Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini

„Chevrolet Niva“ - un SUV intern practic pentru fanii de „atacuri“ asupra mediului. Dar cei cărora le place să călărească pe locații mlăștinoase și accidentat, de multe ori se plâng de faptul că bara de protecție din față „Chevy“ nu poate rezista la toate sarcinile. După aceea, el trebuie să fie reparat sau înlocuit. De aceea, fanii acestei sărbători încearcă să stabilească bara de protecție de putere, care pot fi achiziționate și instalate în salon sau să facă propriile lor mâini. Pentru aceasta avem nevoie de timp liber, mâini dibace și multă răbdare.Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
automotor barei de protecție

La instalarea puterea barei de protecție este de dorit să se asigure atașare pentru echipamente suplimentare, care nu va fi de prisos:

 • troliu;
 • hi-jack;
 • iluminat.
Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
Noul kit pentru Sheva Niwa poate cumpăra sau de a face propriile mâini.

De ce am nevoie de un kit de putere

barei de protecție de putere - este una dintre opțiunile de protecție a vehiculului dintr-o varietate de leziuni, chips-uri și diverse greve partea din față a mașinii. Prin urmare, pentru fabricarea acestui tip de protecție este necesar să se recurgă la diverse trucuri. Până în prezent, producătorii de bare de protecție de putere pentru „Chevrolet Niva“, nu atât de mult. Mulți face singur, acasa. Pentru a face acest lucru va avea nevoie de următoarele instrumente și materiale:

 • pentru fabricarea subponderali din metal;
 • un ciocan, o măsură de bandă;
 • bolgarka (rotor) și discuri de tăiere;
 • aparatul de sudură și electrozii;
 • organe de asamblare: șuruburi, șaibe, piulițe.
Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
masina kit de alimentare cu mâinile sale

În realizarea acestei lucrări cu mâinile lor, aveți nevoie de abilități de specialitate, așa cum se întâmplă nimic fără sudură bun. Ai nevoie, de asemenea, pentru a desena o schiță a corpului kit-ul de alimentare cu toată mărimea așteptată de tine. O astfel de plan ar trebui să fie realizată în trei dimensiuni, cu tăiere spații marcate de metal și puncte de îndoire. Puteți trece apoi la prepararea.

Când toate lucrările cu propriile sale mâini principalul lucru - să respecte normele de siguranță, pentru a lucra cu o flacără deschisă.

Opțiuni pentru probleme de soluții în fabricarea barelor de protecție

kit de caroserie pentru fabricarea de puterea de a „Chevrolet Niva“ este necesar să se prevadă următoarele puncte care pot să apară la fabricarea barelor de protecție:

 • Desen. Noua bara de protectie de putere pe „Chevrolet Niva“ poate fi orice formă și formă, dar principalul lucru - să nu se rupă această regulă și reglementările;

A se vedea, de asemenea: Tuning hote Vaz propriile mâini

Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
Desenul prezintă un circuit pentru o schiță a barei de protecție vehicul Niwa Chevrolet

Principalul lucru de reținut este nu instalați bara de protecție de putere interzis prin lege. Absența autorizației pentru instalarea și documentele care confirmă certificarea dispozitivului - că aceasta va fi considerată o încălcare a regulilor și cerința.

De exemplu, puteți lua bara de protecție de putere, care este cunoscut sub numele de „RIF“ de către producător „Aventura“. Acesta oferă o platformă integrată pentru troliul, făcându-l mai funcțional. De asemenea, el consolidat coaste. Acest lucru face posibilă utilizarea hi-jack. Apropo, un locaș de blocare specială prevăzută pentru el. barei de protecție de putere „Reef“ este echipat cu un încuietori speciale de remorcare, care pot fi cu ușurință eliminarea și instalarea.Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
RIF putere bara de protecție poate fi echipat cu un troliu montură.

Unii meșteșugari a produs o bară de protecție din aluminiu, care, de asemenea le face puternic și destul de ușor. Ca o regulă, o astfel de apărare este format din mai multe arcuri curbe de putere, din metal.

