Cum de a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor idei și sfaturi mâini

Vacanță de vară - momentul cel mai lipsită de griji și fericit pentru copiii noștri. Prin urmare, să-l țină în oraș nu doresc. Familie excursii în țară - aceasta este o versiune mare de vacanța de vară. Dar, în scopul de a rămâne cu succes, un membru al familiei are nevoie de mici spațiu de joacă pentru copii proprii în țară. propriile lor mâini pentru a face acest lucru foarte usor. Ei vor fi capabili să-și petreacă timpul în aer curat, acesta va fi ceva de-a face puțină mișcare, de asemenea, vor beneficia. În general, de la amenajarea terenului de joacă din țară unele plusuri. De unde începe?Cerințele de bază pentru locul de joacă

Cum de a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor idei și sfaturi mâini

În primul rând, trebuie să aibă grijă de un loc convenabil pentru a aranja un colț pentru copii în țară cu propriile mâini. Cel mai bun din toate, în cazul în care acest loc nu este departe de casă, sau zona de recreere pentru adulți, pentru a face să ai grijă de copii, lăsându-le nesupravegheate.

Pentru siguranță și confort, amenajarea zonă de joacă pentru copii în țară, este necesar să se respecte o serie de alte reguli. Aceasta - localizarea site-ului în loc, distanța maximă de la obiect, care transportă un risc pentru un copil mic. Wells, cablu electric, apa, un loc de depozitare de unelte, plante spinoase - toate acestea ar trebui să fie amplasate cât mai departe de locul de joacă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, este necesar să se ia măsuri de gard locul pentru divertisment copilărești cu gratar, plase sau gard ajurata.

Un alt punct important - cel puțin 30-40% din zonele de viitor pentru copii ar trebui să fie în umbră. Dacă există o spații verzi naturale (tufe, copaci) și creează umbra dorită, este foarte bună. Iar în cazul absenței lor, va trebui să aibă grijă de construirea unui baldachin sau pergola. Complet umbrită și loc umed cu siguranță nu este potrivit pentru zona pepinieră de dispozitiv.

Colțul copiilor din țară. Alegerea acoperirilor și a echipamentelor

Pentru copiii a fost convenabil și confortabil în locul de joacă, trebuie să aibă grijă de acoperiri sale de calitate. La urma urmei, atunci când în picioare, în special copiii, suprafața netedă și în condiții de siguranță, și veți fi copii mai calmi și mai confortabil. Cele mai bune acoperiri care pot fi utilizate în locul de joacă, sunt următoarele opțiuni:

  • iarba de gazon (rezistenta);
  • scoarță de copac incizat;
  • cauciuc miez de pâine, sau mai precis covoare făcute de ea.

Cum de a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor idei și sfaturi mâini

Alegerea echipamentului pentru un colț pentru copii

Exemple de echipamente de joaca

Iată câteva opțiuni populare concepute pentru colțuri pentru copii:

Alegerea una sau alta variantă a echipamentului pentru locul de joacă, uita-te pentru prezența de spațiu liber. Este necesar să scări, tobogane și leagăne. Dacă ați cumpărat gata făcute parc de joacă pentru copii de colț, în acest caz, puteți economisi spațiu, deoarece acestea sunt de natură mai compact decât echipamentele achiziționate în mod aleatoriu.Self-made desene pe terenul de joacă

Unele modele de pe terenul de joacă, puteți face propriile mâini. Dacă nu aveți abilitățile necesare pentru a îndeplini sarcina, nu este necesar să se angajeze în construirea de structuri complexe și mari. Cu nici o experiență va fi foarte dificil de a asigura fiabilitatea și siguranța echipamentelor de casă. Dar dacă ești un maestru, nu face mult efort pentru a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile mâini.

Cum de a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor idei și sfaturi mâini
Care sunt cele mai bune materiale pentru a utiliza pentru proiectarea de joaca? În primul rând să acorde o atenție la lemn, plastic de înaltă calitate și de cauciuc. Utilizarea de jucării gonflabile sunt nu numai adauga luminozitate de pe terenul de joacă, dar, de asemenea, diversifică. Astfel de modele ca o trambulină, o casă piscină și dragoste pentru toți copiii, fără excepție.

Pentru a face loc de joaca pe cont propriu, puteți utiliza tot ceea ce este la îndemână. De exemplu, anvelope vechi (dispozitiv de leagăn), sticle de plastic (decor pad) și mai mult. Cel mai important, la proiectarea de colț copiilor să nu uitați despre siguranța și îngrijirea absența colțuri ascuțite și o structură în vrac. Aranjarea zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor mâini, te omoare doi iepuri dintr-o dată - vor mulțumi copiii și să se ofere timp liber ca copiii tai vor fi ocupat!

Cum de a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor idei și sfaturi mâini

Rating-ul de modele cele mai populare pentru copii de colț de vacanță

Deci, v-ați decis să echipeze un loc de joacă pentru copii în țară, dar nu știu ce design pentru a plasa pe ea. Check out cele mai populare versiuni de echipamente de joaca.

  1. Hut sau Lodge. Gândește-te la tine ca un copil - să se așeze într-un cort cu prietenii mei a fost experiența cea mai misterioasă și interesante. Puteți aduce acasă niște dulciuri pentru a partaja secretele cu prietenii tăi, și doar să fac ceva sub acoperișul cabanei (a se citi, desena, joaca). Orice activitate în acest loc misterios aduce placere. Puteți face propriul cort sau să o înlocuiască cu casa de plastic gata făcute. Acesta este locul cel mai confortabil din țară.
  2. Snake. În prezența exploatațiilor dvs. lemn brut piese pot fi realizate din astfel de atracție, ca un șarpe. Pentru acest lemn piese de săpat în pământ la diferite înălțimi. Amplasarea lor trebuie sa fie de natura zig-zag. Orice copil va dori să se mute dintr-un teanc la altul, încercând să păstreze echilibrul.
    Cum de a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor idei și sfaturi mâini
  3. Balancer. Aceste leagăne sunt întotdeauna populare. Tot ce ar putea fi necesar pentru a face o astfel de divertisment - un consiliu, o lungime adecvată de capse și resturile de linoleum. Scaune pentru aceste leagăne se poate face folosind placi de taiere din plastic sau ledyanki. Pentru bordul trebuie să stabilească suportul și folosind o bucăți de țeavă de apă, puteți face un mâner confortabil. Pentru a se asigura că efectele de amortizare utilizate linoleum. Cilindrul este fabricat din ea, din partea inferioară a plăcii este montată sub scaun.
  4. Rope scara. Poate face o frânghie (sintetică). Foarte important, nu uitați că celulele scării trebuie să aibă un diametru mai mic decât capul de copil, și locația tuturor nodurilor trebuie să fie pe aceeași parte. În primul rând, lăsați copilul nu ajunge să urce pe ea, ci prin exercitarea acesteia, sigur, va atinge un mare succes și va fi în măsură să le arăta prietenilor tăi.

Cum de a face o zonă de joacă pentru copii în țară cu propriile lor idei și sfaturi mâini