Cum de a elimina o piele de culoare cafenie la domiciliu

Poate părea ciudat că cineva cu adevărat întrebat cum de a elimina bronzul. Dar există cazuri în care o astfel de acțiune este o necesitate. Pot exista mai multe, de exemplu, culoarea pielii inegale sau mâncărime, care a apărut după expunerea la soare.


  • De ce se spală off tan?
  • cum să scape

Există mai multe modalități de a scăpa de soare direct în casă. Toate acestea implică utilizarea resurselor disponibile și să acționeze rapid. Desigur, dacă vă puteți aștepta, puteți fi pacient până la tenta nedorită spălați-vă.

Dorința de a scăpa de bronzul poate fi printre amatorii de culoare de aur corp, precum și cei care prefera pielea deschisa la culoare. Există mai multe motive pentru care oamenii doresc să albi pielea. Luați în considerare cele mai importante.

Problema tonusului pielii inegale, puteți face față nu numai plajă intenționat. In vara vom merge toți pe stradă, care rezultă în brațe mai bronzata si fata care nu arata foarte frumos, mai ales în contrast cu corpul palid.

În plus, această situație se poate întâmpla atunci când se aplică bronzer. Puteți sări peste orice zonă, și, uneori, mijloc ieftin și merge la pete. În astfel de cazuri, de multe ori există o dorință de a scăpa de arsuri solare într-o anumită zonă, cum ar fi fata.

În cazul în care sudul tan are o culoare frumoasă ciocolata, razele soarelui nordice fac de multe ori gri pielea. Acest efect nu este pentru toată lumea. Un alt caz este culoarea de nemulțumire - utilizarea de bronzare care dau nuanta rosie. Se pare nefiresc, și într-o astfel de situație nu rămâne nimic altceva cum să se spele pe cafeniu pe tot corpul pentru a restabili pielii o nuanta naturala.

Cum de a elimina o piele de culoare cafenie la domiciliu

Chiar și bronz perfect, uneori tinde să meargă cu pielea inegală. De exemplu, în mâinile sale el a deținut mai mult, iar fața lui devine destul de repede palid. O astfel de diferență în nuanțe pot ascunde mijloace tonale adecvate de culoare, dar nu doresc întotdeauna să aplice textura cremoasă în căldură. Mai mult, diferite estompeze și arsuri solare pot, pe de o parte a corpului, și se produce cu formarea de pete.Poate că cele mai mari probleme pentru a scăpa de cauza de arsuri solare este mâncărime. Aceasta poate să apară ca o reacție individuală a pielii la razele ultraviolete. În același timp, pielea poate începe să coaja. Se crede că din această condiție ajută, de asemenea, o astfel de modalitate de a elimina un bronz, în același timp, intens hidratanta si calmarea pielii cu creme speciale sau remedii populare, cum ar fi smantana sau iaurt.

Dacă vă confruntați cu unul din motivele de mai sus, este cel mai probabil întrebam cum să scape de bronz rapid și fără costuri materiale prea mult la domiciliu. Cea mai simplă soluție la această problemă - cât mai des posibil pentru a face o baie și masai. După ceva timp, tonul pielii va fi mult mai ușor.

Dacă doriți pentru a obține rezultatul dorit, într-un timp mai scurt, putem folosi unele dintre rețetele tradiționale.

Sucul de citrice prezintă proprietăți excelente de albire. Acesta ajută la eliminarea petelor de vârstă, precum și a scăpa de arsuri solare. Sucul proaspăt este diluat cu apă și aplicat pe corp si fata cu un tampon de bumbac. Mijloace tinde să se usuce pielea, astfel încât după utilizare trebuie să se aplice întotdeauna o cremă hidratantă.

produse lactate cu grăsime pentru piele au un efect dublu: ambele hrăni și înălbitor. Smântână se aplica pe zonele în care există o nuanță nedorită timp de 20-30 minute, de mai multe ori pe zi, și apoi se spală off. Dacă mâncărime este prezent, produsul va putea face față cu ea prea.

Cum de a elimina o piele de culoare cafenie la domiciliu

Patrunjelul este, probabil, cel mai popular produs de albire. Din frunzele au nevoie pentru a stoarce sucul și freca pielea lor. Făcând acest lucru, este de dorit cel puțin de două ori pe zi, pentru a obține cel mai bun efect.

Exfolierea bine de ajutor pentru a scăpa de arsuri solare. Ele sunt îndepărtate de pe suprafața pielii a celulelor moarte ale pielii, accelera regenerarea țesuturilor. Scrubs se poate face cu propriile sale mâini la domiciliu. Veți avea nevoie de: o lingura de smantana, aceeași cantitate de boabe de cafea, fin măcinată, o linguriță de suc de patrunjel, o lingura de ulei de masline. Toate ingredientele sunt bine amestecate și aplicate pe corpul și fața cu mișcări de masaj ușoare. Este important să nu exagerați, pentru a evita deteriorarea pielii deja iritat.

Fiecare magazin de cosmetice, puteți găsi produse care sunt concepute pentru albirea pielii. Astfel de instrumente sunt potrivite pentru deschiderea culorii la soare. Ei trebuie să fie aplicate în conformitate cu instrucțiunile specificate de producător pe ambalaj. Creme si masti faciale pot fi folosite pentru organism.

Astfel, se spală imediat agrafă cafenie nedorite. Pentru a atinge tonul pielii dorit repede, puteți combina toate aceste metode în cantități rezonabile. Este important să ne amintim că utilizarea excesivă a exfoliante și bureți dure livra într-adevăr într-o nuanță de aur, dar va face pielea iritată. Ai grijă de tine și să fie frumos!