Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi

Cum machiaj de zi cu zi la domiciliu, care nu numai că ascunde toate defectele și le transformă în avantaje, dar, de asemenea, sublinia frumusetea naturala si individualitatea? Despre machiajul de zi cu zi vor fi discutate în acest articol, adăugând un machiaj fotografie de zi cu zi.Casual machiaj nuanțe liniștitoare - astăzi una dintre tendințele modei de actualitate, chiar și în ciuda faptului că producătorii de produse cosmetice decorative sunt de plată o mulțime de atenție, și chiar nuanțe luminoase de a provoca fard de ochi, fard de obraz si ruj. Trebuie să vă amintiți de a alege dreptul de machiaj, ar trebui să înceapă de la culoarea pielii și a ochilor dumneavoastră, și nu uitați să acorde o atenție la forma feței și culoarea părului. Chiar și machiajul de zi cu zi ar trebui să fie alese foarte atent, deoarece un ton greșit poate strica întreaga imagine de o femeie sau fată.

Înainte ca o persoană tânără să recurgă la selecția de produse cosmetice decorative pentru tine, trebuie sa se consulte cu un make-up artisti cu experienta si cosmeticieni pentru a solicita și de a ajuta la selectarea produselor cosmetice și machiaj. Pentru a afla cum să-l aplice și combina diferite nuanțe într-o singură imagine corect, puteți merge un cuplu de lecții pe machiaj.

frumusete blonda cu ochi albaștri și gri, probabil, cel mai dificil de a ridica de zi cu zi make-up, pentru că aveți nevoie pentru a economisi har și luminozitatea imaginii, dar în același timp, pentru a fi un luminos și memorabil. Problema principală este blondele cu ochi de lumină decolorare și plictisitoare, fără machiaj, așa că este important să se sublinieze demnitatea și ascunde defectele persoanelor minore care nu sunt transportate cu culorile saturate, în caz contrar se va arata vulgar și vulgar.

machiaj zilnic pentru blondele cu ochi de lumină

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
În primul rând pentru machiaj de zi cu zi fete blonde au nevoie pentru a alege persoana potrivita pentru tonul de bază și fard de obraz. Cel mai adesea doamnă blondă cu ochi de lumină în natură au un ton de culoare a pielii, astfel încât tonul feței ia o lumină - de la porțelan la piersic - atunci pielea fetei va arata foarte natural. În ceea ce privește fard de obraz, atunci acest lucru se va potrivi cu fete Descriere roz fard de obraz naturale, corali sau tentă de bronz. Sprâncene blond poate accentua creion maro gri sau lumină și apoi se înmoaie umbre de lumină umbră.

Ochii pot fi accentuat în diferite moduri, de exemplu, ușor cu pene creion cosmetic sau de culoare gri fumuriu. O altă opțiune - alocarea de contur pentru ochi, folosind nuanțe de gri. Pe pleoapa se deplasează mai aproape de creșterea genelor aplicate umbră gri închis, iar apoi, se deplasează treptat la sprancene, folosiți nuanțe de gri deschis. Pentru a face tranziția umbre întunecate în lumina privit mai natural, este mai bine în cazul în care paleta va consta din trei sau mai multe culori. În plus, blond deschis ochii pentru machiaj de zi cu zi, sunt ideale nu numai nuanțe de gri, dar, de asemenea, nisip, tonuri de măsline.

Blondele trebuie doar gene pentru a picta, pentru că ei, cum ar fi părul, genele vopsite cu ochii foarte ușoare, și nu va părea somnoros. Puteți utiliza rimel nu este numai negru, dar, de asemenea, pătlăgele vinete și nuanțe de gri.

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Delicată și lumină în imaginea de machiaj casual, blonda a accentua perfect luciu de buze convenționale în tonuri de roz sau piersica.

Ceea ce nu ar trebui să fie utilizate în blond machiaj de zi cu zi si fata cu ochi albaștri, este un dermatograf negru gros, sprancene creion întuneric, ruj rosu aprins. De asemenea, merită să fie atent cu nuanțe de maro violet și întuneric, ele sunt mai potrivite pentru machiajul de seara.

machiaj casual pentru blond cu ochi

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Toate frumusețea unei combinații de ochi căprui și bucle albe ar putea învăța din lume pictograma de frumusețe și stil Marilyn Monroe. Că ea a fost în stare să convingă proprietarii de ochi căprui și păr perla, e frumos, după care multe femei cu ochi caprui au fost în mod intenționat a ușura păr pentru a cel puțin un pic ca ea.

Nu cred ca blonda cu ochi caprui - este sigur săgețile de pe ochi, ruj de cireșe luminoase și o față de porțelan. Astăzi, imaginea blondei poate accentua nuanțele naturale de umbre, ruj și fard de obraz, se va face imaginea unui foarte aerisit, chiar dacă culoarea ochilor întuneric.

