Cum de a elimina petele de vopsea de pe haine

Datorită vieții noastre sălbatice, cei mai mulți oameni se pot confrunta cu pete de vopsea pe hainele lor. bănci pictate, reparații în apartament, farse copilărești și mai mult pot provoca haine pătați. Scapa de petele de cerneală de pe haine poate fi, în cazul în care un pic de încercare. Principalul lucru - pentru a preveni uscarea.Cum de a elimina petele de vopsea de pe haine

Umeziti un tampon de bumbac într-o cantitate mică de acetonă, terebentină, kerosen sau alcool și ștergeți ușor pata până când a dispărut complet. Nu uitați că nu poate fi curățat cu acetonă, produse din piele, și amoniac este capabil de a schimba culoarea produsului.

Umeziti un tampon de bumbac într-o mică cantitate de benzină rafinat și tratarea petelor. Amintiți-vă că motorul pe benzină obișnuit nu funcționează. El nu numai că nu elimină, dar, de asemenea, adăuga noi pete, deteriorarea lucru complet. Alegeți benzină rafinat, de exemplu, pentru umplere brichete.

Pentru a îndepărta petele de vopsea de pe lână și cașmir produse, a pus pe el un ulei de floarea-soarelui putin si elimina excesul de vopsea cu o cârpă uscată.

După curățarea lucru trebuie clătite bine cu apă curentă rece și se usucă în aer curat. Este foarte important pentru a scăpa de mirosul de acetonă sau benzină.

Petele proaspete de vopsea poate încerca pentru a îndepărta apa cu săpun de săpun convențional.

Încercați să nu întârzie îndepărtarea petelor de pe haine la vopsea pentru o lungă perioadă de timp. De mai mult timp trece de la apariția la fața locului, cu atât mai puțin șansa trebuie să scape de el.

Dacă hainele erau pete de vopsea, încercați cât mai curând posibil, pentru a le elimina. Startul mai devreme, cu atât mai bine sansa unui rezultat pozitiv. La domiciliu, puteți imprima la fața locului, cu ajutorul instrumentelor disponibile.Cum de a elimina petele de vopsea de pe haine

  • White-spirit benzină purificată, kerosen, terebentină, detergent de vase lichid, pentru îndepărtarea petelor, detergent pentru pete dure, argila alba, glicerina.

Pentru a îndepărta petele de vopsea, folosiți alcool mineral. Umeziti un burete sau o cârpă șterge în solvent și zona contaminată de marginile la mijloc. Apoi se spală hainele în apă caldă și detergent pentru petele dificile. Se clătește și se usucă produsul.

benzină rafinat și kerosen pentru a îndepărta în mod eficient petele de vopsea. dar în unele cazuri poate deteriora materialul. Prin urmare, înainte de utilizare, se aplică câteva picături de solvent pe cusătura sau în alt loc în umbră. În cazul în care culoarea țesăturii nu sa schimbat, continuați îndepărtarea petelor. Umeziti un tampon de bumbac în contaminarea lichidului și proces.

vopsea pe bază de ulei pot fi derivate folosind detergent de vase. Se compune din substanțe care descompun moleculele de grăsime. Într-un recipient mic, se toarnă 1 linguriță de detergent de vase lichid și puțină apă. Spuma de burete, aplicati amestecul pe pata și să trateze cu grijă de marginile spre centru.

Se toarnă glicerol într-un recipient mic și se încălzește într-un cuptor cu microunde sau o baie de apă. Apoi se aplică pata de vopsea și se lasă timp de 30-40 minute. Se spală hainele în apă caldă și pentru îndepărtarea petelor.

Cu pete inveterat de vopsea buna terebentină de locuri de muncă. Umeziti un tampon de bumbac sau un tifon într-un solvent și atașați la situl contaminat timp de 15-20 minute. După acest timp, se spala pata cu lichid de spălat vase sau săpun.

Pentru a îndepărta petele de cerneală din țesături albe Se prepară amestecul următor. Luați în proporții aproape egale de benzină rafinat și argilă albă. Se amestecă până la o consistență netedă. Aplica pasta pe site-ul contaminat și lăsați-l pentru un timp. Cand benzina se evaporă, ia peria hainele și perie de pe argila. După ce vă puteți spăla hainele ca de obicei. În cazul în care prima încercare nu a reușit să aducă pata. repetați procedura.

  • cum să scapi de petele de cerneală

Verificați întotdeauna produsele chimice pe care le va fi curat pe o zona ascunsa a materialului.
Utilizați prudență atunci când se lucrează cu terebentina sau alți solvenți. Cele mai multe dintre ele sunt inflamabile. Purtați mănuși de cauciuc pentru a proteja mâinile de arsuri chimice.

  • cum să se spele petele de vopsea