Cum de a face reteta de casa de zahăr

Cum de a face reteta de casa de zahăr

Un fapt mai puțin cunoscut că o astfel de familiar pentru noi în viața de zi cu zi a produsului, cum ar fi zahăr, are o istorie de mii de ani. Inventatorii praf alb dulce erau indieni care a făcut din trestie de zahăr. Strămoșii noștri și latitudini lor găsite adecvate pentru acest produs - sfeclă de zahăr. Producția industrială de zahăr - un proces complex, și puțini oameni știu cum să facă zahăr de casă. De fapt, este destul de simplu și puterea fiecărui.Cum de a face zahăr acasă?

Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de:

- sfeclă de tuberculi;
- aragaz;
- tigaie.

Cum de a face reteta de casa de zahăr


Desigur, este în bucătărie de fiecare gospodină.

Iată ce trebuie să faci:

1) Se curăță sfecla de rădăcini și coaja cu atenție promyt.Pri nu este necesar să se îndepărteze.

2) Se fierbe sfecla. Curățați tuberculii sunt plasate într-o tigaie de apă clocotită, crescând treptat focul. Fierberea trebuie să continue timp de o oră. După aceea, scoate tuberculii de sfeclă, se răcește și se curata pielea.

3) sfecla Grind. sfeclă purificați ar trebui să fie zdrobit bine.

4) Ia sucul. legume cubulete pentru a pune într-o pungă și a pus sub presă. Sucul colectat într-un recipient separat.Cum se obține sucul concentrat de sfecla?

- după ce presa sfecla trebuie să apăsați din nou și a pus într-o cratiță, se acoperă cu apă și se fierbe timp de o jumătate de oră;
- se scurge din nou și se toarnă lichidul în primul vas și din nou depășite;
- Toate lichidul rezultat trebuie să fie încălzit și tulpina.

Cum se obține siropul?


1) Este necesar să se încălzească siropul să se evapore până la o consistență similară cu melasă. Se pare despre un sirop kilogram cu 5 kg de tuberculi.

2) Freeze melasa și împărțiți-l în bucăți. Acest sirop de zahăr poate înlocui.

Ce poate fi făcut din zahăr?

- acasă Puteți adăuga zahăr la ceai;
- pentru coacere utilizate;
- adauga calita.

Cum de a face reteta de casa de zahăr


Dacă doriți să obțineți de zahăr sfărâmicios familiar, acesta este preparat prin cristalizarea melasă.

Cum sa faci nisipul din sirop?

Siropul conține aproximativ 70% componente uscate. Siropul este cel mai bine cristalizat în frig.

2), și veți obține zahăr dorit După aceea, ar trebui să fie măcinat la consistența dorită.

Desigur, zahăr de casă va fi în mod substanțial diferit de cel folosit pentru a vedea în magazin, dar nu este aproape la fel inferior-l în ceea ce privește gustul. Acum știi cum să faci de zahăr acasă!

La fel ca site-ul nostru? Spune prietenilor tăi!

instrucțiuni populare

Vă place deserturi și doresc să știe cum să le gătească singur? Secțiunea „Deserturi“ vă va ajuta cu asta! Aici puteti gasi cele mai renumite rețete de desert, care va surprinde prietenii o combinație de gusturi de produse diferite. Aflați cum să facă delicii culinare acasă. Nu este nevoie să cheltuiască bani în plus în magazine, dacă tot ce poți face singur acasă, și cu ingredientele care sunt păstrate în frigider. Asigurați-vă că pe site-ul nostru, „Cum de a face totul“ vei gasi exact reteta pe care le va face un profesionist în bucătărie!