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Tone machiaj de zi cu zi pentru blondele cu ochi căprui ar trebui să selecteze piersica, bej sau cafeniu, aceste nuante vor accentua culoarea bogată a ochilor și a părului blond. Prin alegerea de fard de obraz ar trebui să fie abordată cu mare atenție. În cazul în care ochii sunt de culoare coniac, fard de obraz trebuie să fie ales pe teren mai închisă ton, ca și în cazul în care ochii sunt maro inchis sau negru, fard de obraz mai inchisa poate fi de două sau trei nuanțe de culoare principale.

Sprâncenele poate fi accentua în condiții de siguranță creion maro cu o umbrire lumina. fard de ochi pentru machiaj de zi cu zi este mai bine de a alege nuanțe bej și aurii, deși luminos umbră sidefiu poate sublinia, de asemenea, ochi căprui, dar în acest caz este mai bine să facă dermatograf la linia genelor pe pleoapa superioara.Nu e de mirare ei spun că ochii sunt bogăția de blondele cu ochi caprui. La urma urmei, combinația de ochi de culoare căprui și părul blond atașat de proprietarul lor frumusete deosebit de rare.

Eyeliner ar trebui să alegeți culori inchise, maro inchis sau negru, și numai cerneală neagră. Nu fi rău să coloreze pleoapei inferioare la umbrele biciul nuanțe întunecate și genele ușor tentă rimel.

Pentru a completa imaginea corporale ruj perfect sau de culoare ușor bej cu strălucire. Lip Liner nu este necesară în cazul de zi cu zi make-up, deoarece accentul se pune exclusiv pe ochi.

Pentru fete astfel de caracteristici faciale ar trebui să fie evitate în fiecare zi make-up nuanțe de roz și nuanțe de albastru, si rujul maro.

Zilnică de make-up la domiciliu pentru o bruneta cu ochi caprui

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Din păcate, este adevărat că brunetele cu ochii negri arata un pic mai în vârstă decât anii. Prin urmare, este foarte important în selectarea machiaj pentru tonuri de utilizare de zi cu zi foarte ușoare și pământii și nuanțe de machiaj. Cel mai important lucru în acest caz este de a conserva, sau mai degrabă, pentru a sublinia tineretul natural, nu a dus cu pulberea și culori saturate în produsele cosmetice.

Tonul pentru Brunettes față trebuie să fie individualizată, deoarece acest tip se caracterizează printr-o gamă largă de culori ale pielii - de la lumină la foarte închis. Desigur, în principal, de natura brunete negricios, atât în ​​special pentru tonurile lor bej și bej închis perfecte. Blush este de asemenea ușor de selectat dintre aur și bej piersici la tonuri întunecate.

În ceea ce pentru ochi, cel mai bine este de a sublinia luminozitatea și prospețimea umbra imaginii mată de crem și nuanțe de bej. Mai multe umbra strălucitoare potrivite pentru imaginea seara de o bruneta. Eyeliner sau creionul de ochi în acest caz, nu este necesară, deoarece natura genelor întunecate. Prospetimea si machiaj Young va adăuga, de asemenea, colțuri interioare ale ochilor, realizate cu ajutorul umbra sau creion clarificate.

Sprâncenele nu ar trebui să izoleze foarte bine, ei pot doar ușor pentru a sublinia creion maro sau cerneală.

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Ruj pentru brunete - asta este o altă poveste, așa cum le place oricine altcineva potrivit pentru aproape toate nuanțele. Singurul lucru important să se ia în considerare la crearea imaginii si forma buzelor. De exemplu, buze subtiri nu este necesara pentru a picta un ruj de culoare închisă, și cu siguranță suma contur cu un creion. Dar aceasta culoare ruj este perfect pentru buze pline. Deși, dacă vorbim despre machiaj de zi cu zi pentru brunete cu ochi caprui, este mai bine să utilizați nuanțe moi de cappuccino și creme brulee.

brunete cu ochi caprui nu ar trebui să folosească culori foarte întunecate sau ochi sau buze. Este aceste tonuri se pot uza sau închide imaginea și rândul său, o fată tânără și frumoasă în natura sumbru și greu aspect.

machiaj casual cu ochi strălucitori bruneta

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Multe imagini cu o bruneta cu ochi de lumină nu pare naturală, dar acest lucru nu este cazul. Datorită culoarea întunecată a părului, ochi strălucitori fată sau femeie să iasă în evidență și mai mult și să devină atuul ei, asta e ceea ce proprietarul crede ochilor gri și maro închis păr frumos actrita Anzhelina Dzholi.

Acest tip de fete si femei pot face doar un singur accent într-un make-up pentru fiecare zi: fie ochii sau buzele, și care va fi de ajuns. Cel mai important lucru pentru brunete cu ochi de lumină - să nu folosească ruj rosu aprins pentru machiaj de zi cu zi.

