Cum de a face - mukaltin

Structura „Mukaltin“ includ bicarbonat de sodiu și rădăcină extract de droguri marshmallow. hidrogenocarbonat de sodiu promovează mai nutritive și descărcare mai bine spută reduce considerabil vâscozitatea. extract de Nalba mare stimulează mai ușor spută expectora din arborele traheobronșic. Această acțiune se datorează producției îmbunătățită a secreției glandelor bronsice, subtierea flegma disponibile. Ca rezultat, devine mai puțin de mucus vâscos și mai ușor pentru a vedea în timpul tusei se îndepărtează. Nalba mare îmbunătățește, de asemenea, activitatea epiteliului mucoasa bronșică, atât de repede de sputa plămâni afară. Extractul conține mucilagiu, invaluind mucoasei gastrice, prevenind astfel iritarea peretelui stomacului.„Mukaltin“ suficient de eficientă, atât în ​​umedă și în tuse uscată. Medicamentul este recomandat pentru bolile respiratorii, cum ar fi laringita, faringita, astm bronșic, pneumonie, bronșită, traheită, BPOC si traheobronsita. „Mukaltin“ este contraindicat la pacienții care au reacții alergice la componenta de droguri. De asemenea, nu ar trebui să fie luate de droguri pentru persoanele cu boli de ulcer duodenal și gastric în faza acută. Medicatia este relativ sigur pentru mamele gravide și mamele care alăptează.

„Mukaltin“ ar trebui să fie luate 30-60 de minute înainte de masă. Comprimatul trebuie aspirat în cavitatea bucală până la dizolvarea completă sau pentru a dizolva întreaga doză zilnică în 0,5 l de apă caldă sau ceai dulce. Adulții și copiii de la 12 ani, se recomandă să luați 1-2 comprimate „Mukaltin“ de trei - patru ori pe zi. Pacienții mai tineri de la 3 la 12 este alocat 1 formulare de comprimat de trei ori pe zi, cu un interval de 4 h. Copii de la 1 la 3 ani sunt ½ din comprimate de trei ori pe zi. Durata tratamentului este de 10-15 zile și se desfășoară până sputa nu va fi ușor de tuse.Efecte secundare „Mukaltin“ sunt ușoare. În timpul recepției comprimate pot fi reacții alergice, cum ar fi urticarie și prurit, greață, disconfort în stomac și vărsături. În general copiii suferă reacții adverse. Review-uri de pregătire, în general, pozitive. Potrivit acestora, „Mukaltin“ se traduce rapid în tuse umedă, uscată și umedă atunci când tuse promovează descărcarea ușoară a flegma. Efectul maxim al tratamentului este vizibil la dozarea și aplicarea corectă a medicamentului.

Amintiți-vă că utilizarea oricărui farmacologica în timpul sarcinii trebuie să aibă loc numai după permisiunea medicului ginecolog. Atribuirea „Mukaltin“, în prezența tusei uscate compulsivă pune-l la umed în mod eficient și de ieșire din căile respiratorii ale sputa. Tusea poate provoca o contracție reflex a tesutului muscular al uterului. În acest caz, nu este exclus un avort spontan. Nu puteți utiliza. în cazul în care există un risc potențial de avort spontan. De asemenea, este contraindicată în prezența gastrite, ulcer gastric și ulcer duodenal.

Deși permise în timpul gestației copilului, nu este recomandat să-l folosească în primul trimestru, ca având „Mukaltin„gravidă în acest moment este periculos. Pe parcursul primelor 12 săptămâni începe formarea organelor interne ale fătului, și capabil să-l sparge orice, chiar și drogul cel mai inofensiv.

Cum de a bea „Mukaltin„gravidă, medicul decide. Dacă este necesar, puteți face cunoștință cu regulile de admitere la instrucțiunile, care este încorporat în fiecare pachet. Tratamentul „Mukaltin“ în timpul sarcinii poate fi însoțită de greață și apariția durerii în epigastru superioară. Acordați atenție la iritație, inflamație și roșeață. Se afișează, în care trebuie întrerupt mijloacele de recepție.

Comprimatele sugătoare nu sunt recomandate, deoarece această metodă nu dă efectul dorit. Fiecare tabletă este dizolvată într-o jumătate de pahar de apă caldă și fiartă soluție de băutură inghitituri mici.