Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina

Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina
Iubitorii de bere, uneori, uita despre consecințele negative ale consumului excesiv. O mare parte a populației de sex masculin se confruntă cu o astfel de problemă ca burta de bere.Dar nu scoateți-l la fel de ușor ca și creștere. Aceasta afecteaza persoanele cu ten orice organism. Și acest fenomen nu este nimic care ridică probleme cu privire la sănătate. Bărbații sunt expuși riscului de boli grave, cum ar fi accident vascular cerebral, cancer si boli de inima.

Unii oameni nu pot bea bere, în timp ce burta este în continuă creștere, este conectat cu fiziologia. O grăsime de sex puternic este concentrată în această parte a corpului. O bere, precum și alte alcool promovează numai kilograme rapidă în greutate.

Prin urmare, este important să înțelegem cum să eliminați omul de bere burta acasă. În primul rând, trebuie să se ocupe de posibili factori suplimentari care provoacă creșterea abdominale. Prin eliminarea cauzelor impactului negativ este mult mai ușor să se ocupe de consecințele.

Cauzele de burta de bere de sex masculin

Pe lângă faptul că consumul de bere conduce la formarea de kilograme în plus în abdomen și flancuri, există factori suplimentari care cresc creșterea abdominale. Cele mai importante sunt:

 1. Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina
  Consumul excesiv de alimente, contribuie la obezitate.
 2. Lipsa de exercițiu - lipsa de exercițiu. Dacă bea o mulțime de bere, și o mișcare pic, nu merg in pentru sport - aceasta va avea ca rezultat un exces de greutate, care la bărbați este depanat în cavitatea abdominală.
 3. Vârsta. Cu varsta, metabolismul, precum si alte procese sunt încetinite în organism. Promovează depunerea de grăsime. În plus, ea scade cu vârsta nivelul de testosteron, care controleaza cresterea in greutate.
 4. Nivelurile scazute de testosteron incetineste metabolismul si greutatea scade acest hormon. Ca urmare, omul este destul de dificil de a normaliza greutatea.

Efectul depozitelor de grăsime în cavitatea abdominală pe corp masculin

Bere burta si solduri arata foarte neatractiv din punct de vedere estetic. Prezența sa afectează în mod negativ de sănătate, excesul de grasime de pe abdomen face ca hormonul masculin testosteron în hormonul estrogen feminin.

Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina
Din acest motiv, este posibil să primiți greutatea suplimentară în șolduri și gradul de obezitate este in crestere chiar mai mult. Prin urmare, această problemă trebuie abordată.

Și ar trebui să înceapă cu schimbarea stilul lor de viață. Abandonați obiceiurile mai bine treptat, astfel încât organismul nu sa revoltat. Ei au nevoie să se schimbe lent cu altele noi, care au un impact pozitiv asupra sănătății.

Trebuie să căutăm modalități de a scăpa de om bere burta. În acest caz, nu este necesar să se stabilească obiective care ating cerul, încercând să-și piardă o mulțime de greutate într-o perioadă foarte scurtă, în cazul în care acest lucru nu obligă indicații medicale.

Ea face nu numai dificil, dar, de asemenea, poate avea un impact negativ asupra sănătății. Obiectivele trebuie să pună, dar acestea trebuie să fie realiste și specifice.

Instrucțiuni pentru om, cum pentru a elimina excesul de stomac

Există anumite recomandări cu care este important să se familiarizeze toți interesați să învețe cum să-și piardă burtă de bere om. În primul rând, este necesar să fie răbdători și gata să acționeze.

Primul lucru pe care trebuie să acorde o atenție - este mâncarea. Din utilizarea de bere este mai bine de a elimina treptat și stick la un regim alimentar special pentru barbati, din burta de bere.

Pentru a face acest lucru, este important să faceți următoarele:

 1. Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina
  Dezabonare de la făină, grăsimi, dulce, afumat. gustări rapide, fast-food, produse chimice.
 2. Nu mâncați carne grase și pește.
 3. Melenkimi mânca porțiuni. Este mult mai bine sa manance mai des, dar în cantități mici.
 4. Bea apă curată pe tot parcursul zilei. bea un pahar de lichid, înainte de masă și o oră după aceea. Pentru a spăla în jos produsele alimentare nu poate fi - se rupe digestia ei. suc gastric diluata își pierde proprietățile sale.
 5. Nu aveți nevoie pentru a mânca prea mult. Verificați consumul de alimente ar trebui să fie o ușoară senzație de foame. În acest caz, stomacul nu va fi gravate în întregime și dimensiuni reduse.
 6. Este important să se dezvolte o dieta. mânca la un anumit moment. Asemenea pași simpli normalizarea metabolismului. Organismul va fi conștient de faptul că în anumite momente ale nutrienților vor ajunge și se va opri cocon.


Dieta ar trebui să constea întotdeauna din următoarele:

Cele de mai sus produse bogate în fibre alimentare, care promovează procesul digestiv normal. Oamenii puternici vor avea nevoie de o mulțime de voință de a renunța la anumite alimente.

