Cum de a face zăpadă cu mâinile lor cele mai bune idei cu fotografii

Cum sa faci zăpadă cu mâinile lor. astfel încât acestea ar putea decora interiorul casei în ajunul Anului Nou și a sărbătorilor de Crăciun, sau să-l utilizați pentru copii să se joace?Cum de a face zăpadă cu mâinile lor cele mai bune idei cu fotografii

Există mai multe metode diferite pentru a face snowmaking acasă, toate acestea sunt destul de simple.

Cum sa faci zăpadă cu mâinile lor: ideea. ingrediente și descrierea proceselor de fabricație.

Există o metodă interesantă de a face zăpadă artificială, care este necesar pentru bicarbonat de sodiu (un pachet) și spumă de ras (o pulverizare). Mai convenabil pentru a amesteca ingredientele intr-un castron mare. Spuma pentru a stoarce ușor afară dintr-un recipient într-un bol, movilă treptat la sifon. Amestecul rezultat a fost amestecat bine să-l aerisit, moale și plăcută la atingere face. Masa pregătită este bine turnat bulgări de zăpadă sau oameni de zapada, deci este potrivit pentru copii să se joace. Masa cuprinde ingrediente sigure și are o aromă plăcută.

Cum de a face zăpadă cu mâinile lor cele mai bune idei cu fotografii

Următoarea metodă este considerată a fi una dintre cele mai rapide moduri de a fabrica zăpadă la domiciliu, dar acestea nu pot profita întotdeauna de. Faptul că pentru a obține masa de zăpadă în acest mod este considerată o condiție indispensabilă pentru temperatura, care nu trebuie să depășească -25 de grade. Cu toate acestea, în cazul în care fereastra este o adevărată iarnă rece, puteți face cu ușurință de zăpadă pentru această rețetă.

Deci, pentru a face meserii de iarnă sub formă de zăpadă, apă se fierbe într-un fierbător de apă și vyplesnite ei pe stradă, atunci când gerul greu fereastra. În acest caz, veți vedea că puține fir de zăpadă format într-o fracțiune de secundă, nici măcar nu au timp pentru a observa o picătură de apă. Avantajul acestei metode clătinate că nu ingrediente suplimentare, altele decât apa, nu este necesară, iar produsul obținut este foarte curat și sigur.

Cum sa faci zăpadă cu mâinile lor: o clasă de master

Cum de a face zăpadă cu mâinile lor cele mai bune idei cu fotografii

S-a obținut în acest fel masa este mai mult ca îngheț sau zăpadă uscată. deci nu foarte potrivit pentru modelare.

Veți avea nevoie de o sare de mare, din aceasta cauza sunt cristale mai frumoase si spectaculoase. Dacă doriți să aveți rime ta a fost o culoare, puteți adăuga în procesul de colorare un pic de alimente, de cerneală obișnuită, sau o pereche de picături de furaje verzi.

meserii de iarnă în formă de zăpadă este foarte simplu. Mai întâi trebuie să fiarbă apa, se adauga sare să-l și așteptați până când se dizolvă complet. Pentru a obține o astfel de saramură nevoie kilogram de sare și aproximativ doi litri de apă. Dacă doriți să utilizați coloranți, acestea ar trebui să fie adăugate la soluția finală. Când totul se răcește un pic (apa ar trebui să fie fierbinte, dar nu apă clocotită), picătură într-un recipient cu o soluție de crengi uscate sau bastoane și lăsați-le acolo până se răcească. Puteți lua apoi ramurile și lăsați-le să se usuce.Această metodă este adecvată nu numai pentru decorarea ramurilor, care apoi pot fi folosite pentru a decora un apartament sau cântece de Crăciun. Ei bine, poate decora îngheț artificiale decoratiuni de Crăciun și le atârnă pe pomul de Crăciun, atunci.

Apropo, cristalele de sare se pot înlocui zahărul obișnuit, îngheț nu va mai rău.

Workshop: cum să facă zăpadă cu mâinile

Cum de a face zăpadă cu mâinile lor cele mai bune idei cu fotografii

Această metodă este foarte simplă și nu va dura prea mult timp. Tot ce ai nevoie - de câteva scutece și un bol cu ​​apă caldă. Esența procesului constă în faptul că compusul poliacrilat (o substanță care este plasată în interiorul scutecului si absoarbe perfect apa) din apa din urmă devine gel.

Toate scutece ar trebui să fie tăiate cu foarfeca și se toarnă conținutul într-un castron. Apoi începe încet se toarnă în aceeași apă caldă. Atunci când sunt combinate cu conținut de apă scutece începe să gel. Pentru a face rezultate fulgi de zăpadă materiale, conținutul vasului trebuie să fie împărțit cu mâna. Masa heliu Ready pot fi folosite pentru decorarea de cadouri sau decoratiuni de Craciun de interior.

Dacă alegeți pentru ei înșiși o metodă de obținere a zăpezii artificiale, rețineți că poliacrilat în sine nu este foarte sigur, astfel încât să lucreze cu el, este mai bine pentru a menține pielea mâinilor și purtați mănuși de cauciuc. Același lucru este valabil pentru copiii care sunt, în orice caz, nu permit încercarea de a obține o mulțime de gust.

Cum sa faci zăpadă cu mâinile lor? Foto și descrierea fabricarea săpunurilor de zăpadă copil de masă talc.

Cum de a face zăpadă cu mâinile lor cele mai bune idei cu fotografii

Această metodă de fabricație este considerat unul dintre cele mai sigure. Pentru a face acest lucru trebuie să se pisa săpun alb răzuit (puteți utiliza un copil sau economic), și apoi se amestecă cu talc pentru copii. Dacă doriți, puteți utiliza ceară în loc de săpun, care este, de asemenea, fin frecat și se conectează cu pudra pentru copii.

Dacă ai o casa bucăți de spumă de polietilenă, care este pus în cutia cu obiecte fragile, cum ar fi preparate, de asemenea, se va potrivi. În acest scop, este necesar doar pentru grătar, și zăpada cu mâinile gata. Pentru a nu răni mâna, poate fi pre-le purta mănuși.

Cum de a face zăpadă cu mâinile lor cele mai bune idei cu fotografii

Într-un mod similar cu zăpadă este o spuma, care este sigur de a avea în fiecare casă. Se pune o bucată de spumă pe o farfurie mare, tavă sau pur și simplu pe o suprafață de lucru plană, apoi folosind o furculiță de mese obișnuit zdrobi spuma, astfel încât acesta sa rupt în bile mici.

Următoarea opțiune de fabricație zăpadă considerată unică și nu atât de comune ca și cele anterioare, deoarece ca un material utilizat coajă de ou. Puteți utiliza shell ca materie primă și ouă fierte albe. Procesul în sine va dura doar câteva minute. În primul rând, învelișul trebuie să fie cât mai bine posibil pentru a spăla și îndepărtați pelicula subțire pe partea interioară. După aceea, bucățile de coajă pune într-o pungă de plastic și le năruie cu un sucitor. În acest caz, nu exagerati, altfel cojile într-o pulbere.

zăpadă artificială în casa poate fi, de asemenea, realizate prin amestecarea apei cu paiete si lipici de papetărie. Ca urmare, ar trebui să obțineți o masă de plastic, perfect potrivit pentru modelarea.

Dacă vă place site-ul nostru, exprima „vă mulțumesc“
prin apăsarea butoanelor de mai jos.