Cum de a face zahăr în casa de material vegetal

Mulți oameni utilizate pentru a bea ceai dulce, adaugă dulceață la produse de patiserie. Dar puțini oameni cred despre modul de a face propriile lor de zahăr, dacă este posibil. Înainte de a face zahăr în casă, asigurați-vă că pentru a studia literatura de specialitate, pentru a găsi cele mai adecvate tehnologii. Pentru unii oameni acest lucru poate părea foarte complicat, dar, de fapt, în vechiul zahăr produsă de la domiciliu. În prezent, materialul brut pentru a produce la scară industrială este de trestie de zahăr și sfecla. produs din trestie este prea scump, astfel încât în ​​România este de zahăr de sfeclă mai frecvent. Ea are o culoare mai închisă, dar unii producători folosesc procesare suplimentară, contribuie la o ușurare semnificativă de nisip dulce. Curățarea materialului în vrac - rafinare. Ca acasă pentru a face zahăr rapid și eficient? Această întrebare este răspuns de adevărați profesioniști.Cel mai simplu mod de a prepara zahăr asigură uscarea materiilor prime în cuptor. Sfecla soiuri speciale trebuie să coaja și se taie în inele subțiri, iar apoi se adaugă într-un vas de lut și locul în cuptor. Produs trebuie să se vaporizeze la o temperatură de aproximativ 70-90 de grade. Sfecla nu ar trebui să se fierbe. Ea trebuie să devină moale. Fierbeti-l în cuptor timp de aproximativ o oră, se recomandă. Apoi, trebuie să scoateți inelele din oala, le-a pus pe o foaie de copt și se usucă. Temperatura de uscare poate fi reglată independent. De obicei, este de aproximativ 50 de grade. Acesta poate fi folosit pentru a accelera procesul nu a cuptorului, și o elektrosushitel specială. Acest dispozitiv oferă ventilație. După terminarea uscării trebuie zdrobite materialul vegetal în făină și sub această formă, se adaugă la ceai, produse de patiserie. Pentru a face gustul dulce al unei băuturi, puteți adăuga felii de sfeclă direct într-un ceainic.

În Rusia, sa decis să producă sfeclă de zahăr nu este numai rafinat, ci și sirop dulce, care poate fi adăugat la orice mâncare și băuturi. Sirop asemenea solide sub formă de cristale de zahăr. Pentru produsele alimentare dulci ar trebui să fie bine la abur sfecla. În acest scop, ar trebui să fie plasat într-un vas, fără a scoate coaja, se adaugă apă și se fierbe timp de 1 oră. În satele gospodinele prefera abur bine materialul vegetal în cuptor rusesc. Produsul este plasat într-un vas și l-au chinuit timp de 4 ore într-o sobă. sfecla aburite pentru a curăța, carne tocată și stoarce sucul din ea. Pentru aceste scopuri, cel mai bine este să utilizați tifon sau o presă specială. Lichidul este împins mult mai ușor de la o legume fierbinte sau cald fierte. Sucul rezultat ar trebui să fie turnat în oală și a pus pe foc. Necesară evaporarea lichidului până la gros. De asemenea, este posibil să-l cristalizeze, în cazul în care se evaporă foarte puternic, și apoi sa stinsExistă o altă metodă de preparare a siropului de zahăr. În acest scop, sfecla sunt spălate, decojite și tocate foarte fin. Grosimea feliilor trebuie sa fie de 2-3 milimetri. În continuare, trebuie să se stabilească materiile prime în tigaie și se toarnă apă clocotită. Raportul dintre sfeclă, și apa trebuie să fie 1: 1. Perfuzați materie primă recomandată timp de 2 ore. Apoi trebuie să se scurgă Perfuzia se toarnă într-un alt vas. Sirop se evaporă la foc mic pana stat sirop. În cazul în care produsul este necesar să se pregătească pentru viitor, sau au o dorință de a cristaliza este necesar să se evapore lichidul mai lung. Mai mult, este posibil de a elimina un sirop gros într-un frigider și să-l adăugați sub forma unui zaharisit de ceai, produse de patiserie, plăcinte. Sirop este stocat foarte bine, dar numai în frigider. Pentru lichidul fermentat este dulce la temperatura camerei, trebuie cristalizat. Crystal de zahăr este foarte ușor să se pisa la consistența dorită sau se șlefuiește într-o râșniță de cafea.

Dacă vă implicați în producția de sfeclă de zahăr este gravă, vă poate facilita foarte mult munca lor, prin achiziționarea unui magazin rezervor special cu un grilaj în partea de jos, și un robinet special. Grila este necesară pentru materia primă nu intră în contact în partea de jos de metal. Sfecla trebuie pus pe suprafața ecranului, se adaugă puțină apă la rezervor și materii prime la abur timp de 1-2 ore. În continuare, legumele pot fi eliminate, coaja, se pisa, stoarce sucul. Lichidul rezultat după tratare cu abur, poate fi drenat printr-un robinet. În continuare, se toarnă sucul intr-o tigaie mare și se evaporă-l timp de câteva ore. Pentru a accelera procesul de cristalizare poate fi gata pentru a turna un sirop gros de forme metalice cu pereți despărțitori sau celule, și apoi puse în frig. Odată ce produsul a intarit, va primi doar bucăți de zahăr din celule și să le pisa în orice mod convenabil.

Unul dintre dezavantajele de zahăr produse în casă, este prezența unui miros specific de sfeclă. Mulți oameni nu le place. Parțial elimina mirosul poate fi preparat prin adăugarea de sirop de acid citric. Acest material îndeplinește rolul de conservant. De asemenea, puteți sări peste siropul printr-un filtru de carbon. procesul de producție de zahăr este foarte consumatoare de timp, așa că acum toți preferă să-l cumpere în magazin. Este mult mai ușor și mai ieftin. Zahărul poate fi produs din trestie de zahăr, dar tehnologia de pregătire în acest caz este mai complicat. Reed trebuie să-l taie în bucăți mici, cotlet, se frământă, și apoi se pune într-o cratiță, la abur și se fierbe în jos sucul. Lichidul rezultat a fost denumit miere de trestie. Acesta poate fi cristalizat în condițiile speciale. Treptat, procesul de cristalizare are loc în mod natural, dar acest lucru necesită timp.