Mai mult, ca o motivație, trebuie să numeri caloriile. Dieta trebuie sa fie mai mica in calorii decat are nevoie organismul. Acest lucru va conduce la faptul că organismul începe să se folosească de calorii din grăsime de pe abdomen.

Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina
Împreună cu dieta adecvata trebuie să adăugați activitatea fizică. Puteți începe cu mersul pe jos, crescând treptat durata acestora.

Puteți conecta apoi exercițiile speciale, nu numai pentru stomac, ci pentru întregul corp.

Orice om cu exces de greutate va ajuta la combaterea sarcina de putere. Este necesar să se arate corpul, muschii au nevoie. După aceea, el va înceta să le mănânce și să înlocuiască țesutul gras.

Fitness si pierderea in greutate

Exercițiul fizic - acestea sunt pași foarte importante pentru a alunga burta de bere. Ei au atât un accent local și global:

 1. Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina
  În mod semnificativ reduce numărul de kilograme în plus pe exerciții de stomac cu hulă. Acest shell este capabil de a ajuta nu numai femeile, ci și pentru bărbați, care se va potrivi. Mai bine pentru a alege o folie de grea, care vor fi echipate suplimentar cu elemente proeminente. Acest lucru face posibil pentru a face antrenamentele mai eficiente. Fac exerciții cu un cerc, ar trebui să poarte haine strâmte, astfel încât să nu deteriora pielea și nu lasă vânătăi. Educația fizică nu ar trebui să dăuneze sănătății.
 2. Performanța de zi cu zi a unei varietăți de pârtii și răsucirea contribuie la eliminarea rapidă a burta de bere. Mai bine să înceapă cu pante de obicei, apoi să complice greutatea lor. Folosirea kilogramelor in plus va face mișcarea mai eficientă.
 3. Este important să nu uităm presa de rock. Acest lucru se poate face în diferite moduri. Impactul bun de ridicare a corpului din poziția predispuse cu picioarele îndoite. Dar poate ridica, de asemenea, organismul în menghină. Sau efectua această mișcare cu picioarele ridicate.
 4. Remarcabil mimetic alerga bere burta. În plus, se angajează toate grupele musculare si pot rezolva multe probleme cu imperfecțiuni ale corpului. Chiar dacă aveți o distanță mică, dar să o facă în mod regulat, este posibil să se strânge în mod semnificativ corpul, pentru a îmbunătăți postura, stomacul devine din ce muschii faciali mai robuste, chiar înăsprit.
 5. puteți face alte, destul de ușor și eficiente exerciții de la domiciliu. Stand up, ușor îndoiți genunchii și îndreptați brațele înainte, acestea ar trebui să fie la înălțimea umărului. Apoi vira brusc spre dreapta și în direcția opusă. Astfel de acțiuni pot fi complicate dacă vă îndoiți genunchii alternativ la părțile laterale dreapta și stânga.
 6. Intinde-te pe spate, îndoiți încet picioarele, brațele întinse deasupra capului. Apoi, ridicați corpul, brațele încrucișate pe umeri. Noi efectua mai multe ori.
 7. Efect bun dă un exercițiu care pot fi efectuate oriunde. Este ușor și ajută la eliminarea burta de bere. Trebuie doar să atragă mușchii abdomenului pe inhala, le pot relaxa în timp ce expirati. Repeta de zece ori într-un rând de cel puțin patru abordări în a doua zi. Rezultatul va fi plăcut surprins după două săptămâni.
 8. Acestea vă ajută să piardă genuflexiuni bere burta, push-up-uri și trage-up-uri. prese dumbbell banc, înot, ciclism.

Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina
Bere burta aduce o mulțime de neplăceri oamenilor, strică aspectul unui impact negativ asupra sănătății emoționale și fizice. Destul de dificil de a scăpa de ea, mai ales la maturitate, atunci când încetinirea proceselor metabolice din organism.

Dar pentru a rezolva problema este destul de real acasă. Prin urmare, este important să fie pacient, să-și reconsidere modul lor de viață, să renunțe la bere și alte băuturi alcoolice sau de a minimiza utilizarea acestora.

Este la fel de important să mănânce dreapta, nu mânca prea mult. Este necesar să se înlocuiască treptat obiceiurile proaste la sănătos. Acordați mai multă atenție la exerciții în aer liber, fac exerciții fizice. Foarte util jogging, înot.

Pentru a redobândi figura lor și de a îmbunătăți sănătatea lor merită efortul. Și mai bine să se gândească la consecințele consumului de bere în cantități mari, decât pentru a lupta împotriva obezității și a bolilor posibile.

Aceste materiale vor fi de interes pentru tine:

Cum de a elimina omul de bere burta acasă cum să-și alunge și de a elimina

Întotdeauna sfaturi și rețete proaspete și sănătoase din grupul nostru VKontakte