Cum de a elimina daune in casa

Cum de a elimina daune in casa
Tot ce a trebuit să facă față, dacă nu, atunci cel puțin să audă cuvântul înfricoșător „daune“. Unii dintre noi sunt speriat de moarte a acestui fenomen, alții cred că nu există nici un prejudiciu nu există. Să încercăm să înțelegem mai în detaliu ceea ce este rasfat pentru ceea ce este, ce rău poate aduce și cum poți scăpa de ea.


Astfel, prejudiciul, în sensul cel mai larg al cuvântului - aduce persoana rea.

Dacă luăm în considerare acest concept mai restrâns, prejudiciul - un impact negativ asupra ritual o anumită persoană prin orice spiritualitate sau subiect neoduhotvoronny pentru a aduce acest om în necaz, boală, și chiar moartea. De asemenea, este demn de remarcat faptul că bolile care a lovit persoana care, prin aplicarea sa-l răsfăț, nu pot fi vindecate prin medicina tradițională. Medicii, în astfel de cazuri se pot ridica din umeri numai.

Daunele pot fi induse nu numai asupra persoanei. În unele cazuri, prejudiciul trimite la casă, o casă sau chiar o mașină. obiecte Neoduhotvoronnye în astfel de cazuri, încep să eșueze și rupe rapid. Ei bine, după cum ați ghicit, probabil, despre orice discurs de reparații nu este aici, nu se desfășoară.
În mod tradițional, pentru a induce deteriorarea unei persoane folosește orice obiect. De exemplu, foarfece, ace, crengi, un fir de păr. Elementul selectat vorbește în mod special pentru acest scop vrăji și aruncă un om, atât de mult încât aruncă în sus pentru a găsi că este aproape imposibil.

Motivul pentru direcționarea corupției poate servi o ostilitate personală foarte acută la orice dorință de om să-l rănesc, invidie, răzbunare pentru nimic. Toate poveștile probabil auzit despre femei, daune sugestivă pe adversarii lor în termenii relațiilor romantice cu bărbați.
O persoană care comite acest ritual poate urmări obiective diferite. Această deteriorare a bolii, și de divorț și alcoolism, și infertilitate, și pierderea de frumusețe, și, în cazuri extreme, daune la moarte.

Ce tipuri de corupție există:

1) daune - durere.
O astfel de daune este capabil de a introduce o persoană de stat apatic și depresivă, fără nici cu ocazia. O persoană pur și simplu, fără nici un motiv, nici un motiv a pierdut interesul în viață, el nu vrea nimic, și nimeni nu vede.
2) daune - lecție.
La daune, cum ar fi posibil să se vorbească în acest caz, în cazul în care o persoană devine bolnav foarte rapid. De exemplu, febră mare, sau atac de cord.
3) daune - ispoloh.
Consecințele acestui tip de deteriorare și depăși om simultan. Dar, spre deosebire de daune - o lecție, astfel de daune nu este dăunător pentru sănătatea fizică a persoanei și spiritual. Aceasta este, cel căruia i sa pus vraja, poate cădea într-o potrivire brusc, mintea lui se poate estompa, posibila confiscare. Pur și simplu pune, o persoană poate muta cu înțelepciune.
4) daune - calomnie.
Se specifică persoana poate fi chiar foarte fără voie. Asta este, acest tip de daune includ acele cuvinte lipsite de amabilitate, care sunt rostite cu voce tare într-o formă de gelozie. Și apoi persoana căreia i invidia, cum ar fi „pisică neagră a fugit peste drum.“
Probabil că nu în zadar toți încercăm intuitiv nu a scoate în evidență în fața străinilor cu succesul lor în afaceri, și încă o dată preferă să păstreze tăcerea cu privire la un eveniment plin de bucurie în viața mea. În aceste cazuri, ele însele, cu gurile noastre zboara cuvinte: „... atinge lemn.“.

semne de deteriorare

Acum hai sa vorbim despre semnele prin care puteți determina ceea ce ai pus o vrajă.
Deci, este posibil să fi pus vraja, în cazul în care:
- te simți o scădere bruscă a forțelor, am început să plângem fără o justificare adecvată;


- S-a înrăutățit starea de sănătate, dar medicii nu au putut determina motivele pentru aceasta;
- ai început brusc să-și piardă, sau, dimpotrivă, creștere în greutate în modul normal de putere;
- pielea acoperita cu pete sau ulcere rapăn;
- în relațiile romantice suferi eșecuri continue;
- Ai devenit frică să se uite în oglindă și începe să sperii propria reflexie;
- ați început să evitați vizitarea bisericii sub nici un pretext;
- gât a început să scadă în mod frecvent cruce;
- te simți în mod constant o prezență lângă el forțelor supranaturale;
- în vise ai devenit foarte frecvente pentru a vedea oameni morți;
- tu catastrofic nu deveni transporta numerar într-o relație, veți găsi treptat-te în pragul sărăciei;
- Dacă sunteți în mod constant frică de ceva, inclusiv refuzul de a părăsi casa.
în domeniul de experți psihice recomandă insistent să sune imediat alarma și să ia orice acțiune dacă vă aflați în unele dintre simptomele de mai sus.

