Cum de a desena un creion etape icicle

Ei bine, suntem la școală desen întotdeauna vopsea țurțure. De obicei doar albastru, dar puteți combina mai multe culori. Părea ceva de genul:Cum de a desena un creion etape icicle

Cu toate că este posibil, dacă se dorește, și poate pozamorachivatsya:

  • profilul ardezie, pe care le vom linia curba pur și simplu ondulat
  • cu forma de turturi, toate sunt la fel ca morcovii și să crească în partea de jos
  • zidărie, cărămidă este important care se află întotdeauna într-un model de tablă de șah, și anume articulații alternativă.
  • zăpadă pe ardezie noastră, care este, de asemenea, tras la întâmplare, dar este posibil repeta de circuit ardezie
  • cu selectarea culorilor pentru toate lucrurile care au fost vopsite
  • cu un aranjament de umbre și scoate în evidență. Este important să se determine unde suntem lumina, asa ca in exemplul de mai jos am luat ca lumina cade in fata (din cauza spatele) la stânga. Turturi poidee transparent, dar umbra au aruncat, de asemenea.


Cum de a desena un creion etape icicle

Un desen în creion sloi, ei bine, este într-un fel greșit.

În opinia mea, nu este nimic mai ușor decât să atragă turturi. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a găsi o fotografie de frumusețea și srisovat orice plăcut. De exemplu, propunem să se ia ca bază aici este fotografia:

Cum de a desena un creion etape icicle

Deci, tot ceea ce este nevoie pentru a trage acest mic stick-uri atârnând în jos. În mod firesc, ar trebui să aibă în vedere faptul că lungimea lor ar trebui să fie diferite și de dorit sfaturi ascuțite. În general, pentru a desena turturi poate fi orice doriți: cel puțin aproape unul de altul, cel puțin pentru a lăsa o distanță destul între ele. Unii pot desena și obomannymi.

Desenul poate fi colorat creion culori, chiar dacă, în ambele cazuri, se vor dovedi foarte frumos.