Cum de a face schimb de valută prin intermediul Sberbank online

Sberbank sistem online vă permite să deschidă depozite prin intermediul internetului, în același timp, puteți alege moneda contului, care, la rândul său, face posibilă în orice rate de schimb timpul de transfer ușor între conturi.Cum de a face schimb de valută prin intermediul Sberbank online

Notă. În cazul în care anularea conturilor este selectată harta, operația va fi efectuată pe curs, care pot fi găsite pe site-ul oficial al Băncii de Economii a România în „cărți de credit“, în selectarea oricărui tip de card și făcând clic pe link-ul „Exchange ratele de conversie“

Cum de a face schimb de valută on-line

Dacă doriți să cumpere, să vândă sau schimb o monedă pentru altul între conturi sau carduri de dvs. prin intermediul sistemului Sberbank online. apoi urmați acești pași:

Notă. Puteți utiliza un șablon de plată de schimb valutar în cazul în care plata a fost salvată în lista de șabloane de plată. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Alegeți dintr-un template-uri de plată și selectați șablonul pe care doriți de plată. Ca urmare, toate detaliile completate în șablon va fi înlocuit în plata generat.

  • În „Anularea contului de“, selectați din lista verticală sau un scor de card în moneda pe care doriți să vindeți sau comerciale.
  • În secțiunea „Cont creditat“, selectați din lista verticală sau un scor de card în moneda pe care doriți să cumpere sau să primească, ca urmare a schimbului.
  • În câmpul „Suma“, introduceți suma pe care doriți să facă schimb. Ca urmare, suma de înscriere în moneda relevantă va apărea în câmpul adiacent.

Important! debitând moneda contului trebuie să fie diferită de moneda contului creditat.

Mai jos este prezentată rata de conversie. și prezintă schematic transferul o monedă la alta. conturi în valută și conturile de creditare în valută debitând completate automat. Dacă operația este realizată la o rată redusă, veți vedea harul rata de conversie, rata de conversie a normale și că beneficiezi de tranzacție la o rată redusă.Cum de a face schimb de valută prin intermediul Sberbank online

Dacă doriți să creați pe baza avtoplatezh de traducere. apoi faceți clic pe link-ul Creare avtoplatezh. Ca rezultat ai unei avtoplatezha crearea de pagini (operație regulată). Pe aceasta pagina trebuie să completați câmpul de intrare suplimentare și faceți clic pe butonul Salvare. Aceasta deschide o pagină în care avtoplatezha detalii de verificare și apăsați pe butonul Submit.

Notă. pentru a transfera bani la avtoplatezha creare a cardului (funcționare regulată) nu este disponibilă.

Notă. dacă accesați adesea la această traducere, vă puteți aduce în meniul personal, făcând clic pe link-ul Adauga la Favorite. situat în partea de sus a paginii. Ca urmare a acestui transfer va fi afișat în bara laterală, și puteți utiliza orice pagină în cererea de a merge la executarea operațiunii, făcând clic pe link-ul corespunzător din bara laterală.

După ce toate informațiile necesare sunt înregistrate, apăsați butonul Valorificați. Sistemul Sberbank Online afișează o pagină de confirmare a transferului, în care aveți nevoie pentru a verifica corectitudinea detaliilor. Pentru a reveni la alegerea modului de plată, faceți clic pe link-ul Înapoi la alegerea serviciilor. Dacă vă răzgândiți de a face traducerea, apoi faceți clic pe Anulare.

Atenție! Transferurile de bani pe cartea de credit este interzisă. Transfer de bani pe cartea de credit este posibilă numai cu un card de debit. Traducerile din contribuția este permisă numai în cazul în care condițiile de depozit permit de debit.

Atenție! Traducere de valută străină nu poate fi decât pe carduri sub numele. Atunci când tranzacțiile de cont de card divergenta valută efectuate de rata Băncii. Cardurile trebuie să fie emise în cadrul unei bănci teritoriale Sberbank.

Aici am cumpăra un dolar pentru 50 de ruble, și poate vinde o zi pentru 51 de ruble. (Exemplu). Doar economii online, banca on-line cumpăra mai ieftin decât vinde, cât de ciudat.

Răspuns. Exemplu interesant. dar banca nu a pus astfel de cursuri. Dimpotrivă, (dacă luați exemplul dvs.) - puteți cumpăra pentru 51 de ruble, și să vândă la 50, în cazul în care rata de schimb nu se va schimba.

Aici sunt ratele curente pentru canalele de la distanță (după cum puteți vedea, repartizate pe 2 ruble!):

Cum de a face schimb de valută prin intermediul Sberbank online