Mai devreme, în secolul al 19-lea admirat doamnele cu pielea de porțelan și păr negru-jet. Cu toate acestea, un pic mai târziu, aproximativ o jumătate de secol, frumusete cu pielea albă a dat drumul la o femeie roz cu culoarea naturala a pielii și frumusețe autentică.

Astăzi, bruneta cu ochi albastri cu privire la natura poate avea atât pielea deschisa la culoare si mai inchisa.

Dacă luăm în considerare tipul de fete cu păr negru, ochi de lumină și pielea echitabil, veți observa că acestea sunt nuanțe reci foarte potrivite in machiaj. Dar negrii mai mult se potrivi cu ton mai cald. machiaj fundație tonal pentru brunete cu ochi cerești ar trebui să fie de culoare mai închisă decât un singur ton, dacă ai exagera, nu va arata natural. Blush, de asemenea, selectate în mod individual. Fetele cu pielea echitabil costum bej deschis fard de obraz, dar pentru cei cu pielea mai inchisa - roz si fard de obraz piersica.

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Asta e într-adevăr în cazul în care vă puteți călători cu nuanțe și culori, deci este pe ochi. Reprezentanții acestui tip se potrivește mai multe culori și nuanțe de umbre și creioane de ochi. Brunete cu ochii de lumina perfecta machiajul ochilor mai inchisa nuanta cu un creion, și apoi depuse pe partea de sus a umbrelor maro, care trece într-o culoare crem. A fost o culoare maro cald va da strălucirea ochilor lumina. Dar nu mai rău decât aceste fete se vor apropia de nuanțe reci nuanțe - de la gri închis la perle și violet. În general, stilul cel mai potrivit de „Smokey“ va fi pentru machiaj de zi cu zi.

Sprâncenele, gene, cum ar fi, nu valorează mult să aloce, spranceana arc poate fi ușor accentua creion sprancene fum sau ochi.

Corect luat creionul de ochi este perfect pentru ochi de lumină și profitabilă accentuează culoarea lor. Nuante de linie pot fi diferite si negru, iar vinetele si maro. Mascara este ales fie negru, fie în ton de linie.

Pentru sunt selectate brunetele machiaj de zi cu zi, cu ochi de lumină, nuanțe naturale și calde de ruj. Dar dacă machiajul ochilor a fost alocat un minim, culoarea de ruj puteti alege nuante mai saturate - bej sau culoarea de cacao.

Nu te implica în roz, cum ar fi alegerea de ruj și umbre - acestea sunt puțin probabil să fie combinate cu parul inchis la culoare și ochi de lumină.

machiaj Casual fată cu părul roșu

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
păr roșu pe natura sau dobândite prin colorare se da fata o strălucire specială și individualitate, astfel încât atunci când alegerea unui machiaj pentru fiecare zi puteți obține cu ușurință în jurul valorii și nu culori foarte saturate. Mulți oameni cred că roșu cel mai dificil de a găsi imaginea din dreapta, atât în ​​haine și machiaj, dar nu este. Red Belle poate utiliza atât gama de cald și rece de nuanțe de machiaj.

Cu cât este mai naturală make-up la fata cu ochi verzi, cu părul roșu, cu atât mai bine. Este în valoare de doar ușor ochii de nuanță bej umbre și vopsea genele - imaginea este gata. Pentru a da ochii un aspect mai adânc machiaj perfect în stilul „smokiays', în acest caz, cel mai bun lucru ar fi să se uite în conturul de culoare ciocolata.

Pentru Roșcat frumusețe cu ochi căprui puteți utiliza un ton mai inchisa pentru fata si umbrele de diferite scări. De exemplu, ochii negri sclipeau fiară roșie, datorită umbrelor pentru ochi Marsh, măsline sau maro. Ruj este ales în funcție de culoarea umbre pe ochi și culoarea pielii.

Cum de a face un frumos make-up de zi cu zi la domiciliu - fotografie
Sprâncenele ar trebui să aloce doar un creion maro sau ușor de cerneală, dar în nici un caz nu-i lasa in jos o linie clară de culoare închisă.

În Egiptul antic, în cazul în care utilizarea de make-up servește o funcție decorativă, primele produse cosmetice care afectează pielea doar benefic a fost creat. Și numai atunci cosmetice a venit în Grecia și Roma, unde a fost numit „Cosmet“, care în limba greacă înseamnă „arta de a decora.“ Moda pentru produse cosmetice și de make-up de-a lungul secolelor sa schimbat în mod considerabil, tinzând spre nefiresc, de forma naturală, și aspectul. Dar, în ciuda tuturor lucrurilor, adevărații cunoscători ai frumuseții feminine au fost întotdeauna încântați doar fard de obraz natural și imaginea blândă a femeilor. Deci, nu te dus de machiaj și să se ascundă sub individualitatea și frumusețea lor, pur și simplu trebuie să învețe cum să sublinieze demnitatea lor.

Pentru informații cu privire la modul de a face machiaj de zi cu zi, a declarat Irina Kuznetsova