost italian, care a decorat lama. Numai după apariția unei arme de foc, topor de luptă a pierdut relevanța, și sa mutat la rangul de arme de onoare.

Cum de a folosi arme, cum ar fi halebarda incomod (foto)