Cum de a desena stâncă

Ia-o duritate creion de 2T si 4T. Mark foaie, desemnând dimensiunea tuturor obiectelor de desen. linie de lumină marchează orizontul, sublinia contururile ckal, insule, nave, etc.Priviți cu atenție la culoarea suprafața apei, pe care doriți să-i înfățișeze. Vei observa tranziția lină de la o nuanță la alta. Existența acestora depinde de mai mulți factori. Afectează adâncimea de culoare a mării într-o anumită locație - lângă plajă și pe stânci, este mai deschis la culoare de apă se adaugă la culoarea de jos. peisajului important și fundul mării - pe suprafața apei va fi pete negre greu vizibile, în cazul în dealuri subacvatice sau depresiunile. Pe suprafața poate cădea umbre de nori și norii, ele sunt vizibile mai ales în lumina puternică a soarelui. Barca, nava, roci, prinse în „cadru“, de asemenea, exprimate umbre, schimbarea gama de culori a mării. De asemenea, rețineți distanța dintre tine și punctul pe care o desenați. Mai aproape de orizont toată apa va arăta mai întunecată.

Aceste nuanțe se pot vedea în fotografie (a se vedea. Ilustrarea articolului). Există în mod clar azuriu palid vizibil un semicerc la marginea inferioară a cadrului. Aceasta este urmată de o mică bandă Bole saturate albastru deschis. Aproximativ aceeași lățime de bandă mai închisă, iar culoarea albastră este vizibil printr-o linie subțire de-a lungul orizontului. Glare de minciună lumina solară pe dungile de lumină de suprafață mare, pe părțile laterale și două linii de la distanță egală unul față de celălalt în centru.

Aplicați culoarea hârtiei, identificând toate caracteristicile. Dacă desenați cu creioane, pasteluri sau creioane de ceară, hârtie de acoperire linii de rețea omogene. Utilizați diferite nuanțe, precum și impune lovituri de diferite culori laterale de alta, pentru a crea iluzia de amestecare a acestora. Zonele care sunt acoperite cu pete de lumină, lăsați unshaded.

Atunci când principiul de lucru acuarelă și cerneală de operare în este ușor diferit. Se amestecă nuanțe necesare în paleta. Aplicati-le cu o perie mare, uniform „se întinde“ vopseaua de pe suprafețe mari. Puteți merge de-a lungul hârtiei umede pre-curate, cu o perie, și imediat după aceea de a folosi vopsea - astfel încât murdări limitele sunt răspândite pe hârtie. Până când vopseaua este uscat, curat, bine perie estompa efectul de orbire. și anume Adunati excesul de culoare, dezvăluind o foaie albă.

În cazul vopselelor opace - guașă, ulei, acrilic nediluat - Aplicati culoarea pe întreaga suprafață a foii. În cazul în care vopseaua este uscată, vopsea scoate în evidență merlan cu ajutorul unei pensule fine.

Pentru imaginea de mare pentru a fi realist, este necesar să se elaboreze un mic valuri și valuri mari pe suprafața sa. Pentru a face acest lucru, luați în considerare separat fiecare astfel de val de elevație. Desenați-o ca normală obiecte tridimensionale - nuanțe diferite care trec umbra, penumbra și zonele iluminate.

Cer albastru - e frumos. Dar pentru a picta cerul nu este dificil. Dar cerul apus de soare poate avea un roșu, galben, portocaliu, nuanțe și chiar tentă de albastru-violet. Desenați peisaj de seară cu râu, munți și dealuri, iarbă verde, fără un frumos și realist cer apus imposibil. Deci, să ne învețe mai întâi cum să atragă și vopsea pe cerul de noapte.

Cum de a desena stâncă


Limita numai culori luminoase și începe pictura direct nori. Contururi de munti, dealuri, și alte elemente ale peisajului ar trebui să fie în acest moment a programat deja un creion moale. Apropo, cu atât mai mult de un creion, cu atât mai bine. Nu ezitati, desenând și prorisovyvaya contururi ale elementelor de peisaj. După pictura conturul creionului ar trebui să fie vizibile, în caz contrar, imaginea va arata ca o dată școlii.

În primul rând trage nori în partea de sus a imaginii, introducând o culoare gri-albastru inchis. Perspectiva stratului de nori se va adăuga profunzime suplimentară la desen. Mai departe încet spre nori deasupra orizontului. Aceste nori ar trebui să atragă este un pic diferit, cu vopsea diluat.

