Cum de a desena un cap uman în etape

Recomandări importante înainte de începerea lucrului

Deci, ce trebuie să știți pentru a desena un cap uman în etape? Portret de fată sau băiat - o formă de artă complexă, de aceea este necesar să se înceapă prin examinarea etapelor de lucru. artiști profesioniști sunt sfătuiți să ia în considerare următoarele sfaturi în primul rând:Circuitul principal și centerlines

Conturului inițial al feței - pasul principal în imaginea din dreapta al omului portret. cap de creion trase începe cu o față ovală. Oricât de ciudat ar suna, dar la începutul ovalului ar trebui să fie un cerc. În acest scop, în centrul imaginii trebuie să fie pus capăt, la care orientarea se realizează în continuare desen.

Folosind o busolă din acest punct pentru a executa raza cercului dorit. Apoi se realizează printr-o linie dreaptă în jos, traversând intervalul de îndoire pentru altul de aceeași lungime ca și înainte. Acesta va fi un punct extrem al maxilarului. Puțin împingând creionul ar trebui să fie pentru a face ovalul din dreapta: sus - jos rotunjit - a subliniat. Forma sa poate fi diferită, pentru că fața este rotundă, pomeții alungite sau ridicate.

Cei care doresc să învețe cum să atragă un cap de creion în etape, trebuie să învețe cum să aplice linia axială pe un oval (face o schiță). Ele ajuta la construirea entității corespunzătoare, proporțiile sale. În primul rând, în centrul Orizontal a avut loc linia care împarte imaginea în jumătate. Apoi, fiecare dintre jumătățile rezultate ale paralelei divizate chiar jumătate. In mijlocul oval, axa verticală este realizată de-a lungul feței. Obținerea grila originală a 8 sucursale.

Cum de a desena un cap uman în etape

ochi expresivi - baza figurii

Înmugurire artist trebuie să știe că ochii sunt reprezentate în mijlocul ovalului (cap). Pe axa orizontală centrală a ochiului va fi plasat. Care ar trebui să fie distanța dintre ele și lățimea? În acest scop, această axă trebuie împărțită în 8 intervale egale. Este important să ne amintim că distanța dintre ochi trebuie să corespundă mai mult pentru un ochi. Prin urmare, din punctul central al stânga și dreapta spate în jos un interval, de pornire atrage ochiul, fiecare dintre care va ocupa două din următoarele interval. Lățimea fiecărui ochi corespunde 2/8 liniei centrale. Principalul lucru pe care ei nu au fost prea apropiate sau prea departe (este important de a alege mijloc, este posibil și fără o grilă).

Fața expresivă este transmisă cu ochiul, deci este important să se atragă forma lor poziționat precis și corect. Imaginile ar trebui să înceapă cu un desen al pleoapei inferioare și superioare. Este necesar să se identifice în mod clar colțuri ale ochilor. Deasupra pleoapei superioare este necesară pentru a descrie brazdei palpebrale sub forma unui arc de cerc, și, de asemenea, repetate de mai jos, doar - mai puțin. O atenție deosebită trebuie acordată globul ocular (iris și elev). Vizualizări au fost expresivă, în cazul în care elevii sunt în aceeași direcție. Iată câteva nuanțe de imagini ochi:

  • Forma lor ar trebui să fie forme unghiulare cu pliuri pe pleoapele superioare și inferioare.
  • Linii foarte subțiri indicate de grosimea sec și marginea de picurare.
  • Pe irisului ar trebui să facă punctul culminant.
  • Elev trebuie să luciu peste negru.
  • Punctul important este gene. cap trase creion fata lui este caracterizat prin aceea că acesta este, de obicei, genele groase și lungi.
    Cum de a desena un cap uman în etape

trage un nas

Încercați să dau seama cum să atragă capul în etape. După ochi contururi ar trebui să treacă la forma nasului. În cazul în care ar trebui să fie localizat? Înălțimea nasului trebuie să se potrivească cu dimensiunea liniilor orizontale centrale și inferioare. Lățimea pornește de la colțurile ochilor. Ele sunt țineți cu grijă linia de jos, la linia, care se bazează pe partea de sus a trei cercuri. Acestea vor ajuta să-i înfățișeze cu mai multă precizie nările aripilor nas și porțiunea centrală. Concentrându-se pe această bază, am început să facă un portret corectă a nasului.

