Cum de a elimina edeme ale membrelor inferioare - Cauze - Tratament - remedii populare pentru edeme ale membrelor inferioare

COMENTARII: 1 Categorie: Edeme

Tratamentul umflarea picioarelor baza de prescriptie a ziarului „Herald stil de viață sănătos.“

umflarea picioarelor - Cauze - Tratament - remedii populare. Din conversația cu medicul
In vara, inceputul zilelor calde, de multe ori, mai ales seara, de multe ori umflarea picioarelor la femei. Care este motivul pentru îndepărtarea umflarea picioarelor remedii populare? Toate aceste întrebări au răspuns de către medicul șef al clinicii Moscova „Medsi“ Guseynova Zulfiya Guseynovna.Cauzele edeme ale membrelor inferioare, în timpul verii
umflarea picioarelor sunt strâns legate de cantitatea de aportul de lichide. În vara nu vom mai bea, asa ca umflarea pot să apară.
umflarea picioarelor la femei legate în mod direct la vreme calda, t. Pentru a. Soarele sub influenta hormonilor lor activat, provocând retenția de lichide la femei.
Ce se poate face pentru a evita umflarea picioarelor în căldură? Nu atât de mult să bea mai puțin, cum de a limita produsele care pot provoca o crestere a sete: Dacă reduce dramatic fluxul de lichid în organism, apa din contra va fi depus în țesuturi de rezervă, care va provoca umflarea picioarelor.
Că nu a existat o sete excesivă, reduce consumul de sărat, picant, alimente grase, dulciuri, condimente, renunta la bauturi carbogazoase.

umflarea picioarelor - cauze.
Dacă umflarea picioarelor prima a apărut de mai sus, fără un motiv aparent, atunci este necesar pentru a afla cauzele de edem. Teste necesare: ecografie a rinichilor, tiroida, vasele de cercetare ale extremităților inferioare, ECG. În cazul în care umflarea picioarelor la femei, este necesar de a vizita un ginecolog.


Mulți oameni știu de ce picioarele umflate în cazul lor. Motivele pot fi după cum urmează:
1. cardio - vascular
2. Patologie rinichi
3. Varice.
Umflarea picioarelor din aceste motive, există o constantă, și nu numai în timpul verii.

Ce se întâmplă dacă picioarele umflate. Cum pentru a elimina umflarea picioarelor.
Înainte de a clarifica diagnosticul pentru tratamentul edemului piciorului pot fi folosite diuretice. Dar trebuie să ne amintim că acestea sunt suficient de puternice pentru a crește excreția de minerale utile din organism, în special potasiu. Diuretice hidroclorotiazidă o singură dată și nu mai mult de 12,5 mg.
Cine este mai des pentru picioare edem diuretice - veroshpiron. Ea aparține unei economisitori de potasiu, utilizați-l zilnic, 25 mg și nu mai mult de 7-8 zile.
Diureticele Edemul mai bine utilizate în conformitate cu ritmul biologic al unei persoane, și este 5-6 în dimineața la rinichi, și strict pe stomacul gol. Dar, înainte de a te apuca pentru tableta pentru tratamentul edemelor, utilizarea de plante diuretice: Bearberry, mătase de porumb, frunze de afine, gata de colectare renală. Toate aceste remedii populare disponibile peste tejghea. Perfuziile plante diuretice poate dura 1-2 luni.
Scoateți picioarele și umflare pot ajuta la agenți externi: unguent gel lioton 1000 și troksevazin. Mai ales bune sunt aceste fonduri, în cazul în care cauza umflarea - varicoase boala picior.

Ce se întâmplă dacă picioarele umflate și durere. De ce durerea apare cu umflarea.
Deoarece edem stoarce nu numai vasele, ci și terminații nervoase, deci nu este durere. Ajuta la ameliorarea durerii nesteroidian unguent anti-inflamator cu edem picior: diclofenac, ketanol. Aplicați unguentul pe picioare ușor în sus. În cazul în care durerea este edem foarte sever, ia medicamente dureri de gură, ci mai degrabă antispasmodice - papaverina sau no-silozuri.
Căldura verii este util să se ia cursuri de supliment nutritiv cu o durată de 1-2 luni: detraleks, troksevazin, TRENTAL®, askorutin.

Vot, faceți clic pe pinioanele.