Cum de a face vopsea degetul in casa, familia și mama

Vopsele Rețetă degetul pentru copii în casă (compoziție):

 • Făină - 2 cani
 • Apa - 1.5 cesti
 • Sare - 7 linguri
 • Ulei vegetal - 1,5 linguri
 • colorant alimentar (pentru vopsire kituri de Paste pot fi folosite pentru ouă de colorare, guasa dizolvați în apă, și este posibil să experimenteze prin produsele de colorare - suc de sfeclă, turmeric, etc.).
 • Borcanele de vopsea (puteți utiliza borcanele care au fost achiziționate de la vopselele de degete și borcane de sticlă de alimente pentru copii pot fi folosite)

Cum sa faci vopsele deget la domiciliu în 10 minute

 1. Intr-un vas pentru prepararea vopselelor se toarnă făina, se adaugă sare și se amestecă bine. Apoi se adaugă apă, se toarnă un flux subțire și nu se amestecă uitați să nu se formeze cocoloașe. In timp ce agitarea poate fi folosit un mixer sau blender. Apoi se adaugă la greutatea uleiului vegetal. Consistenta devine cremos. Dacă credeți că greutatea lichidului pentru a obține mai puternic - în cazul în care se adaugă făina foarte dens, apoi cu apă.
  Cum de a face vopsea degetul in casa, familia și mama
  Cum de a face vopsea degetul in casa, familia și mama
 2. Următorul pas este de a partaja aluatul rezultat în mai multe bucăți - la fel de mult ca ar trebui sa avem vopsele degetul culori.
 3. Acum vom face cel mai interesant - adauga culoare la culorile noastre. Puteți folosi coloranți, care sunt furnizate pentru setul de Paste pentru colorarea ouălor. O vopsea poate fi vopsit in culori diferite, folosind produse. A doua opțiune este recomandat pentru mamele copiilor, care sunt toate trăgând-o în gură. Nu poți păstra copilul, și să mănânce vopsele deget. Dacă știți că produsele adăugate potrivite pentru consumul uman - puteți fi sigur de vopsele deget malysha.Tsveta sănătate:
  culoare roz - suc de sfeclă de zahăr
  Culoare Orange - portocaliu, morcovi, mandarina uscate coaja
  Verde - spanac sau chimen dulce. Pentru a face acest lucru, verdeață aburit în apă clocotită, apoi se strecoara prin tifon
  Purple - coacăze
  Brown - adauga ciocolata, cacao sau cafea
  Galben - turmeric
  Roșu - pot fi obținute prin utilizarea sa în crearea degetul vopsele cireșe, afine, afine, coacaze rosii, dracilă, Dogwood
  Culoare Crimson - zmeura
  Cum de a face vopsea degetul in casa, familia și mama
 4. După adăugarea colorantului - din nou bine se amestecă vopsea pentru a colora uniform distribuit și vopselele pentru degete erau nuanță omogene. Ei bine, acum putem spune că vopsele deget pentru copii în casă gata. Reteta este foarte simpla, nu ia prea mult timp pentru a face, cu ea se poate ocupa chiar și un copil. În timpul pregătirii vopselelor deget participă adesea fiul meu de 5 ani și el dă o mulțime de fabricare vopsele deget udovolstviya.Gotovye ar trebui să fie depozitate în frigider timp de 1-2 săptămâni. Am venit foarte repede la un capăt, deoarece copiii sunt atât de foarte multă dragoste pentru a picta, astfel încât 2 săptămâni este mai mult decât suficient.
  Cum de a face vopsea degetul in casa, familia și mama
<

?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>

activități distractive și interesante cu copilul tau!
Olya