Procesul de luare noi subponderali

Următoarele va descrie procesul de fabricare a troliului de bază „Câmp Chevrolet“:

 1. nu exagera - toate lucrurile care pot interfera cu producerea unui kit de caroserie nou, dar principalul lucru pe care trebuie să demontați partea din față a vehiculului și îndepărtați.
Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
Pasul unu: demontat „fata“ a masinii
 • În plus, este necesar să se consolideze elementele laterale față, care vor fi montate și o nouă bară de protecție. Pentru a face acest lucru, au făcut inserții speciale, care sunt aceeași formă ca și saloane.
  Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
  Acum trebuie să consolidăm scondrilor din față.
 • Următorul pas va fi de a face plăcile laterale pe scondrilor „Niva Chevrolet“, care sunt montate la exterior. Ei au nevoie pentru a marca și găurile de montare.
  Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
  necesită în continuare plăci laterale de fabricație
 • După pregătirea tuturor elementelor se pot face asamblarea primară, instalarea amplificatoare și tampoane de pe scondrilor.
  Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
  Instalați elementul de inserție și fixați căptușeala exterioară.
 • a făcut în continuare între plăcile transversale, care se fixează prin sudură.
  Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
  Noi fabricarea crossmember și sudurile sale.
 • După aceea trebuie să ia în considerare locul de instalare a mașinii pe „Chevrolet Niva“. Se recomandă să aibă loc într-un mecanism de tracțiune, cu baza, care va trebui să eliminați șablonul.
  Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
  Sudate de fixare suplimentare sub troliul.
 • După îndepărtarea de dimensiunea zonei pentru a găti. Pentru a instala și atașați troliului la sol finit, este necesar pentru a detalia găurile pentru șuruburile de fixare M12.
 • Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
  Este atașat la setul auto și noul set la locul programată a troliului.

  fabricarea de bază, pe care este montat un troliu, este încheiat. Toate sudurile sunt respinse din zgură, iar întreaga structură este acoperit cu grund anticoroziv. Atunci când suprafața vopsită este uscată, aveți nevoie pentru a colecta toate producția în continuare a „Niva Chevrolet“, a barei de protecție:

  1. Pentru a începe cu, să ia în considerare montarea kit-ul corpului de alimentare la șasiul vehiculului. Puteți utiliza un canal pătrat, care va fi atașat la o amplificatoare pre-a făcut, ținând seama de unghiul de îndoire al barei de protecție.
  2. Fixings gata sudate pre-tăiat tub pătrat. Trebuie să respectați toate simetria procesului, pentru că în cazul în care mărimea centrului și a părților curbate, precum și unghiurile de îndoire sunt diferite, bara de protecție se va înclinat.
  3. În continuare, se aplică același tub pătrat pentru a forma noua bara de protectie „Chevrolet Niva“. Toate îmbinările trebuie să fie fierte bine bine, repulsie, de la moara de zgură și curățat.
  4. Montat de ghidare maxilarului troliu, spațiu tăiat pentru hi-jack, și oferă un loc de stabilire cleme de remorcare.

  După putere bara de protecție a fost fabricat și instalat, este recomandat să-l testeze, după cum poate fi necesară pentru a consolida întreaga structură.

  Eforturi suplimentare pentru a acoperi toate grund de proiectare anticoroziv și vopsire ulterioară. Se recomandă aplicarea vopselei de pulbere de înaltă calitate, care, la rândul său, de asemenea, protejează metalul de coroziune.

  Cum de a face bara de protecție planurile de putere cu propriile sale mâini
  Dezavantaje Chevrolet Niva

  Instalarea unui nou spoiler pe masina „Chevrolet Niva“ - este numai decizia ta, precum și a face propriile sale mâini sau de cumpărare în magazin auto. Cel mai important lucru în acest caz - pentru a decide cu abilitățile lor - și anume, capacitatea de a lucra cu metal și sudură. Aceasta este principala parte a muncii tale efectuate.

  Învățământul superior: Chita State University, Institutul de sisteme de tehnologie și de transport, de specialitate - mașini și industria de automobile. Repararea de mașini de origine internă și externă. Reparare de parti mobile, ...