Cum de a elimina petele de pe haine cu vopsea

Cum de a elimina petele de pe haine cu vopsea

Problema modului de a elimina petele de vopsea de îmbrăcăminte, se confruntă cu o serie de amante. Murdar poate fi în procesul de realizare a reparațiilor, pictura cu copiii sau pur și simplu rezemat pe suprafața proaspăt vopsită. Îndepărtarea unor astfel de pete dificile pot necesita o mulțime de efort, dar ca rezultat va fi capabil de a proteja lucru putred.modalități eficiente de a elimina petele de diferite tipuri de vopsele

Cel mai simplu mod de a îndepărta impuritățile din vopselele pe bază de apă - acestea sunt foarte bine clătite cu apă de la robinet rece. Stains din acrilic sau latex vopsele pot deduce element înmuiată în apă rece și frecat în zona contaminată folosind detergent periuta de dinti veche. elementul trebuie să fie apoi spălate off în apă caldă sau fierbinte. Dacă acest lucru nu ajută, tratează petele cu un agent pentru îndepărtarea petelor. săpun de rufe pot fi folosite pentru mătase și lână țesături.Vopsea silicata, de obicei, bine afișat oțet. Cel mai bun loc procesa, de asemenea, printr-o periuță de dinți și apoi stins săpun lucru. Dar, în care se ocupă cu pete de vopsea anilină un ajutor eficient va fi alcool denaturat, care este necesară pentru a umezi o minge de bumbac și ștergeți locul de contaminare.

Dacă se confruntă cu problema modului de a elimina pata de vopsea de ulei de la haine, va trebui să se recurgă la utilizarea unui solvent. Cu lână vopsea de ulei de îmbrăcăminte poate fi îndepărtată cu ulei vegetal.

Dacă pata este vechi

Vorbind despre modul în care pentru a îndepărta petele vechi de vopsea de pe haine, puteți utiliza această metodă populară:

  • pata unsoare cu margarina;
  • tratează kerosen sau benzină contaminată;
  • pulbere stins;
  • clătiți în mod corespunzător în apă.

Pentru a nu strica lucru, încercați agenții și solvenți de curățare pe o zona ascunsa mai întâi. Curățați de pete de la marginile spre centru, pentru a nu lasa urme. Evitați să folosiți solvenți pe țesături sintetice, deoarece poate strica culoarea lor.