Cum de a face cani de cafea cu fotografii acasă acasă mână-a făcut

Mergând la o zi de naștere, aniversare, petrecere corporate, nunta sau alt eveniment special, fiecare gândire de a alege un cadou cu adevărat util și versatil.În ultimul timp a devenit la modă pentru a da cadouri făcute cu propriile mâini. Unul din bugetul inițial și opțiunile pe care vor apela la adulți și copii - o cana cu o fotografie. Astăzi, orice cetățean al țării noastre, care nu are talente speciale și resurse financiare, va fi capabil de a face un cadou unic acasă într-un singur exemplar în mod specific pentru acest lucru sau acea ocazie solemnă și pentru o anumită persoană.

Cum de a face cani de cafea cu fotografii acasă acasă mână-a făcut

Echipamente, unelte și atributele necesare pentru producția independentă de imprimare a fotografiilor de pe cupa

Astăzi, un număr mare de companii profesionale și persoane fizice care oferă servicii, cum ar fi logo-ul pe o cana. placă și alte ustensile de bucătărie și articole de uz casnic. Cu toate acestea, această sarcină poate ocupa orice om care nu are talente și experiență speciale. Destul să știu câteva reguli și să aibă la îndemână atributele necesare.

Pentru aplicarea unei anumite imagini de pe cana orice dimensiune necesară în casa cana direct de calitate (de preferință, de culoare deschisă și fără model, în cazul ideal - alb) de cerneală sublimare imprimantă, decal și căldură de presă. Ca de obicei cana suvenir porțelan nu este potrivit. Pentru aceste scopuri necesită masă din ceramică, de preferință, marca franceză Luminarc, care este disponibil în aproape fiecare magazin de îmbunătățire acasă. cani ceramice sunt de înaltă calitate, durabil, nu se estompeze și nu se estompeze cu timpul. Prin urmare, darul va dura mult mai mult.Metode de aplicare a imaginilor pe o halbă la domiciliu

1. Se prepară o cana: clătiți bine și ștergeți uscat. Feluri de mâncare, în orice caz, nu ar trebui să fie umezeală și praf. Se prepară termo imprimantei și pre învelind cerneala de sublimare. Porniți calculatorul, selectați imaginea fotografică a plăcut și imprimați-l pe imprimantă. Apoi pune ușor imaginea imprimată în presa de căldură și așteptați imaginea completă lansare pe placa. În acest proces, să acorde o atenție aproape de pe suprafata nu a fost pete, diverse nereguli și alte defecte. În cazul executării corecte a întregii proceduri de aplicare fotografie folosind termo oferă o imagine luminoasă și de lungă durată pe o cana sau un bol.

2. Există o altă metodă simplă de aplicare a unei fotografii pe o cana cu decal. Cumpara decal și astăzi cu ridicata și cu amănuntul de zi cu zi nu este o problemă. Pentru a face un cadou unic, să ia un castron mic, se umple cu apă, cufundați Decal și lăsați-l infuzat timp de șase minute. Apoi îndepărtați lichidul din Decal și aplicați cu precizie o ceramică, astfel încât suprafața imaginii strâns cercuri învăluia. Așteptați până când suprafața este complet uscată. În cazul executării corecte a tuturor acțiunilor este în mod clar desenul va fi transferat pe suprafața de feluri de mâncare. Apoi așezați vasul cu autocolantul într-un cuptor bine încălzit timp de douăsprezece minute. După aceea, scoateți-l și lasa sa se raceasca.