Cum de a face un ghid 3D tri-dimensionale stele

Cum de a face un ghid 3D tri-dimensionale stele

Astăzi, vom învăța cum să facă frumoase asteriscuri de hârtie în vrac, care poate decora frumos unele dintre elementele de acasă. Acesta este un hack simplu, dar chiar și aici este necesar să fie extrem de atent și atent. Ghidul nostru, va ajuta să faceți dreapta stelele tridimensionale și frumos!Cum sa faci o stea de origami?

Pentru a face o stea, avem nevoie doar de o singură bandă de hârtie, dimensiunea 1,1h29 centimetri. Hârtia este mai bine să ia culoarea sau tăiate dintr-o revistă de modă, astfel încât steaua rândul său, mai atractiv și frumos.

1. Luați banda pregătită și pe una dintre marginile face o buclă mică.

2. In plus, coada este învelit într-o buclă, făcând astfel de nod.3. degetul apasă unitatea, astfel încât acesta a fost plat. Acum, uite, dacă am transformat un pentagon plat, în cazul în care nu apoi modifica.

4. Coada rămasă înfășurați până jos și înfășurat în jurul lor rezultând pentagon.

5. Ne întoarcem meșteșugurile noastre.

6. Ascunde coada interiorul pentagon.

Cum de a face un ghid 3D tri-dimensionale stele


7. Acum, restul benzii începe ambalaj figura noastră. Ne înveliți pe toate părțile, și încercați să nu apăsați puternic în jos hârtia.

8. bandă vârful ascunde rămas sub unul dintre straturi.

9. Acum, cel mai important moment, o stea pentru a face cea mai mare parte. Pentru a face acest lucru, apăsați ușor în jos cu degetele pe fiecare față a pentagonului alternativ până când vom obține ceea ce ne dorim.

Cum de a face un ghid 3D tri-dimensionale stele


Asta e tot, asterix volumul nostru este gata!

instrucțiuni populare