Cum de a face iluminarea picioarele în mașină cu mâinile lor

Mulți proprietari de automobile sunt interesați de posibilitatea de tuning masinii. și anume, instalarea de picioare iluminare. La urma urmei, această lumină nu este doar capabil de a decora și complet transforma chiar și mașinile cele mai obișnuite. corect culorile selectate, în mod competent instalat de iluminat va da masina ta un aspect complet nou, va incanta nu numai tu, ci, de asemenea, pentru a atrage opiniile altora. O mulțime de saloane de tuning și garaje oferă acum servicii pentru a instala iluminat. Cu toate acestea, să plătească bani în plus nu este întotdeauna de dorit. La urma urmei, el procesul de instalare este destul de simplu, se poate face singur aproape toată lumea.Luați în considerare modul de a face picioarele de iluminare din spate cu mâinile.

Cum de a face iluminarea picioarele în mașină cu mâinile lor

Asigurați-vă subliniind piciorul într-o mașină este ușor. Există mai multe modalități de a efectua această procedură,

Ceea ce este necesar pentru instalarea?

Pentru a face iluminarea picioarele în mașină, veți avea nevoie de o cantitate minimă de materiale și instrumente.

Din materialele trebuie să achiziționați un LED sau bandă de neon. Ce este de a lua până la tine. iluminare cu neon, desigur, are un aspect mult mai frumos, mai multă lumină plăcută. Cu toate acestea, este mai costisitoare și necesită o conexiune prin comutatorul de aprindere, iar pentru acest lucru va trebui să intervină în sistemul electric al mașinii. Asta deoarece pentru lumina de fundal este încă mai bine pentru a lua LED-uri. Ele sunt mai ușor de instalat, low-cost și de ușurința instalării sunt diferite. Calculați lungimea tine. Totul depinde de locul unde se va instala banda, și ceea ce veți acoperi: doar scaunele din față sau să decidă pentru a evidenția piciorul scaunul din spate pentru pasageri. Este de asemenea important să se determine culoarea benzii în sine. După iluminat trebuie să se armonizeze cu designul interior.

Alte informații veți avea nevoie de sârmă (5 metri), psihiatru tub de căldură și lipici. Dacă există o dorință de a drege, este posibil de a cumpăra un controler pentru a regla luminozitatea de iluminat, de control de la distanță și comutator.

sunt unele dintre instrumentele de care aveți nevoie, și anume, clești, ciocan de lipit 220 V, un cuțit și o șurubelniță.

Cum de a face iluminarea picioarele în mașină cu mâinile lor

Instalarea de panglică cu LED-uri

Înainte de a instala iluminat picioarele în mașină cu mâinile lor. tu ar trebui să decidă în cazul în care aveți de gând să se stabilească banda.Pentru a evidenția zona picioarelor, acesta poate fi instalat sub scaunele, pe perimetrul partea de jos a scaunelor din față, sub tabloul de bord și în compartimentul pentru mănuși. Totul depinde de imaginatia ta. Amintiți-vă, alegerea locatiei pentru instalare, trebuie să se țină seama de faptul că setul de iluminat ar trebui să fie îndreptate către podea.

După ce locul ales, măsurat și taie o bucată de bandă dimensiunea necesară. Nu uitați că poate fi tăiată nu în toate locurile. Cut ar trebui să fie numai în locurile în care există contacte pentru lipire. Pentru că măsura, care segmentul de care aveți nevoie, este mai bine să ia un pic mai puțin decât invers, astfel încât mai târziu în timpul atașării nu a fost sagging.

După tăierea marginilor panglicii, sârmă de sudură și să încerce să-l conectați la o sursă de alimentare. Dacă funcționează, vă izola articulațiilor de lipire. În acest scop, o joncțiune don psihiatru tuburi, fier de lipit se încălzește, sau chiar cu o brichetă. După izolare montați banda la locația dorită prin intermediul stratului de adeziv, adezivul sau șipcile de silicon convenționale.

De asemenea produce și instalează banda de iluminat și în alte locuri salon.

conexiune

În funcție de cum și când va fi lumină și lumini de lucru, pentru a alege metoda de conectare sale.

Pentru iluminat interior

Cel mai adesea, luminile picioare în mașină este conectat la iluminarea interioară. Acesta va funcționa numai atunci când sunt deschise ușile, sau când lumina este pornit.

Pentru a conecta iluminarea la iluminare interioară, scoateți capacul (cel mai adesea este filele, deși s-ar putea avea nevoie de o șurubelniță și să-l eliminați). În continuare, trebuie să conectați firele. Pentru alb, plus conectarea la roșu - minus. Expunere de motive pentru a ascunde sub piele. Cel mai simplu mod de a ajunge la ei pe raftului. După aceea, conectați cablajul benzi cu LED-uri la picioarele șoferului și pasagerului, și conectați totul la sursa de alimentare. Apoi, verificați din nou funcționarea de iluminat, și numai apoi a produce izolarea tuturor contactelor, instalați capacul din spate. Dacă doriți, puteți instala, de asemenea, controler, atunci lumina va dispărea treptat, mai degrabă decât stins brusc.

Cum de a face iluminarea picioarele în mașină cu mâinile lor

bricheta

Dacă vă conectați aprinderea țigării picioare ușoare de iluminat se va aprinde în mod exclusiv de către ușa deschisă. Este foarte convenabil, deoarece este de multe ori este nevoie de lumina de fundal numai în timpul de aterizare-aterizare în mașini de pasageri. Plus o dioda trebuie să fie conectat la bricheta, iar negativ - la ușa remorcii. Pe ușa cablarea poate fi derivată prin același pasaj prin care trece toate cablurile la ușă. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, pentru a face acest lucru, este necesar să se demonteze panoul.

privind dimensiunea

Când este conectat la o lumina de iluminare interioară în cabină va fi în viață, atunci când dimensiunile care urmează să fie incluse, adică, atunci când călătoresc pe timp de noapte. Pentru a putea să-l anuleze, ar trebui să ofere imediat o astfel de posibilitate, în plus față de iluminat pentru a face trecerea.

Pentru a conecta, cablul pozitiv este alimentat de orice becuri de pe panoul de bord, și mai puțin arunca pe partea din spate a camionului.

Evidențierea picioarele în mașină - acesta este un mod original de a decora masina ta. Tot ceea ce se poate face manual, și foarte repede. Instalarea de iluminat este destul de simplu, ar necesita destul de un pic: materialele, instrumente și un pic de imaginație pentru a da seama cum și unde totul este instalat și conectat.