Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

1. Cum de a face un balon care caută pe cer, nici heliu.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

Aproape toți copiii, cum ar fi baloane umplute cu heliu, care este interesant de a ține coarda, și apoi eliberați-le în cer. Dar nu toți părinții au posibilitatea de a umfla bilele astfel încât, probabil, cel mai savvy dintre ele și să vină cu modalități alternative de umplere baloane cu aer speciale prin care acestea sunt capabile să zboare precum și cele care sunt umplute cu heliu. Să vorbim despre aceste metode de mai jos.Prima metodă. Cum sa faci un mic balon fara heliu.

Această metodă este destul de simplă și accesibilă, tot ce ai nevoie este un flacon de sticlă cu gât îngust, sifon, oțet, și, desigur, să ne bile.

Descrierea pașilor de lucru.

Pasul unu. Pentru a începe, se toarnă oțet în sticlă, cu atât mai mare mingea, mai oțet ar trebui să fie turnat, dar nu trebuie să depășească mai mult de jumătate din sticla.

Pasul Doi. În continuare, se prepară balonul, care se va umfla, deci, a pus-o lângă sticla, deoarece această metodă necesită o anumită eficiență, dar în acest caz, va fi capabil să-l umple cu gazul dorit.

Pasul trei. Acum, într-o sticlă de oțet, se toarnă o lingură cu un tobogan de bicarbonat de sodiu obișnuit și trageți imediat pe gâtul balonului. Datorită reacției chimice sodă și oțet compus ca aerul va fi lansat de gaz, care va umple mingea.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

A doua metodă. Cum de a face un mare balon fara heliu.

Această metodă este un pic mai complicată și necesită mai mult din prima atenție și forței de muncă, umflarea astfel baloane, din motive de securitate, ar trebui să fie doar pe stradă, fără prezența copiilor.

Pentru această metodă, veți avea nevoie de o sticlă de plastic, un furtun de cauciuc subțire, seringă de unică folosință medicale, cupru și sârmă de aluminiu, de asemenea, folie adecvată, plută naturală, material de etanșare, sare, sulfat de cupru, iar mingea în sine.

Descrierea pașilor de lucru.

Pasul unu. Pentru a începe, face un blocaj de trafic într-o gaură de trecere prin care se trage un capăt al furtunului.

Pasul Doi. Al doilea capăt al furtunului, introduceți șurubul prin gaura PROGRESS capac sticla de plastic.

Pasul trei. De asemenea, face următoarea are o gaură în capac de sticlă și plastic, se introduce o seringă de unică folosință.

Pasul Patru. Toate articulațiile de piese de impregnare cu soluție de etanșare.

Pasul cinci. Apoi, într-o gaură de seringă pe interiorul sticlelor cu capac filetat din plastic, conectați un capăt al firului, unsă cu adeziv, astfel încât el a trecut prin locul seringii în cazul în care acesta este pus pe ac și a luat în interiorul și lipit de piston.

Pasul șase. La capătul opus al firului eoliene un fir de cupru sau folie de aluminiu.Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

Pasul șapte. sticlă deșeuri suplimentare în proporții egale, adică, unu-la-unu pour sulfat de cupru și sare.

Pasul opt. Apoi închideți imediat capacul flaconului fabricat cu design-ul, astfel încât firul care trebuie să fie localizat în interiorul sticlei, nu este în contact cu lichidul.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

Pasul Nouă. La o duză cu o tragere mingii dop, care se va pompa de aer „volatile“ și împrumut împingeți încet pistonul, omițând astfel un fir într-un lichid. Sticla de reacție se va întâmpla, și a alocat ca urmare a gazelor sale umple balonul și să-l zboare la fel de bine ca și heliu. Dacă reacția este prea violent, este posibil să se stingă seringă trăgând pistonul prin opritorul firului în contact cu lichidul. De asemenea, pentru siguranță, este de dorit să pună sticla într-un bazin de apă rece.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

2. Baloane, cum să faci o floare din ele.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

Cu toate acestea, bilele nu pot pur și simplu umfla și să le elibereze în cer, se poate crea, de asemenea, o varietate de cifre. Cea mai simplă versiune a acestor figuri ale mingi - o floare, cum să facă acest lucru le spun de mai jos.

Deci, pentru a crea o singură floare avem nevoie de:

- Patru minge mică roșie formă rotundă;

- o formă circulară șirag de mărgele mici galben;

- un șirag de mărgele alungite verde;

Descrierea pașilor de lucru.

Pasul unu. Pentru a începe să utilizați pompa de mână a pompa două mici minge rundă de culoare roșie și să le conecteze cu fiecare alte sfaturi.

Pasul Doi. De asemenea umflate și conectează celelalte două minge, și apoi binded ambele perechi de bile, formând o preforme de o floare.

Pasul trei. Apoi, pompa o minge galben rotund și cravată-l la mijloc, flori.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

Pasul Patru. Acum a venit rândul său, a tijei, pentru a lua această minge de formă alungită verde și pompa complet.

Pasul cinci. Apoi verde arcuri cu bile litere «Z» conecta partea superioară și inferioară și răsuciți-le, formând două frunze (a se vedea. Imaginea de mai jos).

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

Pasul șase. Ancoram peduncul nostru de flori și de muncă se încheie la crearea sa.

Aflați cum să creați, astfel încât baloane, modul de a face o ghirlanda de baloane puteți realizate cu ușurință în mod independent.

3. Cum sa faci o baloane stralucitoare.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

De fapt, produc astfel de bile originale sunt foarte simple, pentru ca acesta să fie plasate în fiecare, nu a fost încă umflate balon cu LED-uri mici de pe baterie, și apoi umfla mingea.

Cum de a face o fotografie balon și cele mai bune idei

Se pare decor deosebit de original al acestor baloane stralucitoare în Anul Nou.

Dacă vă place site-ul nostru, exprima „vă mulțumesc“
prin apăsarea butoanelor de mai jos.