Cum de a face îndepărtarea părului acasă rapid și eficient

Firele de păr de pe corpul unei femei a fost mult timp considerat unul dintre frumusețea dușmani. Deal cu nedorite vegetație locuitor, chiar a încercat Egiptul antic. Astăzi, există mai multe moduri de a ajuta sa scapati de firele de păr în mod eficient și fără dureri. Cum de a face îndepărtarea părului acasă, uita-te la articolul nostru.Îndepărtarea părului mecanice

Cum de a face îndepărtarea părului la domiciliu, cu ajutorul mașinii? Totul este simplu:

 1. Aplicați gel sau spumă de ras pe zona pe care doriți să scapi de părul nedorit.
 2. Acum petrec aparatul încet și cu atenție în direcția de creștere a părului.
 3. Pentru pielea mai puțin sensibilă este permisă pentru a îndepărta părul în direcția opusă, atunci rezultatul va fi mai bine.
 4. După procedura de clătirea orice spumă și aplicați o loțiune liniștitoare.
  Cum de a face îndepărtarea părului acasă rapid și eficient

Principalul dezavantaj al acestei metode este de scurtă durată efect. vegetației nedorite începe să-mi amintesc a doua zi. Datorită tăiat dur vârfurile firelor de par sunt foarte ascuțite și înțepat. Acest lucru se simte mai ales în zona inghinală.

Cum de a face îndepărtarea părului la domiciliu usloviyahs efecte pe termen lung?

Aceeași metodă mecanică de îndepărtare a părului ca bază pentru epilatorul de muncă. Acest dispozitiv cuprinde mai multe discuri care atunci când este rotit firele trase. Epilator este relativ ieftin, este vândut în orice magazin de aparate.

Cum de a face îndepărtarea părului acasă rapid și eficient

În plus, această variantă este aceea că firele de păr cresc pentru o lungă perioadă de timp, structura lor cu modificările. In schimb înțepător „ariciul“ vom obține un puf moale.

Asigurați îndepărtarea părului în acest mod este simplu:

 1. corp Rasparte la duș, pentru a se asigura lung de deschidere și ușurința de îndepărtare de fire de par.
 2. Pentru anestezie pot fi efectuate cu zona depiliruemoy de gheață înainte de a începe procedura.
 3. petrec încet aparatul în sens contrar direcției de creștere a părului.
 4. La final să fie sigur de a aplica lotiune sau crema.


Efectul după această procedură durează aproximativ două săptămâni. Principala surpriza neplacuta care vă așteaptă este durerea acestui tip de îndepărtare a părului. Cu toate acestea, după mai multe repetiții ale pielii vor deveni mai puțin sensibile, și istonchatsya de păr. Pentru a ușura disconfortul, producătorii Epilatoare completează unele modele de rezervor detașabil pentru gheață. Pur și simplu se toarnă apă și se congela. Când acest cap de epilare răcește plăcut pielea și privează ea de sensibilitatea.

Cum ceruire acasă?

Cum de a face îndepărtarea părului acasă rapid și eficient

O astfel de opțiune de îndepărtare a părului în mare a cererii. Femeile îl apreciază pentru efectul său de lungă durată. Pentru procedura va trebui cu siguranță o ceară. Anterior utilizat produs exclusiv la cald. Cu toate acestea, a fost dificil să se încălzească și să efectueze procedura a fost plină de arsuri. Astăzi, populare ceară caldă și rece.

Ceara cald este vândut în borcane sau în reviste. Ei au construit un termostat care nu permite produsului să se supraîncălzească. ceară rece deja aplicată benzile de hârtie, care ar trebui să fie încălzite pe mâini.

Pentru a face îndepărtarea părului, urmați următoarele instrucțiuni:

 1. Ia-o cabină de duș și tratarea pielii lotiune depilatoare pentru degresarea acesteia.
 2. Aplicați un strat subțire de ceară, și să-l acopere cu o bandă de hârtie. Apăsați cu grijă hârtia pe piele.
 3. Sharp circulație rupe cârpa pe direcția de creștere a părului.
 4. Se prepară pielea unui ser special.

Cum de a face îndepărtarea părului de la domiciliu, folosind usloviyahs de zahăr?

O metodă foarte populară de îndepărtare a părului de azi - shugaring. Pe eficacitatea nu este inferior la epilarea cu ceara, dar durerea te mai puțin. În primul rând, trebuie să se pregătească pasta de zahar. Se amestecă zahăr și apă într-un raport de 10: 1, și se adaugă sucul de la o jumatate de lamaie. Unele femei folosesc miere, dar acest lucru este un ingredient opțional. Se fierbe amestecul și se fierbe până capătă o culoare aurie. Schema de zahăr epilarea este aceeași ca ceara.

Cum de a face îndepărtarea părului acasă rapid și eficient

Cum de a face îndepărtarea părului acasă rapid și eficient