Cum de a elimina casa gene singur

Uneori, ceea ce face unele proceduri cosmetice, după finalizarea lor, înțelegem că acest lucru nu este ceea ce a vrut. Deci, cum să eliminați genele de la domiciliu este destul de simplu, nu este absolut nici o nevoie să-și petreacă timp pentru a efectua într-un salon de înfrumusețare.prevenirea accidentelor

În ciuda simplității aparente a procedurii, elimina genele în sine nu este întotdeauna la fel de ușor ca ne-am dori. În multe feluri, rezultatul și timpul necesar pentru a primi depinde de profesionalismul comandantului, pentru a face o „frumusețe“, iar calitatea produselor cosmetice utilizate de acestea, în special lipici. Pentru a începe cu ne vom uita la ce sa nu faci:

  1. Naroscheny scoate smocuri de păr. Datorită faptului că adezivul este aplicat pe creșterea liniei, într-o astfel de retragere te trage în sus nu numai puful artificiale, dar genele naturale. După încheierea procedurii de ochi va iesi mult din cauza lipsei de păr, care se va recupera în cel mai bun luni;
  2. Încercarea de a le spăla cu săpun sau orice alt detergent. Este plină de epuizarea pielea delicata din jurul ochilor și inflamația conjunctivei.

În plus, acesta nu ar trebui să dețină nici o manipulare în cazul în care ochii sunt inflamate sau vă îmbolnăviți - acest lucru poate agrava starea corpului. De asemenea, este recomandat să nu Naroscheny de lovituri de bici pentru cateva zile si in timpul menstruatiei, in acest moment durerea este mai puternică, va fi foarte neplăcut.

Metodele de îndepărtare fără vătămare

Cum de a elimina casa gene singur
Cel mai simplu mod - este de a cumpăra o soluție specială pentru a elimina. Remuverom folosi simplu și frumos, cu excepția faptului că se poate dizolva nu doar lipici profesional, dar substanță mai densă - rășină. Cel mai des utilizate Debonderom, această soluție poate fi foarte îndepărta ușor Naroscheny firele artificiale.

Este necesar să se pună pe mijloacele sponzhik și să distribuie în mod egal pe linia genelor, este foarte important în timpul sesiunii culcat cu ochii închiși. După o anumită perioadă de timp, trebuie să eliminați amestecul, împreună cu firele de păr. Dacă este necesar, se repetă procedura din nou.Dar această opțiune nu este ieftin, prețul mediu de astfel de remuvera - $ 10, și, uneori, pe care doriți să eliminați genele, dar banii nu. Apoi vin în ajutorul unor mijloace simple, la îndemână. Acestea sunt:

  1. Uleiuri (ulei de ricin, ulei de măsline sau chiar floarea-soarelui);
  2. crema de grăsime;
  3. Medicamente (sulfacetamide și altele).

Dacă sunteți interesat de ceea ce poate fi îndepărtată fără a deteriora Naroscheny gene de mătase - încercați uleiul de ricin. ulei de ricin de lucru nu este doar convenabil, dar, de asemenea, util, această soluție ajută la minimizarea impactului negativ asupra genelor naturale. Este necesar pentru a pune pe un tampon și frotiu linia sa de lichid de creștere a părului. Lasă timp de cel puțin câteva ore, în mod optim - pentru noapte. Dimineața, în cele mai multe cazuri, eliminați genele suplimentare cu ușurință.

Mai mult decât atât, în cazul în care firele de păr sunt lipite cu rășină, este un amestec mai eficient de ulei de măsline și ulei de ricin. Se dizolvă în condiții de siguranță o bază solidă și să furnizeze perii smulgerea moi. soluții conectate în proporții egale, se recomandă să le folosească într-o baie de apă încălzită.

Cum de a elimina casa gene singur
Fotografii - Ulei de ricin

Dacă aceste opțiuni nu vin, puteți folosi de droguri, cum ar fi lichid sulfacetamide. Este destul de greu de droguri, este utilizat pentru a trata diferite boli ale conjunctivei. Agresiv cheltuiala de compoziție va elimina rapid genele. Amintiți-vă - aceasta este o măsură de urgență în cazul în care nu există alte opțiuni, sau o nevoie urgentă de a scăpa de excesul de păr. Pe lipici sau rășină este aplicat mai întâi Albucidum un strat, apoi a doua și a treia. În timpul procedurii se poate simți o ușoară furnicături sau senzație de arsură. O jumătate de oră mai târziu, puteți încerca să eliminați câteva fire de păr, în cazul în care este liber se îndepărteze - să continue eliminarea.

Cum de a elimina casa gene singur
Fotografii - Remover

Nu trageți întotdeauna gene degete - atât mai susceptibile de a deteriora parul natural. De aceea, se prepară imediat un forceps steril, care poate elimina excesul. Există, de asemenea, câteva mai benigne, dar nu și cele mai rapide opțiuni:

  1. Dormitul cu fața în pernă. Masters interzice să facă aceasta se datorează faptului că cea mai mare parte a genelor pot retrage in timpul somnului;
  2. firele de păr naturale tăiate la lungime. Apoi, ei nu vor mai interveni și va fi aspectul cel mai natural, va cumpăra de timp până la momentul în care acestea nu cad-te;
  3. Se spală. Este cel mai periculos pentru a construi proceduri de igienă. Dar dacă cel puțin două ori pe zi, pentru clătirea feței, numărul de fire de păr într-o săptămână va fi un ordin de mărime mai mică.