Cum de a face o propunere în căsătorie

Întrebați (locul sau urmăriți, în cazul în care o cunoștință a luat deja) persoana iubita despre relația cu familia sa. În cazul în care, pe baza conversații sau observații ați observat că viziunea ta și a lui dintr-o familie variază foarte mult, încercați pentru a discuta detaliile convietuire dumneavoastră ipotetic ales. Dar această discuție nu ar trebui să semene cu comanda imediat, aici și acum pentru a vă face o ofertă.Începe o conversație de departe, cere, de exemplu, jocul ... ceea ce îl fascina ca un copil. În cazul în care un copil este în creștere singur, pentru a se distra, poate indica faptul ca persoana iubita folosit pentru a fi, chiar și în cazul unei vieți în comun cu femeia va simți singur. Dacă el este pe picior de egalitate pentru a comunica cu colegii, aceasta nu înseamnă că și el va trata ca pe un egal. În acest caz, încercați să creeze o situație în care va arăta (sau nu arată) calitatea lor de prietenie. Tehnici de multe, citiți-le, folosind literatura de specialitate privind psihologia, dar le folosesc cu pricepere și apoi, în orice caz, nu acceptă că verificarea jucată pe viitorul ei sot.

Talk (dacă este posibil), cu prietenii săi într-o situație neobișnuită pentru multe femei (de exemplu, organizarea de pescuit sau concurența paintball). Deci, va fi capabil să evalueze și prietenii implicați în iubitul tău, și atitudinea sa față de tine. Trage concluzii.

Prezentați prietenul tau la părinții tăi. La urma urmei, în conformitate cu tradițiile și eticheta. mirele trebuie să ceară permisiunea de a se căsători la părinții miresei. Dacă nu sunteți un susținător al unei astfel de ritual ceremonios, adresați-vă iubit-o, așa cum tatăl său a făcut o ofertă mama lui. Este posibil ca soțul tău viitor decide să profite de opțiunea „clișee“.În timpul ofertei de a fi prietena ta. Dă-i un cadou original. Dacă ea devine soția ta. let reamintește acel moment până la o vârstă înaintată, ca una dintre cele mai fericite zile. Rezervați-vă un cadou manual, flori cu o inscripție sau o fotografie. Nu fi banală, ies în evidență din mulțime de fani. Dacă aveți intenții mai serioase decât oferta doar pentru a satisface, puteți cumpăra mireasa lui viitor un inel de aur frumos.

Înainte de a oferi pentru a satisface, trebuie să ia în considerare pe deplin scenariul. Gândiți-vă de filme străine în care oamenii petrec ore repetând în fața unei oglinzi va arata ca o propunere de căsătorie iubitei sale. Totul trebuie să fie gândit la cel mai mic detaliu, până la benzile de culoare de pe o cravată!

Să fie angajat într-un ton oficial. Numiri nu sunt doar așa, și este pentru această conversație. Propunerea dumneavoastră de căsătorie nu ar trebui să sune trecere, care trece. Trebuie să fie specific, voce încrezător rostite dur, nu își asumă răspunsul este „nu“.

Dovedește-i că de nu poți refuza. Pregătiți-vă pentru evenimentul în avans. Să viitor ea va aprecia toate calitățile tale bune, grija ta, morala. Trebuie sa fi ideal ei, pe care ea a visat toată viața.

Sarcina ta este de a arăta fata. că răspunsul este „da“ la oferta, acesta nu va fi niciodată nefericit, va fi întotdeauna iubit și prețuit. Dar, rețineți că sunteți o lungă perioadă de timp nutrit decizia sa de a se oferi ca prietenul fetei, ea are nevoie, de asemenea, timp să se gândească. Acesta poate răspunde la „nu“ sau „Trebuie să mă gândesc.“ Ai nevoie pentru a profita de orice soluție, este alegerea ei. Fii demn, da timp și să vedem ce o persoană minunată ești, ea va răspunde „da“.