Cum de a face fotografii în peisajul urban

Cum de a face fotografii în oraș? peisaj City.

Mergând într-o călătorie prin principalele zone metropolitane, ne dorim mereu pentru a obține imagini au fost frumoase, atractive, interesante și expresiv. Echipa Portal „experiență de călătorie“ a pregătit câteva sfaturi simple despre „cum se trage peisajul urban.“Cum de a face fotografii în peisajul urban

Alegeți un timp. Atmosfera este mare oraș dinamic este clar vizibil pe timp de noapte, atunci când totul este iluminat de luminile de zgârie-nori, ferestre și lumini. Pentru fotografierea de noapte este necesară pentru a crește viteza obturatorului de pe camera foto și de a folosi un trepied. Nr trepied? Nu este o problemă - puteți utiliza orice obiect static - parapeti, balustrade, bănci, ci doar geanta lui, situată nemișcat și a stabilit răgaz de fotografiere pentru câteva secunde - suficient pentru a încadra lung de expunere nu sa dovedit neclare.

Jocul de lumini și umbre este cel mai bine obținută în dimineața și seara În perioada zori-apus de soare, când razele soarelui schimba treptat teren, adăugând volumul de obiecte. Ajungând într-un oraș nou pentru ei înșiși - verifica în timpul zori sau amurg, ca sud și nord, aceasta poate varia foarte mult.Cum de a face fotografii în peisajul urban

Acordați atenție la detalii. După cum arată practica, atenția la detalii - una dintre cheile succesului atunci când fotografiați în oraș. Nu neapărat încearcă să se ghiftui în cadru dintr-o dată - ornat pod model forjat, graffiti pe un zid de cărămidă, felinar singur sau timp zdrențuit ușa, de asemenea, se pot uita original și armonios.

Alege unghiul. Pe străzi, piețe și alte facilități publice este uneori mai bine să se așeze și să ia o imagine de mai jos - chiar dacă pe o fotografie va primi o parte a drumului sau gazon - la urma urmei, oamenii nu zboară prin aer. Nu uita despre prim-plan atunci când o fotografie este ceva încadrată de mai sus (ramuri de copac, arcade, rame de ferestre) sau de jos (pavaj, trotuar, etc.).

Utilizați reflecție. reflecții fotografie în râuri, lacuri, bălți sau chiar ferestre. Această fotografie nu este doar un original - acesta va fi un punct de vedere diferit pe obiectivele turistice obișnuite.

Cum de a face fotografii în peisajul urban

Ia-o cameră și să ia o plimbare pe străzile din oraș - tren, experiment, încercați. Și apoi, într-o călătorie pe care nu va fi dificil de a face fotografia perfectă!

A se vedea, de asemenea:

A se vedea cel mai recent Travel-Experience.ru intrări.