Cum de a elimina vopseaua de pe un perete de beton 4 moduri

Vopsiti peretii - este practic și ieftin. Ea a spălat de orice pată, nu se estompeze și protejează fundația de beton de umiditate și a mucegaiului. Dar, așa că mănâncă într-un material de construcție, ca o încercare de a elimina un strat de cracare și mărunțire acoperire se transformă într-un adevarat calvar. Cum de a elimina vopseaua de pe pereți, astfel încât să nu le deterioreze? Lampă de benzină? Solvenții? Sau un topor ascuțit?Cum de a elimina vopseaua de pe un perete de beton 4 moduri

confecție manuală

Vopseaua este lăsată doar în cazul în care pereții vor fi decorate cu panouri de gips. Wallpaper pastă sau pus o țiglă de pe suprafața de beton brută este ireal. dețin un material pe putere timp de mai multe zile, și apoi trebuie să rupă off nu numai vopsea, dar, de asemenea, adeziv rezidual sau mortar, pentru a petrece timp și bani pentru a cumpăra noi materiale de finisare.

Casa, care a început o reparație, există întotdeauna un cuțit chit și un ciocan, iar unele chiar și un topor mic. Metoda zgomotoasă și are o mulțime de energie, dar după acest tratament, pereții din beton sunt perfect netede și curate.

Ax sau ciocan parte acută a lovit cu precizie stratul de vopsea, suport 2-3 cm de fiecare urme de lovituri sau crestături. Bateti nu prea mult pentru a nu deteriora peretele. Munca va fi mai ușor dacă ascuți mai întâi instrumente, inclusiv o spatula.

Vopsele, acoperiri fisuri groase și tocare, abundente umezit cu apă. Uneori se adaugă sare lichidă sau tapet lipici pentru a acoperi mai bine ține pasul. Aplicat cu pensula sau rola, apa care economisesc. Lasă perete singur timp de 4-6 ore, la soluția a fost absorbită și dedurizată betonului.

Paint, gata pentru îndepărtarea, gonflează și cojile off. Material decor vechi pentru a cârlig spatulă și perii. El a fost să iasă în bucăți mici sau plăci mari. pereți Bare șlefuite perie cu fibre rigide sau șmirghel grosier. Neaparat uscate, și numai apoi începe să se aplice tapet grund și lipici.

Se înmoaie stratul vechi nu este necesară, în cazul în care instrumente bine ascutite. Pe pereți face adâncească, iar apoi îndepărtați vopseaua. În mod ideal, în cazul în care este aplicat în mai multe straturi. Este mai gros, cu atât mai ușor este de a elimina. Unii folosesc un ciocan și dalta, dar pentru a curăța pereții prin această metodă durează prea mult timp.

Constructori cu experiență, care au petrecut mai mult de o reparație, este recomandat să cumpere instrumente cu margini rotunjite. Ele sunt mai ușor de versiuni pătrate și dreptunghiulare.

Cu toporul ar trebui să fie manipulate cu grijă, în special noilor veniți, care pentru prima dată a avut loc în mâinile unității. Instrumentul poate aluneca, piciorul ranit sau cu degetul, și repararea va fi amânată pe termen nedefinit.

vecinii Nightmare

Cum de a elimina vopseaua de pe suprafața de beton cât mai puțin de 3-4 ore? Utilizați ciocan. Duză adecvată sub formă de lame, care sunt fixate în poziția „dăltuire“. Țineți instrumentul la un unghi de 85-90 de grade față de perete printr-un tratament blând. Pentru perete nu a fosei stați după îndepărtarea vopselei, este necesar să se adapteze puterea armei. Instrumentul trebuie să se deplaseze în sus sau în jos, sub influența propriei sale vibrații. bat ușor în jos strat uscat sau îmbibat cu apă și pentru a accelera procesul, este recomandat să se aleagă cea mai largă lama.

Alternative pumn - Bulgară. Îndepărtează chiar vopsea de ulei încăpățânat, care a fost aplicat direct pe peretele de beton sau a unui strat de grund foarte subțire. Mașina tampoane literalmente acoperirea împreună cu baza, nivelare și pregătindu-l pentru lucrările de reparații ulterioare.Lipsa de aparate electrice - niveluri ridicate de zgomot. Locuitorii de apartamente trebuie să negocieze sau să explice vecinilor nemulțumiți, pentru că situat lângă camera în care funcționează poansonul, este imposibil.

Opțiunea cu polizor nu este adecvată atunci când se va elimina vopseaua în baie sau în alt spațiu închis. Mașina are o mulțime de praf, prin care nu salvează masca și ochelari de protecție. Chiar și în camere bine aerisite, cu ferestre mari, se recomandă să facă pauze scurte și se pulverizează apă dintr-un spray pentru particulele de beton și vopsea așezat pe podea, mai degrabă decât în ​​aer.

