Cum de a face propriile dvs. mâini de carbon

Mașina este acum devine ceva mai mult decât un mijloc de transport. Proprietarii iubesc masinile lor, încercarea de a alege afară din mulțime. adăugând ceva aspect deosebit. Acest tip de modernizare se numește stil și include o mulțime de moduri diferite de a adăuga frumusețe. Acest barei de protecție și corp kituri, faruri, și formele complicate și nuanțare, și diverse moduri de pictura detaliile. Foarte răspândită printre motocicliștii sunt detalii de carbon (sau fibra de carbon), care sunt foarte populare, și, mai probabil, din cauza aspectului neobișnuit, și nu din cauza proprietăților lor aerodinamice. În acest articol, vă vom arăta cum să facă fibra de carbon manual.Cum de a face propriile dvs. mâini de carbon

caracteristicile carbonului

Aceste caracteristici au condus la faptul că componentele din fibra de carbon au fost utilizate pe scară largă în prepararea mașinilor de curse, dar din cauza aspectului lor aparte, acest material a început să se bucure de o mare popularitate în rândul șoferilor obișnuiți. Prin urmare, producția de piese realizate din carbon este o problemă foarte comună a multor șoferi care visul de a adăuga aroma la exteriorul masinii sale.

Cum de a face propriile dvs. mâini de carbon

Metodele de obținere a carbonului

Pentru a face parte masina din fibra de carbon, nu este necesar pentru a merge la un garaj specializat, pentru că puteți face cu ușurință Carbonifer cu mâinile. Există mai multe metode de fabricare fibra de carbon. Mai jos ne vom uita la numai acele metode care sunt potrivite pentru a fi utilizate în casă.Producere de piese de o presiune manuală

Această metodă este perfectă pentru producerea independentă a pieselor realizate din fibră de carbon. Aceasta diferă prin aceea că punerea sa în aplicare nu necesită echipamente scumpe, ceea ce înseamnă că vă puteți face piese de carbon, fără costuri semnificative.

Pentru lucru, veți avea nevoie de un set de instrumente: o foaie de carbon, un agent de întărire, rășină epoxidică, bule de extrudare cu role și perii pentru aplicarea de rășină.

Veți avea nevoie, de asemenea, un formular pe care va face elementul. Primul pas este de a pune pe forma de ceara de separare și așteptați până când se usucă. Ulterior, trebuie aplicat rășina epoxidică, care încep să se formeze stratul CFRP. Aveți grijă ca straturile sub din fibra de carbon nu au avut bule, iar adeziunea sa la forma este maximizată. Pentru a face acest lucru, utilizați o rolă.

Odată ce piesa de lucru este complet uscat, puteți obține elementul, curățați-l și lăcuit pentru a proteja acoperirea.

mucegai Producția folosind vacuum

Primii pași în fabricarea acestei metode sunt similare cu cea anterioară. Modificările sunt prezente în forma în sine și cursul acțiunii, după toate straturile de fibre de carbon sunt stabilite pe formularul. După care aveți nevoie pentru a pune întreaga structură în filmul de vid și conectați-l la pompă de vid. Pompa pentru a pompa tot aerul și creând presiune mai bune detalii molestarea la forma.

Această metodă este foarte bună și va permite să primească piese de calitate. Cu toate acestea, va costa destul de scump, mai ales în comparație cu forma manuală: pompa de vid costa aproximativ 200 $.

O metodă de lipire

Este acest mod de a pieselor auto finite lipite material din fibre de carbon, nu pentru a face altele noi. Acest lucru nu facilitează proiectarea mașinii, dar va crește puterea de piese. De exemplu, capota vehiculului pot fi lipite. barei de protecție sau tablou de bord.

Procedura pentru această metodă este următoarea:

Cum de a face propriile dvs. mâini de carbon