Cum de a face fotografii de copii în călătorie, plaje, arhitectura

Cum de a face fotografii de copii în călătorie, plaje, arhitectura

fotografii plajă

Ei bine, desigur - am ajuns la mare, și așa trebuie să fie fotografiate pe plajă! Multe dintre aceste fotografii cald în timpul iernii și de a oferi un stimulent să aștepte pentru noua versiune. Pentru dorința de a reveni la o locație exotică, nu se stinge, vom încerca să învețe cum să facă o astfel de imagini de plaja pentru care nici o rușine.norme de drept intern principal de fotografii plaja: nu le place oamenii din ele. stai prea ferm în mintea noastră imaginile reviste glossy. Deci, încercați să faceți fotografii bune, ascund defectele umane și evidențierea virtuțile sale.

Mulți fani sunt uimiți să fie fotografiat pe plaja: du-te pentru o vacanță în Goa - o fotografie încă de la Tuapse obținut ca în 1987! De obicei, problema în mediu: oamenii merg la cele mai renumite plaje publice și șezlonguri puse acolo „care nu ar putea cădea mere.“ Și un contingent de plaje Tuapse se dezvolta aproape sau departe în străinătate, aducând cu sine și atmosfera unică de tip sovietic de vacanță.

Ce face în imagini a fost aceeași ca și în revistele - nesfarsite plaje de nisip și palmieri, palmieri. Răspunsul este mai simplu decât credeți: fie selectați o oră, când plaja este gol, sau un pic Plimba și de a găsi un loc în care oamenii nu sunt atât de mult, sau du-te la altul, plaja mai puțin aglomerat.

Puteți schimba contrastul setarea din meniul camerei pentru fotografii vii la mare sau la ocean.

Principalele portrete - oameni, și nu fundal. Locul unde fotografiile făcute, și va fi recunoscută, chiar și în cazul în care planul de imagine din spate va fi neclară. Dar fundalul neclar nu distrage atenția de la cel mai important - ceea ce doriți să transmită cu această fotografie.

Cum de a face fotografii cu copii în vacanță

Unii oameni prefera sa nu ia cu tine pe excursii de copii (în special în ceea ce privește sugari). Imagini dintre ele pe reper în fundal într-adevăr nu este prea mare folos, așa că am putea uita despre scenele de fotografiere obișnuite „ca adulți.“ Copiii au nevoie pentru a crea condiții speciale.

Copil - în același timp, cel mai ușor și cel mai dificil subiect pentru fotografiere. Totul depinde de varsta. În cazul în care copilul este foarte mic, apoi să facă o lovitură, suficient pentru a prinde momentul potrivit. Dar, în scopul de a face fotografii ale copiilor, care se pot deplasa deja în mod independent și exprime gândurile lor trebuie să stoc pe răbdare non-uman. Dar, ca o recompensă, puteți obține aproape „capodoperă“ imagini. Copiii, de obicei, se comportă în mod natural și nu vă faceți griji, astfel încât sarcina principală a fotografului - pentru a atrage și menține atenția lor.

Cum de a face fotografii de copii în călătorie, plaje, arhitectura

Planul arhitectural pentru fotograf

Aici prezint sfaturi mai practice bazate pe experiența personală.Ideal ar fi un punct de fotografiere la mijlocul obiectului vertical. Pentru a face acest lucru, trebuie să caute deal natural sau artificial situat în apropiere - clădiri, dealuri, și așa mai departe.

fotografii bune de obiecte arhitecturale pot fi accesate folosind orice tehnică. Evident, aparatul de fotografiat profesional, mai multe oportunități pentru a trage-l oferă. În cazul aparat de fotografiat digital SLR Vă recomandăm fotografierea arhitectura cu un obiectiv cu unghi larg. În acest caz, minus un singur - poate fi distorsionată obiect în imagine, dar pentru fotografii amatori care nu contează.