Acum, răspândite într-un număr mare de acuarelă albastru deschis și toate părțile cerului, dar norii vopsea uniform. Doar lăsați o mică întindere a cerului aproape de linia orizontului nu este vopsit. Acolo cerul nu mai este albastru. Cer albastru, deoarece se apropie la orizont se va muta la un nor de-roșiatică gri.

Cerul este acum gata. Poate fi desemnat pe site-urile de coastă fluviale și dus la pietre, dealuri și stânci. Și astfel încât acestea sunt trase. Se toarnă vopsea creasta, apoi se adaugă această monotonie acuarele saturate alte culori. Puteți amesteca chiar și albastru, cu un maro sau roșu. În continuare, se adaugă un pic de apă curată și așteptați până când imaginea nu se usucă. Vei avea o gama de munte plin de culoare, cu limite clare, precum și tranzițiile aleatorii de luminozitate și culoare în interior.

Până când se usucă de apă, se poate lucra și cu alte zone ale imaginii care nu este încă urmărită. Copaci „plantate“ pe o pată roșu aprins. Atunci când aceste blots uscat, se dovedesc toamna copaci drăguț. După uscare picturile sale pot fi inserate într-un cadru lăcuit subțire și admira creația ta.

Cactusii vin în diferite forme și variază foarte mult în dimensiune. Cactus poate fi decor rafinat pentru pervaz dvs., și poate crește în câmpia pe care saltul elegant cowboy. Planta poate fi, astfel, cowboy mai mare stând pe un cal. Aproape orice cactus poate fi împărțită în mai multe părți. Forma lor va fi clar chiar și pentru persoana, niciodată în viața mea pentru a trage. Multe cactuși sunt formate din break-off „torturi“ sau „bețe“, unele cresc poli la fel de mare spinoase, în timp ce altele, cum ar fi spinoase pufos verde sau roci.

Cum de a desena stâncă

  • - hârtie;
  • - un creion;
  • - creioane sau vopsele;
  • - floare de cactus sau o imagine.

Luați în considerare cactus. Care părți constă din? Există mai multe „pelete“ înțepător, care sunt ușor de a rupe off și sape în locul greșit, dar este cel mai convenabil pentru a trage. Mammillaria cresc în grupuri de mai multe coloane. Începe desen cu Mammillaria. Estimați raport aproximativ de înălțime și grosime și trage o bară ușor curbat. Utilizați un conducător nu este recomandată, în caz contrar se dovedește nu vindecat Mammillaria, dar ceva ca un gard.

Chamfer în partea superioară a coloanei. Pe coloana marchează denivelari din care cresc ace. Paint coloana cu vopsea verde sau creion. Pentru acele cosuri pririsuyte. Înainte de aceasta, uita-te atent la ceea ce ei sunt lungi. Desenați următoarele câteva Mammillaria. Apropo, aceste cactuși înfloresc mai des decât altele, astfel încât să poată fi unul dintre pilonii decora floare albă.

Când învățați cum să atragă Mammillaria, puteți încerca să-i înfățișeze pere înțepător. Începe pictura în partea de jos, în același mod ca și în creștere cactus. Se calculează raportul dintre grosimea și înălțimea cea mai mică „tort“ și trage-l.

Marcați „ramuri“ ale unui cactus - zonele în care crește „tort“. Rămas altele decât cele care apar doar segmente, de obicei, nu diferă foarte mult în dimensiune. Principalul lucru - pentru a le plasa la unghi drept la baza. Egal segmente de grosime dorită la partea superioară a plantei.

Notă colorarea cactus dumneavoastră. pere înțepător sunt la fel de lumină verde și foarte închis. Alege culoarea dorită. Culoarea acestor plante sunt, de obicei omogene, astfel încât nu trebuie să se amestece culorile. În cazul în care pere este foarte întunecat, acul poate fi desenată cu creioane ceară albă să fie clar vizibile.

Puteți încerca să atragă alte tipuri de cactusi. Unele dintre ele arata ca un dovleac mic cu caneluri. Desenați prim circuit. Fiți atenți la forma canelurilor. Ai nevoie pentru a trece volumul. Dacă desenați o gradație de mai sus, apoi se extinde la „ecuator“ și de jos redus din nou. Ace se pot dezvolta pe una sau în grupuri.