Contactul cu un instrument electric cu precizie sau pentru a invita alte persoane cu experiență prieten. Purtați mănuși și ochelari de protecție de construcții, de cumpărare sau masca de tifon de casă, înmuiate în apă.

Masina de tocat În schimb pereții acoperiți cu vopsea, tratate cu un polizor, care nu este la fel de zgomotos, dar nu mai puțin periculos.

Dispozitivele electrice Minus: acestea nu elimină acoperirea din zonele aflate sub conducte și în colțuri ale camerei. Necesar pentru a elimina resturile unei spatule sau șmirghel. Polizor sau este folosit un ciocan, în cazul în care, în loc de planificare pentru a picta camera strat cu gresie si faianta. După pereți de curățare mecanice sunt aspre și angreneze cu fluidele bine.

atac de foc

Pentru a negocia cu vecinii nu a reușit, dar nu se poate continua cu reparațiile? mod silențios și eficient pentru a elimina de ulei și vopsea acrilică - uscător de păr de construcții. Instrument ieftin, dar funcțional. Nu vreau să cheltui bani? Ar trebui să ceară în jurul cu prietenii care au actualizat recent designul apartamentului sau plafoane auto-asamblate.

Cum de a elimina vopseaua de pe un perete de beton 4 moduri

Construirea uscător încălzește vopseaua. Se topește, se umflă, și în spatele zidurilor. Suprafața de beton este mai întâi calcinat și apoi îndepărtați spatulă vopsea moale. Se situează în dungi întregi sau plăci mari, astfel încât lucrarea este ușor și rapid.

strat de cerneală Melt poate lampă de benzină. Este important să ne amintim că manipularea inapți de foc este plină de arsuri și de foc. Nu poți aduce un aparat de sudură la ziare, perdele, sau a pus instrumentul este pornit în jos.

Depozitați folie de fier convenționale vopseaua și coacere. Tehnica pune la maxim și să aștepte până când complet încălzit. Perete pastă de bucată mare de folie și „de fier“, prin ea suprafața de beton. Piesa de prelucrat este îndepărtat și apoi curățați rapid vopseaua cu un topor sau o spatula.

Vopseaua topit emite compus toxic. Oamenii care folosesc un aparat de sudură sau o clădire uscător de păr, este recomandat la fiecare 15-20 de minute pentru a merge la o altă cameră sau aterizare, pentru a respira aer curat. Asigurați-vă că pentru a deschide toate ferestrele și aerisiți cu atenție camera. Când se oprește vertij.

Chimie: argumente pro și măsurile de precauție

de vopsele speciale, care sunt vândute în fiecare magazin de hardware, îndepărtați vopseaua veche rapid și fără tam-tam. Împreună cu un solvent este necesară pentru a cumpăra mănuși de cauciuc și masca, precum și ochelari pentru a proteja ochii și mucoase nazale de la arsuri.

Lucrul cu zoaie pur și simplu:

  1. Generozitate se aplică pe suprafața betonului, folosind o pensula sau rola. Nu pot fi tratate folosind unul și același loc de două ori. Ziarele pune pe podea sau un film protector. Încercați să obțineți picăturile de soluție nu cad pe plinta si piele.
  2. Vopseaua va fi moale si supla timp de câteva minute. Fără a scoate mănușile, curățați de acoperire cu o perie tare cu peri din metal.
  3. În cazul în care vopseaua rămasă, se aplică din nou soluția.
  4. Asigurați-vă că pentru a îndepărta orice urmă de apă cu apă caldă și un burete. Puteți adăuga un pic de detergent sau o pulbere.

Solvenți chimice sunt toxice, deci folosesc astfel de mijloace în spații închise este interzisă.

Eliminați vopsea paste de casă, care include:

  • nestins - 1,2 kg;
  • sodă calcinată - 400-500 g;
  • apă.

Lichidul se adaugă la ochi. Pasta trebuie să fie gros și uniform. Pereți și pentru piesele de prelucrat unse după 12 ore a fost răzuit cu resturile de vopsea.

Învelișul acrilic a fost îndepărtat lather, care se adaugă acid salicilic sau etanol. specii de latex dizolvă cloroform sau dicloretan.

Îndepărtați vopseaua poate sticlă lichid: se aplica un strat subțire pe peretele de beton și să aștepte până când materialul se usuca si apoi răzuit cu o perie rigidă sau spatula. Vopsea pe baza de apa, care este vechi nu mai mult de 2-3 ani, adeziv pentru tapet curat. Se prepară o soluție din pulbere, suprafața tratată de beton și acoperită pe partea de sus a ziarelor vechi. Când tapet improvizat se va usca, ei se detașeze împreună cu stratul vechi.

Moduri de a scăpa de vopsea pe perete de beton foarte mult. Ele nu sunt prea dificile și costisitoare, dar necesită o anumită abilitate. Foarte important, respectați întotdeauna măsurile de siguranță, pentru că sănătatea și viața mai frumoasă renovare.