Cum de a deveni o gimnastă la domiciliu

Mulți părinți, alegerea a ceea ce secțiunea de sport pentru a da fiicei sale, opta pentru gimnastică ritmică. Nu este nimic surprinzător, pentru că atleții de gimnaste din sport lor arata pur si simplu uimitor, iar muzica care însoțește sunetele lor de vorbire sunt întotdeauna frumos și solemn. Este de înțeles că, părinții doresc fiica lor nu arata mai rau.La miezul ei, gimnastică ritmică este o combinație de sport și artă. Sportivii implicate în gimnastică, trebuie să aibă un bun simț al ritmului, au o bună coordonare, precum și necesitatea de a avea un puternic simț al frumuseții. Dacă doriți să obțineți copilul interesat de sport, uita-te la el în concurență gimnastica, iar fiica ta te va întreba despre cum să devină o gimnastă?

Pentru a obține rezultate bune în sala de sport, trebuie să predea copilul la secțiunea cât mai curând posibil, cel mai bine este dacă acest lucru este vârsta de 5-6 ani. mușchii copilului în această vârstă de ușor să se întindă, deoarece acestea nu au pierdut încă plasticitatea ei.

Alegerea unui loc în care a instrui copilul să devină o gimnastă, să analizeze, ce anume rezultatele pe care le așteptați pentru a realiza? Dacă visezi fiica ta pentru a deveni o gimnastă să participe la turnee internaționale, ar trebui să opteze pentru școlile sportive specializate. Aceste gimnaste instituții novice tren în mod regulat și în mod serios sub supravegherea cadrelor didactice cu experiență. E greu de lucru, atât pentru părinți cât și pentru antrenor, dar el este chiar mai grav pentru un copil. Doar atașați la formarea toate eforturile și hărnicie, puteți conta pe succesul în acest sport. Este important ca între copil și antrenorul imediat stabilit contactul psihologic, pentru că antrenorul va înlocui părinții săi la momentul deplasării la întâlniri și concursuri.

Cum de a deveni o gimnastă la domiciliu


În acest caz, dacă nu chiar mai important decât câștigarea unui turneu, și doriți să vă copilul să crească dezvoltarea sănătoasă și armonioasă, ar fi de ajuns să-l aranjeze într-o secțiune de gimnastică din apropiere, în care copilul va fi furnizate la sarcini mai mici și mai puține solicitări. Educația în aceste secțiuni vor permite să vorbească despre un tânăr atlet în competiția maxim la nivel regional sau de oraș, dar, în cazul în care rezultatele sunt ridicate, este foarte posibil ca acesta va cădea în câmpul de vedere al formatorilor grave, care vor oferi să-i mute într-o secțiune sau o școală de nivel superior.

Mulți părinți sunt interesați de problema care poate da gimnastica ritmică a copilului? Dacă numai realizările sportive sunt puse în prim-planul, atunci problema este eliminat de la sine, ci diverse cercuri pe care gimnastele a garniturii de tren, cu doar câteva dintre ele sunt în măsură să crească un viitor campion.

gimnastica ritmica este una dintre cele mai versatile tipuri de sport în care activitățile fizice sunt armonios combinate cu plastic, flexibilitatea, muzicalitatea. Fata, care a decis să devină o gimnastă, întotdeauna arată foarte bine. Acesta va avea o siluetă subțire, postură excelentă, mișcări line și frumoase. Sunt de acord că este important pentru fete și femei, ei vor mai târziu.

Angajate de la o vârstă fragedă în creștere gimnastica fete pot schimba hobby-ul lor. In schimb, ei pot alege gimnastica dans, și cu plastic și pregătirea lor pentru o astfel de tranziție va fi foarte ușor de implementat.

O altă abilitate importantă pentru fetele care doresc să învețe cum să devină o gimnastă - este abilitatea de a te prezenta. Prin aceasta ne referim la postura corectă, zâmbet, gest, rectificata în formare. Chiar dacă cariera ulterioară a copilului nu poate fi conectat cu sportul, aceste abilități vor rămâne cu el pentru totdeauna.

Mult noroc pentru tine și copiii tăi!

Diana: Sunt 13, vreau să se ocupe de gimnastikoy.Ya cred că, chiar și într-o clasă normală cluburi sportive nu va fi suficient, fără nici o excursii la sorevnovaniya.No am înțeles că acest lucru este imposibil, deoarece banner-ul nu a fost niciodată implicat, cifra nu este ideală, și deja un pic mai târziu .Dacă nu este greu de spus, dacă într-adevăr la această vârstă pentru a obține rezultate la domiciliu. răspuns

Nika Navolotskaya: Diana pot face acest lucru la domiciliu ca gimnastă Răspuns

Anastasia: Vreau să fiu o gimnastă, am 14 ani. în secțiunea aceasta nu mai ia. Ce să fac? răspuns

Anonim: Este posibil să devină o gimnastă în 11 ani? răspuns

nick Navolotskaya am sous split-urile și trucuri face ca o gimnastă, dar raspund acasa

nick Navolotskaya: Anonim poate Răspuns

Anastasia: Sunt 9 ani și vreau să fiu o gimnastă nu pot fi încă pe gimnastica Răspuns

Dilnaz: Sunt 11 ani și vreau să merg la sala de sport voi merge la dans sportiv, și poate sforii roata poduri Colta știu cum să facă Răspuns

Numele nu este specificat: Dacă aș fi avut o întindere bună și am o bună flexibilitate, dar pentru mine 12 ani, voi. răspuns