Cum de a desena un curcubeu frumos

Desenați puternic, toată lumea știe. Deja în copilărie, se poate determina dacă copilul are o înclinație pentru artele vizuale, pentru că desenele copiilor talentați vor fi izbitor de diferit de toate celelalte. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie imediat să renunțe la desen și să încerce să te găsească în alte domenii, pentru că a învăța să pot desena literalmente toată lumea. Desigur, dacă nu ai talent, atunci nu va deveni al doilea Picasso sau Dali, dar puteți obține destul de destul de mare - este important doar pentru a porni corect. Nu este suficient pentru desene complexe, și în primul rând să știe, de exemplu, cum să atragă un curcubeu.Cel mai bine este să înceapă să învețe să picteze orice creion, deoarece este prin intermediul lor se poate stapani baze de date fara probleme. Și dacă doriți să învățați cum să atragă un curcubeu creioane, atunci această întrebare va fi mult mai ușor pentru a găsi răspunsul.

Cum de a desena un curcubeu frumos
De fapt, totul este foarte simplu - dacă doriți să atragă curcubeu cele mai obișnuite, fără strălucire, fără fundal detaliată, atunci ai nevoie doar desena șapte arce la o mică distanță unul de altul, și cu atât mai mare arc în figură, cu atât mai mare va fi. Un detaliu important pe care ar trebui să fie familiar pentru oricine - coloristică lui. Când desenați curcubeu, veți avea nevoie de 7 creioane colorate - rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo si violet. Există o serie de poezii interesante și fraze, care permite să-și amintească ordinea culorilor curcubeului. Și dacă știi procedura, au la dispoziție culoarea dorită, atunci este de până la mică - pentru a schița făcută de arc înainte de culorile potrivite, astfel încât să se obțină o mare arc de șapte colorate. Deci, ați învățat cum să atragă un curcubeu.Dacă ați însușit de desen creioane curcubeu, iar acest proces nu da probleme, puteți trece acum la nivelul următor.

Cum de a desena un curcubeu frumos
Acum trebuie să învețe cum să atragă un curcubeu cu vopsea, care este un pic mai complicat. Creioane rezerva o pistă clară, în timp ce o urmă de vopsea perie trebuie să fie capabil să controleze. În primul rând, încercați să învețe cum să atragă cel puțin un arc; Puteți începe să-l atragă în creion, și apoi vopsea cu vopsea prea. De-a lungul timpului, tu nabete mana“, si schite creion nu mai sunt necesare. Nu vă fie teamă că arcul va merge unul la altul - se poate folosi în scopuri proprii, pentru că dacă o faci cu atenție, atunci curcubeu va arata mai holistic și mai eficient. Și nu va avea mai multe întrebări cum să atragă un curcubeu.

Având în vedere popularitatea actuală a seriei animate My Little Pony, mulți copii, de învățare pentru a desena un curcubeu, va dori să știe cum să atragă un ponei curcubeu.

Cum de a desena un curcubeu frumos
Acesta este unul dintre personajele principale ale desene animate, numit inițial Rainbow Dash. Acesta diferă de obicei ponei care coada si coama el are un curcubeu de culori. Desigur, există, de asemenea, caracteristici ale corpului, cum ar fi ochi mari, dar este posibil să se adapteze în procesul de îmbunătățire a tehnologiei. Principalul lucru atunci când studiază problema cum să atragă Rainbow Dash, amintiți-vă Coama și coada lui, care ar trebui să fie un curcubeu de culori, care este de a avea șapte culori. Și apoi puteți desena un curcubeu și caracterul obișnuit și popular de desene animate.

Cum de a desena un curcubeu frumos