Cum de a face limonada acasă cu rețete video de

În timpul verii, cea mai tare timp vreau să beau niște băutură de răcire, și apoi vin în minte vara trio kvass clasic, suc, limonada. Limonade sunt bune, care nu numai că ne salvează de sete, dar, de asemenea, pentru a satura organismul cu vitamine, care sunt bogate în lămâi.Cum de a face limonada acasă cu rețete video de

În plus, crearea de limonadă de casă poate fi creativ, atunci această băutură răcoritoare nu este plictisit, pentru că există atât de multe rețete.

Acest lucru înseamnă că fiecare gazda poate surprinde casa ta cu noi delicii culinare, care nu vor conține componente chimice, care sunt nocive pentru organism.

Cateva lucruri interesante despre limonada

Până în prezent, numele de fiecare bautura dulce limonada acidulata, care împrospătează și aduce răcoare în căldură, în timp ce limonada a venit abia în secolul al 17-lea. Apoi gatiti folosit un lichior special de lamaie si suc proaspat de lamaie.

Prima limonada din lume a fost produs de accident, atunci când majordomul regelui Franței Ludovic I în loc de vin livrat sucul de lamaie camerei, amestecând butoaie. El a decis că nu are nimic să-l piardă și risca adăugarea de apă minerală pentru sucul de lamaie. Surprinzător Louis Îmi place băutura noi și neobișnuite.

După aceasta a început să facă Limonadă carbogazoasă, folosind o mașină specială pentru a satura apa cu oxigen. Acest moment a fost de vârf de popularitate de limonadă, pentru că el a fost efectuat pe o scară comercială.

Reteta limonada clasic

 • 12 lămâi;
 • 1 litru de apă de băut;
 • Zahăr (la gust).

Aceasta reteta nu este numai recunoscut ca un punct de referință și un exemplu pentru toate băutură de lamaie, dar, de asemenea, cel mai ușor să se pregătească. Pentru a pregăti aproximativ o jumătate de litru de limonadă de casă veți avea nevoie de aproximativ 12 lămâi mijlocii.

Cum de a face limonada acasă cu rețete video de

Sucul de lamaie poate fi obținut folosind un storcător sau de purificare coajă de lămâie și semințe pentru a se pisa într-un blender, apoi se strecoara prin tifon.

Cum de a face limonada acasă cu rețete video de

Adăugați sucul de fructe care rezultă în apă, se amestecă și se adaugă zahăr (după gust). După ce zahărul se dizolvă complet, puteți turna băutura în pahare, se adauga cuburi de gheata (pentru prospețime) și o felie de lamaie (pentru decor).

Cum de a face limonada acasă cu rețete video de

Acasă Limonadă carbogazoasă

 • 12 lămâi;
 • Aproximativ 1 litru de apă carbonatată;
 • Zahăr după gust.

Fizzy limonadă - este nimic ca aceeași băutură, face numai cu adaos de sodă.

Dar chiar și aici există secrete. De exemplu, gustul a fost mai intensă, utilizați mai mult si coaja de lamaie, ușor-l răzuire cu un cuțit, fără a afecta pielea alba (altfel apare amărăciune).

pulpa de lamaie si coaja trebuie sa se pisa într-un blender sau de mai multe ori printr-o mașină de tocat carne, după îndepărtarea semințelor. Masa rezultată se pune într-o cratiță, se adaugă zahăr după gust și se toarnă 1 cană cu apă clocotită.

Într-un minut (nu mai) se fierbe amestecul și apoi depozitați-l într-un frigider la ea și prezent se răcească.

Siropul rezultat trebuie percola prin cheesecloth (în mod repetat, dacă este necesar) și diluat la gust de apă carbonatată. Carbogazoasa moale băutură limonadă numit gata.

ghimbir-bere

 • rădăcină de ghimbir proaspăt;
 • 3 lămâi;
 • 2 litri de apă curată;
 • Zahăr sau miere (după gust).