Cum de a desena un cap uman în etape


Izolarea sprancene și părul

Imaginea următoare începe să ia o privire mai detaliată. Faceți o punte de legătură linie, încercați să mergeți să tăiați sprancene. La această cifră poate fi transformat orizontal. Este important de știut că începutul imaginii sprâncenele mai bine în termeni mai aproape de nas. Înălțimea corectă a sprâncenelor deasupra ochilor trebuie să corespundă mai mult pentru un ochi.

Odată ce forma schiță făcută din sprâncene, se va aplica accidente vasculare cerebrale, care seamănă cu firele de păr. Lângă nasul ei vor primi mai larg și mai dens, și aproape de final - istonchonnymi și rare.

După ce desenați sprâncenele trebuie să meargă la conturul buclei de păr. Aici totul va depinde de coafura.

Cum de a desena un cap uman în etape

Corectă conturul buzelor și a feței

Următorul element al schiță - o buză sau gura. Cum corect aranja. Este simplu. Ar trebui să fie plasat în centrul de jos a grilei, sub nas. Pentru a determina lungimea petrece orizontal pe iriși în jos două linii, va fi lățimea unei companii. Zona marcată va încerca să atragă o buza elegant. vopsea de fund mai ușor, așa că cel mai bine este să înceapă cu ea. Trebuie doar să copiați partea de sus pe partea de jos, doar împărți în jumătate. Unele fete bosumflată buze, altele - vytonchennye, vă puteți concentra asupra fotografiei.

Pentru a obține o schiță completă, trebuie să evidențieze în mod clar de a deține o persoană. Acest lucru poate fi un pic pometi scoată în evidență.

urechi Locul de amplasare

Forma și amplasarea urechilor ar trebui să fie, de asemenea, atenția cuvenită. Înălțimea urechii aproximativ egală cu înălțimea nasului. Urechea este format din 5 părți: lob, antihelix răsuci, tragus, protivokozelka. Pentru a începe, reprezentăm urechea (formă comună). Apoi, trage o buclă în formă de C. Cu lumina si umbra face parte interioară a urechii.

Antrenați detaliile și umbre

Acum șterge grila de linie, obținem schița inițială (schiță). Eforturi suplimentare prettification și umbre adăugarea. O persoană trebuie să dea mai multe detalii. Aici, un rol important este jucat de pomeții și forma bărbie. Femeia important să nu se transforme într-un om care are o bărbie puternică.

Cum de a desena un cap de creion în etape, cum ar fi artiști adevărați? Pentru aceasta avem nevoie de un creion moale, cu care aplicăm umbra, dând valoarea nominală. Contraste și umbre, puteți selecta zonele necesare ale portretului, aceasta trebuie să definească zone mai întunecate și luminoase. În primul rând, ei pot pur și simplu cerc, apoi începe umbrire. După aceea, trapa poate fi umbrită de o bucată de hârtie în locurile potrivite. atinge directe va face desen unghiulare și rigide.

Cum de a desena un cap uman în etape

retușuri

Apoi, trebuie să acorde o atenție la detalii. Acesta ar trebui să luminează sau întunecă, în unele locuri, ochii și buzele. Intensitatea cursei ar trebui să fie în continuă schimbare, precum și pentru a monitoriza presiunea asupra hârtiei.

Chipul fetei necesită o atenție specială, deoarece este decorat cu păr (tunsoare). Ar trebui să arate natural și să fie potrivite pentru acest tip de persoană. Păr frumos, care curge decorate cu o imagine de sex feminin. De asemenea, se poate adăuga o parte a umerilor și a gâtului.

Punctul culminant al fiecărei figură este imaginea de expresii faciale și a emoțiilor. Acest lucru se poate face cu ajutorul sprâncenelor. Trebuie doar să atingeți-le ridica sau mai mici - sclipire față cu noi culori. colțuri interioare răsturnate ale ochilor pentru a ajuta portretiza o fata trista, uneori, chiar și plâns. Mai multe persoane înveninat pot fi reprezentate folosind sprancene de informare la nas.

expresii faciale pot fi stabilite, de asemenea, cu ajutorul ochilor și întunecare a irisului de ridicare colțurile buzelor. Mai închisă elevul, un aspect mai expresiv. Din prima dată că fața este dificil de a desena, dar chiar și mici colțuri de buze ridicate face o fată drăguță. Mimica ajută să-și exprime caracterul persoanei. Este important să ne amintim că abilitățile necesare pentru a instrui în mod constant, atunci vom obține o expresii faciale și emoții mai precise.

Cum de a desena un cap uman în etape

Cum de a desena un cap uman în etape