Cum de a face zăpadă la domiciliu

puteți face zăpadă artificială, în cazul în care casa are scutece la domiciliu. Noi considerăm acest lucru foarte scutec, eviscerat-l și conținutul - este poliacrilat de sodiu - se toarnă, de exemplu, într-un castron mare (în cazul în care o mulțime de scutece, veți avea nevoie de un castron). În continuare, se adaugă apă simplă, se amestecă și se lasă să se înmoaie apă. În cazul în care zăpada arată ca o destul de uscat, ar trebui să adăugați puțină apă și se amestecă. Se adaugă apă poate fi de mai multe ori, atâta timp cât conținutul nu va fi ca zăpada.Acum puteți folosi: chiar decora pomul de Crăciun, și chiar sub Namesti troiene de copac.

Am găsit rețeta perfectă, care a fost dat la întrebarea mare în răspunsul meu la „Cum sa faci zăpadă de suc?“

Zapada este cel mai interesant se pare rece, ca un adevarat, si de la ea putem sculpta bulgări de zăpadă. Cu această zăpadă se poate efectua diverse experimente și de a face un taifun reală.

puteți face în continuare și îngheț pe crengi de molid, dar nu din cauza zăpezii artificiale, aceasta va fi o rețetă diferită.

Pentru prepararea de zăpadă necesară destul de un pic de bicarbonat de sodiu și crema de ras. dar este mai bine să-l ia în cutie. Și apoi să fie făcut este un miracol, zăpadă în apartament, care nu se topesc, care pot modela și care ar putea deveni o fântână.

Cum de a face zăpadă la domiciliu

Așa cum a spus deja, pentru a face zăpadă artificială este mai ușor de utilizat poliacrilat de sodiu cristalin (sodiu poliacrilat),care poate „primi“ le anumite tipuri de scutece pentru copii sau să cumpere on-line.

Cu toate acestea, trebuie amintit că poliacrilat de sodiu în 1985 a fost interzis pentru utilizare in fabricarea tampoanelor femeilor, datorită faptului că este legată de apariția sindromului șocului toxic. Rezultatul impactului chimic asupra pielii copiilor ar putea fi apariția unor boli de piele sau alergii.

Încercați să facă zăpadă din scutece. Ideea nu este a mea, Internetul este o clasă de master pe acest subiect.

Ea a făcut-o zăpadă de Crăciun, arată ca zăpada reală și este foarte ușor de făcut.

Ia scutece, scoate ce e înăuntru, a pus într-un castron, se adaugă puțină apă și toate. Gata de bulgăre de zăpadă. Prima dată când am turnat prea multă apă, transformat terci de zăpadă, apoi prin încercare și eroare, totul sa dovedit. Mult noroc!

Cum de a face zăpadă la domiciliu

Puteți face zăpadă artificială din faptul că este întotdeauna la îndemână. Și anume, de la suc și crema de ras. Toate elementar - se amestecă ambalaj de sodă dintr-o cutie de crema de ras.

Pe suprafața de stoarcere toată crema și, treptat, adăugați-l la sifon.

Zăpadă se transformă în vrac, și din ea putem sculpta orice meserii zăpadă - bulgări de zăpadă și oameni de zăpadă.

Și tocmai am sa întâmplat pentru a primi o zăpadă uscată și fără scrise aici toate scutece, scutece și alte copii.

Culcat sub sacul copertinei cu lipici dulgher uscat, iar apoi a ridicat ploaie sub marchiza și sacul se udă. Recent, vom merge pe stradă și există un câine rupt sac de gunoi și a rupt scutece de unică folosință. Exact aceeași formă ca și lipici nostru umed.

Cum de a face zăpadă la domiciliu

Pentru a face zăpadă la domiciliu nevoie: scutece (pulbere, adică, poliacrilat de sodiu) și un pahar cu apă. Toate acestea se amestecă până până devine ca zăpada. Principalul lucru este să nu exagerați cu apă. Asta e tot.

Iar pentru credibilitate, la „zăpadă“ a fost rece, el poate fi pus în frigider.