Cum de a deveni un vampir la domiciliu și acum (video)

Cum de a deveni un vampir la domiciliu și acum (video)

Cu siguranță toată lumea știe astăzi, care sunt vampiri. Aceste creaturi misterioase care beau sânge, nu pot sta razele soarelui, și, desigur, au dinți ... Da, vampirii se găsesc în basme, jocuri pe calculator, filme. Unii tipi cred că a fi un vampir este foarte atractiv și tentant. Să vedem dacă este posibil să devină un vampir în viața reală și cu adevărat! Care sunt căile pentru acest lucru și vrăji?Krovushku bea!

După cum sa menționat deja, în dragoste cu vampiri bea sânge. Nici măcar dragoste - fără ea nu poate trăi bine, nu aveți nici un lot nou de benzi desenate sau o ceașcă de ceai. Din acest punct va fi destul de dificil, deoarece este puțin probabil vă va învăța cum să bea un pahar de cookie-uri de sânge proaspăt. Dar există întotdeauna o cale de ieșire - puteți „bea sânge“, într-un sens figurativ pentru alții, în timp ce spune o vraja! Vă puteți răsfăța în clasă, iar profesorii se vor striga că le bei krovushku, puteți ignora cererea părinților să ia gunoiul. problemă controversată - dacă deveniți un vampir, dar faptul că problemele din viața ta va fi, oh, cât de mult - este un fapt. În fața profesorilor, părinților, bunici și dușmani ai supărat în fața lui Van Helsing, Blade, bine, cine altcineva am luptat cu vampirii? Ah, da - Președintele Lincoln!

Frica de soare

Acest element este mai ușor de efectuat. Deși - școli nu funcționează pe timp de noapte, trebuie să ieși. Tu poți preface că ești foarte bolnav - atunci poți dormi toată ziua în „cocon“ lui de pături. Doar aici pentru a răni pentru o lungă perioadă de timp nu funcționează, da, colegii de clasă și puteți dor, dar ce zici de o plimbare în lumina soarelui? Cu toate acestea, ei spun că vampirii sunt capabili să evolueze și să se adapteze să trăiască sub lumina soarelui. Ce crezi?Bite, oh, va musca

Semnul cel mai evident al unui vampir - este colții. Oh, acest lucru este cel mai ușor planul punct de transformare. Puteți frotiu doar „Marshmallow Froot Loops“ dinți - poate că ei înșiși cresc, și puteți profita de dinți falși speciale - „vampirul“ nu, nu pentru bărbați vechi, și speciale Acestea sunt vândute în chioșcuri și magazine - da, oriunde, astăzi este vânzătorul de sus, ca în fiecare secundă vrea să încerce pe rolul unui vampir.

Paler nicăieri: deveni un vampir fără musca la domiciliu

Cu siguranță știi că vampirii sunt extrem de palid. Ei bine, efectul, desigur, punctul în care băi de soare pe plaja pentru aceste creaturi, pentru a pune-l ușor, problematică. Așa că au palid ochii. Dar cum face media adolescent normal? Există mai multe variante de dezvoltare a evenimentelor: poti ataca o mama sau sora cosmetician și de a folosi creme. Bricheta culoarea, mai gros stratul - cu atât mai bine - este un fapt. S-ar putea deveni chiar seamănă cu Dracula în Mlada ani. Cu toate acestea, există riscul ca pielea este acoperita de un „ipsos“ acnee și apoi va fi dificil să apară în curte sau într-un magazin de pâine. A doua opțiune este, de asemenea, în esență, este simplu: trebuie să mănânci un pic, mers pe jos un pic mai mult pentru a juca jocuri de tir, ma uit la TV și du-te la culcare la un nivel minim. Paloarea garantat. Dar, dacă obține plăcere de la ea este un punct de discuție, dar într-o stare proasta - este sigur de a deveni partenerul dvs. pentru o lungă perioadă de timp.

Rezumând!

Rezultatul tuturor acest lucru este simplu - trebuie să înțeleagă că vampirii - este interesant doar de ecranele TV și monitoare, și, de fapt, în viața și sângele vtyuhivayut lor stătut, și carii pe caninii apar, iar pielea mănâncă ... Oh, oroare! Poate că este motivul pentru care sunt atât de agresivi și furios, cu acest puzzle matematica spirit nu este rezolva exact - aveți nevoie de ea, întrebați!

Articolul evaluare: 5.00

Un utilizator anonim # 40 acum 786 zile

Clătite rece se pare ca am de când vompir doar jumătate din copilărie, chiar acum, toate rosskazhu am avut dinți ca un vampir nu este fals! doar un pic mai scăzută, dar acestea au margini ascuțite înainte krolyachy, dar ei pur și simplu nu au prea mult nu escho bordurate atunci am mânca alimente normale și de mers pe jos de sânge poate de bine mai mici la soare și în nintendo mine deja sub apus de soare părăsi orice pozhzhe bine și a doua zi nu poate dormi dormi bine noapte, dar pe timp de noapte am suferi de insomnie și părinți zostovlyayut somn! iată cum aș face metodele hildren și să devină pe deplin un vampir