Cum de a face limonada la Sfaturi pentru gătit acasă

Astăzi, industria alimentară oferă clientului o mare varietate de băuturi răcoritoare pentru fiecare gust și buget: în alte magazine, veți găsi un întreg departamente, cu o varietate de fluide răcoritoare! Deci, de ce astăzi, multe gospodine prefera nimic mai mult decât cum să facă limonadă la domiciliu, ceea ce face o alegere în favoarea produselor naturale? Dacă v-ați întrebat vreodată despre compoziția „magazin“ băuturi răcoritoare, care pot fi stocate în depozite de mai mulți ani, puteți vedea de ce rezonabil să se prefere băuturi fără coloranți și conservanți. Datorită cele mai bune rețete care au permis accesul cititori simpatic, veți învăța cum să facă limonadă la domiciliu.rețetă tradițională

Cum de a face limonada la Sfaturi pentru gătit acasă

Inițial limonadă a fost o simpla bautura facuta cu doar trei ingrediente: lămâie, zahăr și apă. Datorită acestei structuri, este o sete excelent stingator, are un gust plăcut și bun pentru organism, să nu mai vorbim de costul său scăzut.

Cum de a face limonada acasă? Să începem. 6 portii de băuturi tradiționale, aveți nevoie de:

Pentru a stoarce sucul din lămâi, puteți utiliza presa de citrice, cu toate acestea, există o modalitate simplă și eficientă de a face acest lucru fără unelte speciale. apăsați ferm lămâia la masa si se ruleaza pe suprafata cu o presiune maximă. Se taie fructul in doua jumatati - sucul de la o lamaie intr-un pahar ar fi nici o dificultate. Se amestecă un pahar de suc, 250 g de zahăr și 6 pahare de apă într-un decantor; apă simplă, dacă se dorește, poate fi înlocuit cu sodă (jumătate sau întreg). La prepararea limonadă nu este recomandată folosirea apei calde - apa rece va permite conservarea maximă de vitamine într-o băutură. Serviti limonadă tradiționale refrigerate!Cum să se pregătească o limonadă home-made în Turcă

Cum de a face limonada la Sfaturi pentru gătit acasă

Pentru a prepara o limonada răcoritoare, bogat in vitamina C, aveți nevoie de ingredientele enumerate mai sus, precum și câteva frunze de menta. clătește bine lămâi sub apă rece și se taie în bucăți de mărime medie. lamaie feliata cu mentă și o cantitate mică de zahăr este necesară pentru a se pisa într-un blender, râșniță de cafea sau de a folosi un flotor convențional. Atunci când masa citric va avea consistența terciul, pune-l într-un recipient mare și se umple cu apă rece. Se adaugă zahărul și se amestecă băutura până la dizolvarea completă. Timp de câteva ore, puneți recipientul în frigider. Atunci când sa format un precipitat în limonadă, este necesar să se filtrează printr-o sită sau tifon.

băutură Ginger: cum să facă limonadă la domiciliu

Cum de a face limonada la Sfaturi pentru gătit acasă
Limonadă poate juca nu numai ca o băutură răcoritoare în căldura verii, dar, de asemenea, cald în frig iarna. Ghimbir, preparate în conformitate cu această rețetă - un agent profilactic eficient, cu o aromă plăcută și gust luminos. Pentru prepararea va avea nevoie de:

Peel rădăcină de ghimbir și freca pe o răzătoare mică. Masa rezultată ori în tigaie, stoarce sucul de lamaie, se adauga sticla de apa si se aduce la fierbere. Pune ¼ lingura de turmeric și se lasă pe foc timp de câteva minute. Când băutura sa răcit, se adaugă miere după gust și tulpina.

Cum de a face limonada acasă? Se pare că foarte simplu - bautura sanatoasa, care pot pregăti cu ușurință orice membru al familiei, se bucură de adulți și copii.