Cum să scapi de corupție la domiciliu
Și ce fel de măsuri ar trebui luate în astfel de cazuri? Trebuie să spun că, pentru a scăpa de corupție, nu se referă neapărat la magicienii și văzătorii. Ai destul de puternic pentru a lua daune pe cont propriu.
Să vorbim acum despre cum să eliminați daune pe cont propriu la domiciliu. Mai jos ne uităm la cele mai frecvente tipuri de daune și metodele lor de îndepărtare.
De fapt, esența abdicării de deteriorare este transferat la un obiect, desigur, un subiect care ar trebui să fie neoduhotvoronnym. Și atunci este un subiect trebuie doar să fie distruse cu transferat să-l răsfăț. Pentru a face acest lucru folosesc adesea lumânări de ceară, metale, fuzibilă sare și ouă.

Cum de a elimina deteriorarea ou?

Cum de a elimina deteriorarea singurătate?

Uneori ne confruntăm cu astfel de povești de viață care par a fi atractive, tânără fată nu se poate căsători. Și, se pare, totul în fața ei, dar durata de viață a satelitului nu este. Unii dintre mire se retrage dintr-o dată rival, alții el moare de moarte absurdă. Se poate foarte bine că, dacă se întâmplă acest lucru nedreptate, această doamnă tânără și frumoasă invidios a pus o vrajă pe singurătate.
Este posibil pentru a elimina cele mai cele mai mari daune la singurătate? Și dacă da, cum se poate face acest lucru?
În primul rând, în funcție de oameni informați, pentru început, este necesar să se meargă la biserică. Trebuie să mergi la templu timp de trei zile și întotdeauna cu mama sa sau altă rudă apropiată. Condiția principală pentru ca acesta să fie botezat și a crezut în Domnul. Tu du-te la biserică și sincer cerem lui Dumnezeu să vă trimită un soț și a scăpa de singurătate. Apoi, a pus lumânări la icoanele lui Isus Hristos și Maica Fecioara, iar la ieșirea din biserică se depune pomană celor nevoiași.
În cazul în care, după ce a vizitat templul, nu te-ai simți ușurare, încearcă să-și petreacă mai mult de un ritual.
Pentru a face acest lucru, du-te la cimitir și de a găsi un mormânt abandonat. Pe acest mormânt a pus un pahar de vodcă și a pus o felie de pâine și ceva de mâncare. Cere cu voce tare pentru a găzdui acest mormânt să luați singuri. Crucea degetele și du-te de acolo imediat. Uită-te la mormânt în timp ce este imposibil. După aceea, du-te imediat la templu și a pus o lumânare pentru odihna sufletului omului, care a vizitat doar mormântul cuiva.

Cum de a elimina prejudiciul cu soțul ei?

Cum de a elimina deteriorarea moarte?

Probabil cel mai puternic și cel mai insidioasă dintre toate este stricăciunea morții. Ea sugerează o persoană în vederea unei plecări mai devreme de viață. Acest lucru este foarte periculos și ritual terifiant, care poate conduce o persoană la mormânt pentru câteva zile sau, dimpotrivă, de a ucide lent și dureros lui. Dar rezultatul este întotdeauna unul, și el, din păcate, dezamăgitoare. Deci, dacă sunteți sigur că ați pus moartea vraja pentru tine, atunci trebuie să acționeze imediat, pentru că fiecare minut contează.
Deci, cum să eliminați deteriorarea morții?
In general, oamenii informați în această privință, este cel mai indicat la primul semn de deteriorare rândul său, mortale pentru profesioniștii din eliminarea acestuia. Dar veți fi de acord că găsirea unui om decent este acum capabil să vă ajute, nu este atât de simplu. Într-adevăr, termenii unor șarlatani și escroci care câștigă pe munte uman și se bucură de impotență și slăbiciunea umană.
Cum atunci poate fi?
În primul rând, aș sfătui, fără a aștepta momentul când vrăjmașii tăi te nashlyut daune la moarte, pentru a încerca să se protejeze de ea.
Pentru a face acest lucru, există o modalitate simplă. În ajunul Crăciunului, va trebui să stea pe veranda casei sale, o persoană trebuie să fie întoarse spre ușa din față, și spune o rugăciune către Domnul cu privire la aceasta pentru a vă proteja de deochi și alterării și te-a condus la probleme.
Dar există încă un alt mod de a vă ajuta să luați daune la moarte în propria lor casă, fără ajutorul vrăjitori și văzătorii.
Constă în cele ce urmează.

Cum de a elimina daune in casa
Înainte de a continua cu ritualul de îndepărtare daune la moarte, va trebui să cumpere o lumânare neagră în valoare de șapte piese. Apoi, blocare de blocare de pe ușa camerei sale, și exact la miezul nopții aranja lumânările cumpărate într-un cerc și le aprinde. Citește necesar pentru îndepărtarea vrăji daune și rugăciuni de șapte ori fără să se oprească. Stingeti lumânări nu pot aștepta până când arde prin complet. Lumânări din zgură asambleze și să le împachetați în hârtie. Acest pachet cu resturi de lumanari va trebui să sape în pământ, în orice loc în care nu există oameni.
Efectuarea unui ritual poate fi de mai multe ori cu un interval de timp mic.