Acordați o atenție deosebită la orizont. Atunci când clădirile presărat la orizont în fotografie „toamna“, și oricare dintre ele seamănă cu Turnul Înclinat. Pentru acest lucru nu a fost, țineți camera de echilibru. În multe modele de camere, chiar au un nivel special al funcției - este destul de greu pentru a face o greșeală.

Clădirea cel mai faimos, care va „cădea“, indiferent cât de buna a fost la orizont - un turn din Pisa. De dragul unei singure imagini pe fundalul său (modelul „rezemarea“ structura), o mulțime de turiști merg la acest mic oraș.

Decolarea pe o bucată de săpun, încercați să nu utilizați zoom - atunci puteți utiliza un unghi maxim de vizualizare camerei.

Cum de a face fotografii de copii în călătorie, plaje, arhitectura

Nu face fotografii cu blițul - se poate aprinde doar ceea ce se află la câțiva metri distanță de camera foto. Fotografie de noapte catedrala uriașă nu au beneficiat de faptul că flash-ul va afișa musculițe în apropiere de zbor.

Atunci când fotografiați arhitectura sunt aproape aceleași reguli ca și când fotografiați oameni. Ideal ar fi o lumină reflectată moale (acest lucru se întâmplă într-o zi noroasă).

Dacă puteți găsi o reflecție - le caute: nori în zgârie-nori de sticlă în oglindă, reflexii ale obiectelor din ape, frumoase contururi neclare ale clădirilor pe suprafața canalelor orașului. Astfel de imagini capturate accidental se dovedesc adesea foarte mare succes.

Nu uita detaliile - uneori mai interesant decât tipurile generale de obiecte. Cifrele mici de pe fatade, garduri din jurul caselor din sat, fântâni pulverizare - toate acestea dă natura individuală a ceea ce fotografiați.

Fii atent la fundal. Cu cât este mai huligan este, bulkier imaginea înregistrată.

Nu uitați să afle înainte de fotografiere prognoza meteo. Este în călătorie nu recomand fotografierea în condiții de ploaie - sunt imaginile de deprimant, dar avem nevoie de emoții pozitive.

Nu vă faceți griji, în cazul în care pentru un motiv sau altul, imaginea se, spre deosebire de clădirea arhitecturală „carte poștală“ imagine pe cerul albastru. Fiecare oras are propria caracteristică meteo, care creează aspectul său unic. De exemplu, la Londra, care se numește Albion, mai bine transmite esența orașului este posibil, în vremea asta decât în ​​lumina puternică a soarelui.

Încercați să luați fotografii ale clădirilor care sunt uluitoare, și este de dorit la momentul zilei în care acestea arata cele mai atractive. În cazul în care casele colorate din cartierul venețian Burano arata cel mai bine zi, catedrala spaniolă renumita Sagrada Familia avantajos să se uite la noapte când luminile colorate. Nu fi leneș - nu face fotografii de mare Gaudi, în picioare lângă el: dacă mutați un pic, și o vedere spectaculoasă a Catedralei, și un iaz pe a cărui suprafață reflectă copaci artistice.

Frumos fotografii nocturne este de dorit să se utilizeze un trepied sau alte „instrumente utile“, cum ar fi parapetul podului. Deoarece camera este fix, și puteți obține minim blur în imagine. Aveți grijă să nu așezați camera pe o suprafață alunecoasă și nu folosiți un mini-trepied foarte ușor - sub greutatea echipamentelor (în special SLR-uri), acesta poate cădea din orice adiere.

Mai puțin aglomerat acolo, unde te duci, cu atât mai bine. Și este mai bine să nu depindă de grup, deoarece ghidurile toate planificate la minut. Pentru mișcarea independentă în unele țări (cele mai periculoase), recomand un taxi în Europa și America ar trebui sa inchiriati o masina, iar in cele mai populare tari din Asia turistice este mai convenabil de a închiria un scuter. În orice caz, chiar dacă sunteți de transport public disponibile numai, încercați să faceți să-l în sus sunteți interesat de atracții și planificați sejurul acolo.