Am învățat că ghimbir băutură este bun în timpul iernii, deoarece va ridica imunitatea, cald după îngheț, și din nou amintit de ce iarna este frumos. Cu toate acestea, ghimbir nu se poate doar amintiri adiere de vânt de iarnă, dar, de asemenea, o mare sete stingator în căldura verii.

Cum de a face limonada acasă cu rețete video deEste util mai ales în combinație cu lamaie, deoarece ambele aceste produse, se completează și de a spori proprietățile utile ale reciproc.

Un pic de rădăcină de ghimbir proaspăt ar trebui să fie curățate de piele și freca pe o răzătoare. În tigaie pentru a turna apa și o aduce la fierbere.

În apă clocotită, se adaugă lămâi, precleaned și răsucite într-o mașină de tocat sau tocate într-un blender și ghimbir.

Se fierb amestecul rezultat este fiert la foc mic timp de aproximativ 10 minute, apoi se adaugă zahăr sau miere (la gust).

băutură rece, se scurge și a servit rece, cu cuburi de gheata.

Zmeură limonadă

  Cum de a face limonada acasă cu rețete video de
 • zmeura 1 ceasca;
 • 1-2 lămâie;
 • Câteva frunze de mentă proaspătă;
 • 1 litru de apă minerală.
 • Este deosebit de plăcut să bea o limonada pe o zi fierbinte în țară, stând pe un scaun balansoar în umbra copacilor. Ca pe orice cabana de vară există un pahar de zmeură și un pic de menta.

  Lamaile, este necesar să clătiți bine cu un burete, se taie in jumatate si se stoarce sucul de la ei. Cu toate acestea, în cazul în care limonada gustative cu pastă, apoi cu un cuțit, puteți elimina carnea din jumătățile de lămâie și pune-l în cazul, pentru mine este mult mai gustoasă.

  Zmeură zdrobit cu ajutorul unei linguri obișnuite și se amestecă cu suc si pulpa de lamaie. Ceștile de pe partea de jos pentru a pune cateva frunze de menta proaspata, un pic se zdrobește cu o lingura, astfel încât acesta a dat aroma.

  Se adaugă la amestecul rezultat o băut normală de apă răcită sau minerală, cuburi de gheață și se toarnă în pahare cu menta. Serviti această băutură este cel mai bine decorat cu boabe de zmeură.

  Cum de a face limonada acasă cu rețete video de
  Știi cum să faci iaurt în multivarka pur și simplu și rapid? deși nu rapid reuși, ci doar exact.

  Încercați rețeta pentru cvas de casă din ovăz, este o băutură util și simplu, care vă bucura.

  Lichior „Baileys“ home-preparat cu lapte condensat, înveseli adunări de seară cu prietenii. Rețetă aici.

  mere limonadă

  • Sucul de mere 2 mere;
  • Apa minerala (de 2 ori mai mult decât sucul de mere);
  • 1 lamaie;
  • Zahăr sau miere (după gust).

  Cum de a face limonada acasă cu rețete video de

  Suntem cu toții obișnuiți cu expresia „suc de mere,“ și că există o limonada de mere, de cele mai multe ședinței pentru prima dată.

  Apple a bucurat de un excelent mod de legătură cu prospețimea care aduce o lămâie și a obține o băutură răcoritoare minunat. Puteți folosi suc de mere gata făcute sau gatiti-l singur, folosind un storcător.

  Apa minerala, se adaugă suc de mere, respectând proporțiile: două părți apă la un suc de o parte, apoi se stoarce jumătate de lămâie.

  Lamaia rămas, sau mai degrabă jumătate din ea, se taie felii marunt si se pune intr-un borcan. Pe cerul gurii, puteți adăuga zahăr sau miere. Se serveste bautura rece care urmează să fie completate cu cuburi de gheata.

  limonadă portocaliu

  • 2 portocale;
  • 1 lamaie;
  • 0,5 kg de zahăr;
  • 1 litru de băut obișnuită sau apă minerală.

