Cum de a desena un curcubeu

Pentru a desena un curcubeu poate fi chiar cu un copil de orice varsta. Cred că în procesul de creare a unui curcubeu, chiar nu ar trebui să se bazeze pe anumite scheme. Este suficient să ne amintim ceea ce arata ca un curcubeu. Acest ușor colorat „arce“. Dar natura culorilor utilizate nu este foarte luminos. În plus, este necesar să se utilizeze anumite culori. Vopseaua poate vopsea (aceasta este o opțiune simplă și mai plin de culoare), dar puteți creion (este opțiune mai puțin eficientă).Vreau să împărtășesc cu voi cele mai simple, dar incredibil de dependență metode de desen. Trebuie să ia toate culorile la cântec și șase (dacă nu aveți vopsea violet) - șapte muguri de bumbac. Acum dip stick-ul de vopsea și să înceapă să atragă ușor arc colorat. Pentru a lipi nu Scriven curcubeu nostru, se pot conecta cu fiecare alte benzi ușor de bandă adezivă. Iată cum:

Cum de a desena un curcubeu

Și apoi, pur și simplu conectați benzile folosind aceleași vopsele și pensule.

Principalul lucru să ne amintim că curcubeu are șapte culori diferite:

Și nu uitați, în aceeași ordine în care acestea reprezintă pe ordinea de risunke.I desigur, noi toți trebuie să ne amintim de o altă școală zanyatiy.Osoboy nu este dificil vazut si va atrage, probabil, cineva în desen curcubeului.

Primul pas va fi desen doi nori

Cum de a desena un curcubeu

Acum, avem nevoie pentru a trage cele două linii, care se vor conecta între ele nor nostru

Cum de a desena un curcubeu

Apoi, aveți nevoie pentru a trage razele curcubeu între nori.

Cum de a desena un curcubeu

Și când schița noastră este gata, vom avea nevoie pentru a picta curcubeu în culoarea dorită

iar acest lucru se întâmplă risunochek atât de drăguț.Cum de a desena un curcubeu

Mai avem nevoie pentru a desena și picta sau markeri, sau puteți folosi creioane colorate.

Cum de a desena un curcubeu?

Pentru a desena curcubeu nevoie de 7 creioane colorate (vopsea, markeri) sau transportor tsyrkul (linia semicirculară). Desenați un creion roșu pe raza podelei tsyrkulyu sau cu o riglă. Facem o bandă mai groasă și vopsea roșie. Mai jos, trage portocaliu, dungi galben, verde, cyan, albastru și violet.

Pentru a aminti ordinea corectă a culorilor curcubeului să-și amintească de numarare simplu: Fiecare vânător vrea să știe unde stă Fazan.

Prima literă a fiecărui cuvânt care rimează corespunde culorii, de asemenea, al cărui nume începe cu această literă:

Roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, albastru, violet. Dacă urmați această descriere, aici este vorba de curcubeu trebuie să aibă:

Cum de a desena un curcubeu

Ia paleta si se aplica guașă benzi mici. Numai inconvenient este că nu este posibil să se tragă imediat guașă ar trebui să se usuce timp de aproximativ o zi.

Burete înainte de desen trebuie să fie udate. Cu cât mai puternică va apăsa buretele, mai luminos curcubeu va.

Cum de a desena un curcubeu

Dacă doriți să obțineți curcubeu corect, culorile trebuie să fie aranjate într-o anumită ordine: roșu, portocaliu, și apoi - galben, verde, apoi - albastru, indigo, violet.

Probabil încă la grădiniță pentru toată lumea își amintește că într-un astfel de fenomen natural deosebit, ca un curcubeu, există șapte culori. Și amintiți-vă că acestea pot fi cu ajutorul „rima“.

Pentru a desena un curcubeu de muncă nu se va face. Trase șapte benzi de culoare sub forma unui arc. Culoarea roșie este în exterior curcubeu, și violet - intern. Sfârșitul curcubeului poate trage nori.

Cum de a desena un curcubeu

Această minune a naturii - curcubeu. Uneori, puteți viziona chiar și această frumusețe în plină glorie, noi nu suntem doar un copil vizionarea unui curcubeu, acestea sunt emoții bune. Există unele idei, desen curcubeu

Cum de a desena un curcubeu

Cum de a desena un curcubeu

Cel mai accesibil și o idee bună pentru a desena un curcubeu cu un copil, acesta este cu ajutorul tampoane de bumbac

Cum de a desena un curcubeu