Cum de a face dreptul de acasă subwoofer cu propriile lor mâini de casă pusculita

Cei mai mulți oameni suferă de problemele lipsei de calitate acasă sau mașină de sunet. Tu, de asemenea, este unul dintre ele? Chiar dacă nu aveți un eșantion de producție subwoofer sau pur și simplu nu au bani pe el, puteți încerca să-l construiască singur. De fapt, nu este la fel de înfricoșător și dificil, deoarece poate părea. Acest lucru va necesita o dinamică de operare vechi în dapazone de joasă frecvență de 5-200 Hz, și bucăți de placaj. Și dacă există o posibilitate puteți cumpăra de la difuzor de radio subwoofer. Și să ia un alt lucru cel mai important este dorinta si perseverenta ta, pentru că munca este obositoare și necesită concentrare și precizie. Dacă sunteți gata pentru asta - apoi merge mai departe! Și am să-ți spun pe www.kak-sdelat.su, modul de a face corect un subwoofer acasă cu propriile lor mâini. Deci ...
Practic, cel mai ușor de a face un simplu subwoofer nu este planul activ. Cel mai probabil, toată lumea înțelege un subwoofer pentru casa nu necesită instalarea amplificatorului. Pregătirea și proiectarea la domiciliu astfel de „artefacte“ va fi inclusă în cutia de asamblare pentru dispozitivul și instalați direct la difuzorul din interiorul cutiei.

Deci, munca în sine începe cu selectarea vorbitorilor. În mod firesc, cu atât mai puternic va fi vorbitor, mai tare va câștiga viitorul tău subwoofer-self-made. Vorbitor poate fi achiziționat oriunde, puteți cumpăra, puteți utiliza vechi, pentru a lua departe de prieteni nu au nevoie, etc.


Principalul lucru pentru a avea unele detalii pașaport ale performanței sale. Este de la ei va depinde, ca și necesitatea de a proiecta clădirea, și este important. Va avea nevoie de date cu privire la frecvența de rezonanță a difuzorului în spațiul deschis, și un volum echivalent și indicele de difuzoare complete Q.

Astfel de momente sunt cel mai simplu mod de a afla din instrucțiunile de tip document de însoțire pașaport. Dacă nu există încă nu este nevoie să cunoască numele modelului și apoi trebuie să lucreze din greu și de a găsi o descărcare de pe Internet. Aceasta este de a simplifica viața ta și nu să sape în rețeaua de spațiu, uneori mai bine să cumpere direct de la difuzorul din magazin, care va fi însoțită de toate documentele necesare, dar nu și la piața de vechituri. Dar va fi suficient pentru a lua modelul cel mai modest, cu cel mai mic pret.
Odată ce ai tot ce ai nevoie, începe proiectarea propria cutie subwoofer. Pentru proiectarea, puteți utiliza o varietate de programe de calculator, inclusiv WinISD 0,44. va fi dificil de a colecta organism complet de lucru fără ajutorul acestor instrumente. Este aici că veți avea nevoie și dinamica parametrilor, programul nu va da date exacte fără parametri sau datele vor fi incorecte.


De exemplu, difuzor Magnat Putere Bull Reflex 301 și parametrii Fs = 33hz Vas = 82L, R = 4ohm, Qts = 0,52, PE = 300W, SPL = 92dB probleme de program volumul locuințelor de 189,5 l în carcasă sau fazoinverternom opțiune într-un dulap închis în 96,6 litri. Există opțiuni Bass reflex de tuning frecvență egală sub 21 Hz reflexe dreptunghiulare 16 cm x 3 cm și lungimea de 26,2 cm sau incintelor de 54 litri la frecvența 48Hz. Carcasa PAL 16mm, lungime 77,8 cm, latime 25 cm, inaltime 36,5sm. Bass reflex lungime 10 cm, diametru 9,5 cm.

Cu acest program puteți face 4 tipuri de cutii. Vor fi luate în considerare o cutie cu cea mai mare eficiență - clasa a 6-a bandpass.


Ce este? clasa de a 6-a Badpassom obiect este o formă cubică dreptunghiulară. Ea are în interior un singur pod, care va fi atașat vorbitor el însuși, cel mai important lucru pentru noi în acest dispozitiv. In bandpasse 2 va găuri în care sunt introduse fazioinvertornye camerei. Ca astfel de camere noi tuburi metalice, hârtie și polietilenă. Carcasa trebuie să fie posibilă pentru a sigila. Prin urmare, necesitatea de a consolida-l cu spuma, bumbac sau simțit. Stratul interior ar trebui să fie un minim de doi centimetri. capac detașabil la intersecția ar trebui să aibă o densitate mai mare. De asemenea, este posibil să se consolideze în continuare un alt strat de spumă sau simțit.

Fiecare dimensiune va fi dat un program de WinISD 0,44. Se va calcula pentru tine cifrele cele mai optime pentru Saba de locuințe, pe baza datelor, în conformitate cu posibilitățile de dinamica constatate în pașaport. Și sarcina ta va fi întruchiparea exactă de toate dimensiunile.


Asta este, dacă se poate satisface toate dimensiunile, sunetul nu este numai satisface așteptările dumneavoastră, ci să le depășească. În general, se colectează subwoofer pasiv este destul de dificil. Această sarcină va fi greu pentru cei care au cea mai mică noțiunea de vorbitori, precum și posibilitatea de a lucra cu șuruburi, cu lemn, bomfaier, cui și materiale de etanșare. Acest lucru va fi o adevărată provocare pentru meșteșugarul și iubitul să se joace cu diverse dispozitive neobișnuite.

Ei bine, știi cum să facă dinamica subwoofer-ului mai bine. Cel mai important în acest caz să fie foarte atent și consecvent. În acest caz, vei reuși și va fi capabil să se bucure de sunet minunat, fără a cheltui o gramada de bani, în același timp. sunteți, de asemenea, mândri de a fi capabil de a arăta prietenilor meșteșugurile lor și poate chiar primi ordinele lor, ca un subwoofer. Dacă nu, atunci întrebarea cu tine despre ceea ce trebuie să le facă un astfel de dispozitiv merge sigur ... Deci, mergeți mai departe, nu-ți fie frică, și vei reuși!