  Cea mai apropiate rude de lamaie este de culoare portocalie, așa că de ce să nu-l adăugați la o băutură răcoritoare din lămâi, răcoritoare, astfel gustul familiar și adaugă o notă de soare de vară în starea de spirit de lamaie.

  Vom avea nevoie de două portocale medii, o lamaie si o jumatate de kilogram de zahăr. Mai întâi trebuie să îndepărtați coaja de lamaie si portocala, iar pielea alba cu fructe este mai bine pentru a elimina imediat și aruncați-l, după cum se poate da amărăciune.

  fructe cojit a scăpa de oase și defilați printr-o mașină de tocat carne, împreună cu coaja, apoi se toarnă apă clocotită, se adaugă zahăr și se lasă până se răcească.

  Băutura rezultată nu este galben, dar mai degrabă de culoare portocalie, cu o aromă plăcută de lămâie-portocaliu.

  Dar, dacă în loc de apă potabilă simplu folosind sifon, nu se poate spune gustul de cumpărare pierde.

  Numai limonada de portocale este mult mai sigur și mai util, și cel mai important, delicioase.

  castravete limonadă

  • 12 lămâi;
  • 1 castravete;
  • 1 litru de apă de băut;
  • Zahăr sau miere (după gust).

  Aceasta reteta face parte din rețetele cele mai exotice și sodă este caracterizat mai ales pentru partea română, așa cum se întâmplă cu noi la fel de mult castravete, care pur și simplu pentru a merge nicăieri.

  Cum de a face limonada acasă cu rețete video de
  Poate de aceea de masterat și amante a venit castravete limonadă. Rezultatul a fost un simplu, util și băutură răcoritoare și răcire castravete atașați.

  Pentru a pregăti o jumătate de litru de această băutură minunat, avem nevoie de douăsprezece lămâi și un castravete.

  Castravete va avea nevoie pentru a curăța pielea, atunci limonada va fi mai tandru, apoi utilizați un castravete piure blender get, care poate tulpina și se adaugă la sucul de lămâi și apă.

  Adăugați zahăr la gust, puteți adăuga, de asemenea, miere de albine. Decorati înainte de servire a băuturilor și poate castraveți felii de lamaie, fără a uita despre cuburi de gheață și paie.

  sfaturi utile

  1. Numai ingrediente naturale, încercați să utilizați în prepararea oricărei limonadă. În cazul în care oportunitatea este acolo, atunci nu folosesc sucuri conservate achiziționate. La urma urmelor, toate limonada bune se află în structura și compoziția sa, la rândul său, conține numai fructe proaspete, fructe și legume, și apă potabilă purificată;
  2. Apa poate fi orice drept carbonatate și necarbonatate. Deoarece apa - este jumătate din succesul oricărei băuturi. Este important ca acesta a fost curățat, în stare proaspătă și refrigerată. Și tot restul va face lămâi și a altor componente;
  3. Nu uita de aspectul estetic al băuturii preparate. Cele mai multe limonadă sip plăcută printr-un pai, din felii de sticlă de mare decorate de fructe proaspete sau fructe de pădure;
  4. Foarte rar, există necesitatea de a stoca limonadă de casă în frigider, pentru că el este beat în clipi din ochi. În cazul în care, cu toate acestea, el a fost, nu-l păstra pentru o lungă perioadă de timp, pentru că fructele și fructe de pădure pe care le-au folosit, nu pot fi stocate pentru o lungă perioadă de timp, deoarece nu conține conservanți și substanțe chimice;
  5. Pentru cea mai mare parte este dulceață de zahăr sau miere. Acesta este cel mai simplu îndulcitor, dar puteți utiliza siropuri cu arome de fructe. Ei vor face limonada mai unic, deoarece gustul de limonadă, vă puteți crea propriul dvs., să fie creativi și cedând zborul gândirii.