Cum de a face fotografii pe o camera de zi însorită SLR, ▲ site-ul ⓖ

Cum de a face fotografii pe o camera de zi însorită SLR, ▲ site-ul ⓖ

Proprietarii de aparate foto SLR au adesea întrebări cu privire la modul de a face fotografii în diferite condiții, care în modul fotografiere pentru a utiliza, și, în general, modul de a face fotografii mai bune.Sugerez o plimbare pe mai multe probleme, și a discuta modul de configurare a camerei este în valoare, ceea ce s-ar fi întâmplat cel puțin o idee bună. Să începem cu o simplă privire la situații diferite, în timp ce filmați zi.

Cum de a face fotografii de pe o zi insorita?

Principala problemă atunci când fotografiați în vreme însorită, este prezența fotografiilor umbre dure. Fix le puteți utiliza blițul sau un reflector (este aproape condiții obligatorii pentru evenimente importante). Doar câteva recomandări pentru cei care trage fără bliț, ele sunt mai potrivite pentru cei care fac fotografii pentru tine și nu doresc să deranjez cu lumina

Luate cu blițul în vreme însorită

Dacă utilizați blițul (Vă recomandăm să utilizați numai blițul extern), atunci ai nevoie pentru a face fotografii în modul manual M. în timp ce, în vreme însorită, va fi cu siguranță o problemă cu relight cadru, după îndepărtarea blițului, viteza obturatorului este mai scurt decât 1/250 sau 1/500 în cazuri rare în afara (o explicație de ce), deci va trebui să închideți diafragma la o valoare care să viteza de declanșare a fost 1/250 și mai mult. Dacă închideți diafragma pentru tine să nu se obține, de exemplu, doriți ca fundal a fost bine spălat în afara subiectului, apoi vin în ajutorul unui filtru de culoare închisă, care, în asemănarea deschiderii închis va trece mai puțină lumină, dar irisul este deschis pe deplin. În mod similar, dacă aveți un flash bun, poate exista un mod de sincronizare de mare viteză, acest mod va reduce timpul de expunere a camerei este mai scurtă decât 1/250 fără defecte din fotografii.

Aici este un exemplu de modul în care aceasta este cu lumină și fără ea:

Cum de a face fotografii pe o camera de zi însorită SLR, ▲ site-ul ⓖ

Cum de a face fotografii pe o camera de zi însorită SLR, ▲ site-ul ⓖ


(De exemplu, fotografie, datorită max-photo.org.ua)

Realizați fotografii fără bliț, în vreme însorită

Dacă decideți să luați fotografii cu prietenii sau familia, nu vrea sa-l pacaleasca capul cu flash-uri, atunci acesta va fi suficient să urmați câteva reguli. Primul lucru care va ajuta la reducerea semnificativă a numărului de umbre dure - alegerea poziția corectă pentru fotografiere. Sursa de lumină, în acest caz, soarele ar trebui să fie în spatele nostru sau pe o parte, astfel încât subiectul este bine luminat (Nu este recomandat să fie fotografiat fără bliț la prânz, atunci când soarele este la zenit, nimic remarcabil faptul că cel mai probabil nu va funcționa). Uneori, în scopul de a pune în aplicare tigai hodozhestvennyh pot fi eliminate, astfel încât soarele strălucea în obiectiv, dar este, în unele cazuri.

Cum de a face fotografii pe o camera de zi însorită SLR, ▲ site-ul ⓖ

Reduce ușor umbre dure ajuta cu siguranță în tratamentul post-Lightroom. Pentru a se pregăti pentru fotografii, vă recomandăm tir cu expunerea negativă a -0.7, -0.1 (în mod ideal pe rama nu ar trebui să fie supraexpuse părți, cum ar fi cerul, o parte a feței), este de dorit să facă o fotografie în format RAW cu un minim de setări ISO .

De ce este necesar acest lucru toate? Formatul RAW Mai întâi își păstrează mai multe informații despre culori decât JPEG, mai ales ne pasă de lumină și părțile întunecate ale cadrului. În al doilea rând ISO scăzută și imagini liniștite ne permit să trageți în mod corespunzător locurile întunecate fără a pierde din calitatea imaginii.

Cum de a face fotografii pe o camera de zi însorită SLR, ▲ site-ul ⓖ

Probabil ai știut deja că cadrul superior fără tratament, dar în partea de jos considerabil luminat locurile întunecate. Categoric, cu procesarea fotografiei are un aspect mult mai plăcut, așa că în toate situațiile nu uita despre un astfel de instrument pentru a îmbunătăți imaginile lor.

Folosind aceste recomandări simple pe care le va face cu siguranta imagini de calitate mai bună, poate chiar un pic mai profesionist.

În curând vă voi spune cum să facă fotografii de evenimente sportive și obiecte în mișcare.

Articole pe aceeași temă

Sunt de acord cu opinia ta. Bun aparat de fotografiat este o sumă destul de decente. Dar este recomandabil să cumpere un astfel de lucru, cum ar fi o fotografie, iar pentru o potrivire acasă și o opțiune de buget, calitatea acestor dispozitive este un foarte decent!

Iar atunci când aleg o nevoie să ia în considerare mai mulți factori, profesionistul va înțelege, dar oamenii obișnuiți nu fac fotografia navryati înțelege care dispozitivul este mai bine și de ce

Post bun. Această metodă de înregistrare este foarte bine adaptată pentru spații deschise, iar când este configurat corect, lasă un portret minunat! Dacă te uiți la posturile de mai sus, pentru utilizarea de familie bună se potrivesc standard de Nikon D5100 sau Canon 600D, în mâinile potrivite, această tehnică poate face fotografii frumoase.

Da. Fără frumos lumina nu se va dovedi imagine frumoasă. Ultimul exemplu nu este convingătoare. Vindecat, fotografie noroios este mult mai rău decât originalul.

Un exemplu de o demonstrație bună a ceea ce se poate face cu fotografiile utilizând software-ul. Și, din păcate, eu nu sunt de acord cu tine. Originalul este umbre foarte greu, culoarea ochilor copilul nu poate vedea deloc.
Pentru sedinta foto profesionala este mai bine pentru a alege momentul potrivit al zilei pentru a trage și de a folosi un flash sau un reflector.