Cum de a face un șirag de mărgele de gel la domiciliu, cu propriile lor mâini

Baloane poate lumina orice zi de naștere. Cei mai mulți oameni nu știu cum să facă acasă gel mingii. Cu toate acestea, această abilitate va fi foarte util, pentru că nu știi unde utile „jucării de aer.“Cum de a face un șirag de mărgele de gel la domiciliu, cu propriile lor mâini
La fiecare părinții încearcă să facă ziua de naștere a copilului dumneavoastră specială. Pentru a face acest lucru, la cuptor sau a cumparat un tort frumos, pregăti cadouri, a invitat prieteni. După cum, uneori, pe care doriți pentru a decora camera pentru a se potrivi cu celebrarea! Dar este de multe ori părinții amintit în ajunul sărbătorii, când magazinele sunt închise și nici măcar nu poți cumpăra o ghirlande de hârtie de bază. Aici și util cunoștințe cu privire la modul de a face bile de gel la domiciliu.

Opțiuni pentru umflarea baloane

Există mai multe modalități de a decora casa. Primul lucru pe care trebuie să umfla bilele. Acest lucru se poate face în trei algoritmi:

1. Dacă sunteți interesat de modul de a face cu gel la domiciliu mingii, nu se poate reinventa roata, și să profite de o metoda de dovedit - pentru a cumpăra heliu. Acesta este vândut în sticle speciale mici. Pentru fanii care caută o alternativă doresc să se clarifice: există și alte modalități.

2. hidrogen. Acest element chimic este mai ușor decât aerul. Prin urmare, dacă le pompa jucării gonflabile - acesta va pluti la tavan. Dar de unde să-l? Să ne amintim lecțiile de chimie. Este suficient de reacție simplu are loc în cazul în care un tub cu apă și clorură de sodiu adăugat sulfat de cupru și aluminiu. Pentru cei care cunosc esența această reacție nu este greu să răspundă la întrebarea de modul de a face un șirag de mărgele de gel. La acasă, este posibil. Cu toate că, în acest caz, hidrogenul liber este folosit în loc de heliu. Deci, avem nevoie de a efectua acest experiment:- sticla de plastic cu capac;

- sârmă de cupru sau de fir;

Capacul face cele două găuri: o seringă și un furtun pe care le-am pus și fixa materialul de etanșare. Mai departe pe de cealaltă parte a furtunului se introduce un dop în poziție de fixare mingea. Pentru a atașa seringa de sârmă de cupru cu piston, la care se învecina sârmă de aluminiu. Acest lucru va permite pistonul pentru a ajusta locația de reactiv. În interiorul sticlei se toarnă sulfat, sare de masă, se toarnă amestecul cu apă și să aștepte pentru dizolvare completă. Un dop pus pe minge și închideți capacul sticlei. În acest caz, vom omite sârmă de aluminiu din interior. Ca urmare a acestor acțiuni va fi reacția și mingea începe să se umfle.

Cum de a face un șirag de mărgele de gel la domiciliu, cu propriile lor mâini
Aveți grijă că sticla nu este prea fierbinte: pune-l într-un bazin de apă rece.

Acum, că știi cum să facă gel fără heliu mingii. Un alt plus de gaz în interiorul jucării gonflabile - posibilitatea de a organiza un spectacol de foc. Dacă poke mingea în foc, acesta va lumina intermitent.

3. Pentru cei care doresc să meargă cele mai simple componente disponibile modalitate care permit să răspundă la întrebarea de modul de a face un șirag de mărgele de gel. La domiciliu, se poate face cu sifon și oțet. Reacția violentă a acestor două substanțe - nu este un secret. Pentru a face acest lucru, procedați în felul următor:

- în interiorul mingea se presară două lingurițe de suc;

- într-un flacon de sticlă necesară pentru a turna oțet (aproximativ 200 grame);

- În continuare am pus mingea direct pe partea de sus a sticlei și se toarnă sifon în;

- format ca rezultat al masei de gaz efervescent vor fi alocate și umplute cu balon.

Cum de a face un șirag de mărgele de gel la domiciliu, cu propriile lor mâini

Cum de a face un șirag de mărgele de gel la domiciliu, cu propriile lor mâini