Cum de a face o reală de zahăr acasă

Dacă nu se poate face fără zahăr, dar ai grija pentru sănătatea dumneavoastră și încercați să utilizați numai produse naturale, încercați să gătească sirop dulce acasă!De ce este nevoie?

Cum pot obține?

Cum de a face o reală de zahăr acasă

Cum de a face zahăr de casă? Imediat este de remarcat faptul că pudra albă care curge dulce, care este vândut în magazine, asigurați-vă că nu se poate, acest lucru este posibil numai în fabrică folosind echipamente sofisticate și tehnologii speciale. Dar pentru a obține siropul de zahăr este destul de posibil, și să facă acest lucru în mai multe moduri.

metoda unul

Pentru a obține siropul de zahăr, continuați cu următoarele instrucțiuni:

 1. În primul rând de sfeclă trebuie să fie bine spălate în apă curgătoare. nu este necesar să se îndepărteze coaja.
 2. Ia-o oală mare și bine ambalate în rădăcinile ei, se toarnă apă clocotită peste ele. Se pune vasul pe foc, iar când lichidul ajunge la fierbere din nou, se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ o oră sfecla. Apa în acest caz, nu ar trebui să se evapore complet.
 3. Acum, scoateți rădăcinile, așteptați până când acestea sunt un pic mai rece, și le scoate din coaja. Apoi, se taie în placă foarte subțire de aproximativ 2-3 milimetri grosime. Puneți feliile într-un sac de bumbac curat sau holschovy, puneți-l sub presă. Sucul colectat într-un recipient de lut sau sticlă.
 4. sfeclă de zahăr în continuare din nou, pus într-o tigaie, se umple cu apă (jumătate din lichid pe porțiunea de legume rădăcină) la fierbere și se lasă timp de o oră. Se toarnă sucul în lichidul de sirop, presa deja a primit sfeclă de zahăr din nou.
 5. Acum sucul dulce, se încălzește până la aproximativ 90 de grade și apăsat timp de cincisprezece minute într-o baie de apă, apoi se strecoara, se toarnă în bănci și utilizarea sau eliminați pentru depozitare.


metoda a doua

Cum de a face o reală de zahăr acasă

Dacă utilizați această metodă, veți obține aproape de sfeclă de zahăr, dar, desigur, semnificativ diferite în proprietăți de magazine obișnuite.

 1. Sfecla trebuie să se spele și coaja de bine. În continuare, se taie în felii.
 2. Acum puneți feliile într-un vas de lut. Se pune vasul în cuptor și se fierbe la foc mic, până când, până când sfecla nu este la abur, și nu devin moi. Și nu se lipește de a ajunge periodic pentru oală și se agită pentru separarea rădăcină de pereți și de jos.
 3. Apoi, eliminați și reîncărcați-le pe cercuri de copt. El, de asemenea, trimite-l în cuptor. Acum, sfecla ar trebui să fie un pic uscat, asa ca din ea vaporizat excesul de lichid, și acolo a fost doar sirop.
 4. Felii poate fi ușor prăjit într-o tigaie, fara ulei, atunci rădăcina va dobândi o aromă plăcută și gust.
 5. Acum, se taie felii doar într-un blender sau râșniță de cafea pentru a se obține o pulbere. Acesta va fi dulce și înlocui perfect de zahăr regulat, mai ales în feluri de mâncare.

metoda de trei

Ia-sirop de la domiciliu și poate fi un alt mod. Iată ce trebuie să faci:

O metodă de a patra

Dacă aveți o autoclavă, se folosesc. Ghid pas cu pas:

 1. Este necesar să abur sfecla felii în autoclavă timp ce se menține o presiune de 1,5 atm. întreaga procedură durează o oră.
 2. rădăcini moi Urmatoarea puse sub presă (preferabil de două ori), tulpina sucul și se evaporă la foc mic.
 3. Gata!

Cum de a face o reală de zahăr acasă

 • Sirop poate încerca să se transforme în zahăr. Pentru a face acest lucru, pur și simplu, puneți-l în frig, așa că s-a cristalizat.
 • Pentru a elimina mirosul tipic de sfeclă se poate sări la siropul fierbinte peste materialul textil, rastolchonnym acoperit carbon activat. Puteți adăuga, de asemenea, suc de lămâie, este de asemenea bun neutralizeaza mirosurile.
 • Se depozitează siropul terminat sau zahăr, de preferință, într-un loc întunecos.
 • În sfeclă de ceai se adaugă zahăr nu este de dorit, băutura se poate schimba culoarea și de a dobândi miros și gust. Dar pentru prepararea de produse de patiserie sau de coacere este bine.

Acum puteți obține un sirop dulce și naturală sau zahăr.