Cum de a deveni inteligente

Cum de a deveni inteligente

femeie elegantă întotdeauna ca aurul alb nobil - spumant, curat, incredibil de elegant si foarte, foarte scump. Pentru o astfel de femeie este greu de găsit o abordare - este o măsură de capricios și știe prețul său. Cu toate acestea, este cel mai elegant și o face atât de dorit, încurajând oamenii să meargă la orice pentru a ajunge într-un fel mai aproape de ea.Congenitale chic - o calitate destul de rară. Ați observat că există femei care arată ca niște regine nu numai in rochii de seara elegante și bijuterii scumpe, dar, de asemenea, în blugi obișnuiți? La urma urmei, dacă vrei să fii inteligent, atunci, după cum vedeți, nu are în mod necesar o mulțime de bani - un gust reală, grație și eleganță, în cazul în care nu există nici o persoană potrivită nu poate fi cumparat pentru orice mijloace materiale.

Cum de a deveni inteligente

fată inteligentă știe perfect ei înșiși și toate puterile lor, ceea ce face avantajele armelor de distrugere în masă, din care evadarea este imposibilă. femeie inteligentă ca nimeni altul, este capabil de a se angaja punctele de vedere ale tuturor, mergi la o cafenea sau un magazin în același mod ca să nu lase atenția de la sine.

Deci, cu atenție în căutarea în jurul lor de la cap până-n picioare în oglindă și să încerce să găsească principalele avantaje. Nu vă fie teamă de critici - este mai întâi mai bine să aud critici din el decât mai târziu să aud batjocura de la alții. Nu te lăsa indulgențele și, în același timp, nu te pun jos! Dacă nu-ți place ceva în propria fata sau corp, nu dispera, pentru că nu va fi, în cursul unei alte femei inteligente punctul forte - inteligenta ei.

Pentru a face alegerea finală vă va ajuta la reviste glossy, de moda - nu e de mirare că sunt primii consilieri de femei să aibă grijă de ei înșiși. Află care sunt tendințele, ceea ce este la modă, și apoi încercați să încercați pe toate aceste tendințe pentru ei înșiși, dacă numai mental. Și apoi o voce interioară - cel mai bun consilier dumneavoastră: el va spune, este a ta sau nu a ta, dacă să rămână pe opțiunea selectată, sau păstrați așteaptă cu nerăbdare.Cum de a deveni inteligente

Moda - este un fenomen etern al vieții noastre, și nicăieri pe ea nu merge. Dar stilul - un fenomen etern. Deci: femeie Gorgeous încearcă să rămânem doar stilul, cu un stil propriu. După cum știți, o femeie inteligentă - o femeie cu o majusculă, prin urmare, stilul ei, în primul rând - un foarte feminin. fată chic se poate uita incredibil de elegant si feminin, chiar și în formă dură de severă costum de afaceri de sex masculin tăiat. Toată materia din accesoriile care sunt pur și simplu zgârcit nu este necesar - într-o pungă bună din piele și pantofi, mănuși și eșarfe, bijuterii si cosmetice, parfum parfum care accentuează cel mai bine individualitatea.

Se spune că o adevărată femeie inteligentă trebuie, mai presus de toate, ține evidența a două lucruri - păr și pantofi, și este adevărat. Parul tau, stilul tau - acest cadru, încadrarea feței. Acesta poate fie selecta sau nu cufundata. Deci, nu fi leneș să aibă grijă de părul lor. În ceea ce privește părul, apoi da preferință la o versiune mai mult sau mai puțin clasic, să evite colțuri ascuțite, breton parul prea lung si prea scurt.

Vorbind despre pantofi, atunci nu poate argumenta - într-o femeie foarte inteligent nu poate avea prea multe pantofi. Asta pantofi - stilettos, peste pantofi cu toc mediu, pantofi de balet. Pantofi, adidași și alte pantofi sport pentru sala de sport. O postură care deține fată și-a ridicat capul cu mândrie, încredere merge doar în pantofi elegant.

În plus, adevărata șic oferă acest detaliu aparent minor ca manichiura. Uneori arată mâini chiar mai mult decât fața ta - așa că verificați starea mâinilor și unghiile tale! Nu lac sub formă de fulgi bavuri ingrijite, cuticula viermănos - să plătească mâinile de timp. Degetele Chic dă încredere.

Cum de a deveni inteligente

Verificați starea pielii. Nu fi leneș pentru a face o masca, aplica crema. Curățați bine pielea înainte de a merge la culcare - prost spălate machiaj infunda porii și duce la îmbătrânirea prematură a pielii.

Vorbind despre figura, atunci nu putem avea parametrii modelul ideal 90-60-90. Desigur, modelul figura - este frumos, dar formele rotunjite seducătoare pot uita nu mai puțin frumos. Cel mai important - sublinia talie: cifra de „clepsidra“ niciodată nu iese din moda.

Și, în sfârșit, ultimul detaliu - acesta este parfumul menționat mai sus. Traseul aromă de parfum scump, care lasă o femeie inteligentă, lăsând, și este unul dintre principalele sale cipuri. Cel mai important lucru - să le folosească cu moderație, lăsând doar o amintire clară, dar nu întreaga poveste.