Cum de a desena un creion etape masina cursuri de master cu domenii interesante fotografii

Faptul că băieții place doar mașinile în toate soiurile lor, pur și simplu, fără îndoială, prin urmare, pentru a face un copil, în același timp, o surpriză plăcută și să-l învețe ceva nou este foarte simplu - să-l arate cum să picteze masina singur sau cu ajutorul dumneavoastră, folosind imagini elementare și lecții . O astfel de activitate de creație ca un copil mult mai mult decât lecții despre cum să atragă iarna. deoarece, ca urmare a unei simple sau colorate creioane, el va reuși este o mașină reală, nu mai rău decât imaginile din carte.
Cum de a desena o mașină cu un creion


S-ar părea că ar putea fi mai ușor decât o știință, cum să atragă o mașină cu un creion. Dar numai care deține acest instrument simplu, adult pierde în medie o dată, pentru că suntem obișnuiți să vadă totul, în acest caz, masina complet și nu atât de ușor să știe unde să înceapă, cum să alegeți detaliile. Prin urmare, ar trebui să utilizați cea mai simplă tehnică pentru pictura - desen pas cu pas, care vă permite să descompună subiecte complexe în componente simple, - o varietate de forme geometrice și linii, apoi totul ori împreună. Aceeași tehnică este folosită în lucrările de naturile moarte, peisaje, subiectul picturii, cum să atragă primăvară vom folosi pentru a desena copaci, case, siluete de păsări și animale.

Cum de a desena un creion etape masina cursuri de master cu domenii interesante fotografii

Împărțim mod de a desena un pas masina cu pas pentru părți componente simple. Acest corp mașină și roți și piese de mici dimensiuni ale reliefului corpului. In imagine din partea de sus este cel mai simplu mod de a vyrisovyvaniya mașină, care este potrivit pentru a începe să repete cele mai mici, ceea ce este important pentru imaginea de ansamblu, și nu o abundență de piese complexe. Desenați un dreptunghi în mijlocul pătrat sau trapez sale. Adăugați o unitate de cupă roți, diviza în jumătate trapez, toate desenate cu o linie dublă de-a lungul conturului. piese Prorisovyvaya cum ar fi volanul, farurile, stop, puteți explica în continuare scopul lor copilului și locul potrivit.


De-a lungul timpului, va fi capabil să progreseze în cunoștințele lor despre cum să picteze mașina copilului și să fie capabil de a crea nu numai întreaga istorie a lucrării, în care aparatul va fi protagoniști, dar, de asemenea, să le picteze pentru a crea în jurul valorii de bază adecvate pentru a explica aceste exemple de reguli de trafic sau de a învăța maşini de brand.

Cum de a desena un creion etape masina cursuri de master cu domenii interesante fotografiiUnele marci auto au un astfel de organism memorabil de forma pe care le-a văzut pe stradă, copilul va dori următoarea lecție de desen repeta acest formular. La urma urmei, pentru băieți marci de automobile, de asemenea, diferă unul de altul, atât pentru fete cât toți copiii ponei din seria de desene animate (despre cum să atragă un ponei. Am discutat deja). De exemplu, puteți oferi copilului dumneavoastră pentru a încerca să-i înfățișeze Volkswagen Beetle, un model cu un neobișnuit corp și farurile rotunde ghebos. Și, ca instrucțiuni despre cum să atragă un pas masina cu pas pentru a utiliza o imagine creion vezi mai sus.


Cât de ușor să atragă o mașină


Desigur, cele mai multe lecții copiilor se concentrează pe cât de ușor să atragă o mașină. Pentru degete, în care un creion nu este prea abil deține, face ceva mai complicat, nu va fi în curând. Principalul lucru - pentru a insufla copilului o dragoste pentru artele plastice, pentru a arăta modul în linii simple și ușor de pliere și detalii prorisovyvaya la paginile albumului, se poate naște o lume de basm.

Cum de a desena un creion etape masina cursuri de master cu domenii interesante fotografii

desen simplu se poate întâmpla chiar și pe o mașină destul de complex de companie subiect. De exemplu, în imaginea de mai sus puteți vedea un exemplu de cum să atragă un motor de incendiu. Pentru succesul unui astfel de eveniment, este necesar să se reducă maxime toate detaliile și detaliile, lăsând numai conturul de recunoscut al unui corp dreptunghiular, cu o scară înclinată pe ea, și cu un pătrat de duș și roți mari. Lumina de avertizare, de culoare roșie, prezența pe partea sa o inscripție specială spune cu siguranță, privitorul despre ceea ce este o mașină în fața lui. Și doar pentru a fi sigur că se pot desena si chiar in apropiere de pompieri, pompieri Valiant.

Cum de a desena un creion etape masina cursuri de master cu domenii interesante fotografii

Autovehiculele cu lumini intermitente afectează întotdeauna imaginația copiilor, astfel încât le place să le atragă în special. În continuare, în instrucțiuni line - cum să atragă o mașină de poliție. Există deja o formă de ea poate fi chiar volumul, pentru a arăta frumusețea linii netede pe toate laturile. Apropo, aceasta este o modalitate foarte bună de a lucra cu copilul în desen în perspectivă și baze de cunoștințe izometrice.

Cum de a desena un creion etape masina cursuri de master cu domenii interesante fotografii

băieții mai mari sunt întotdeauna interesați în primul rând, cum să atragă o masina de curse. deoarece acestea fascinează viteză, putere, corp linul neobișnuit și a redus suspendarea. Începe desen după cum puteți vedea în imagine, cu șasiul și roțile, și apoi să se bazeze pe jumatatea din spate, du-te la partea din față, și studiul de finisare mici detalii, adăugând culoare și altele asemenea.

Cum de a desena un creion etape masina cursuri de master cu domenii interesante fotografii

Separat, trebuie spus despre cum să atragă o mașină BPAN. așa-numitele corpul mașini care sunt atât de mici încât nu este clearance-ul vizibil între drum și caroseria vehiculului. Această varietate de modele diferite pe care le puteți începe să desenați direct roțile, apoi conturul din jurul pasajelor roților, și deja baza acestor dimensiuni, în continuare construi geometria masinii.

Dacă vă place site-ul nostru, exprima „vă mulțumesc“
prin apăsarea butoanelor de mai jos.