Cum de a desena spațiu

În ajunul Zilei Cosmonautică este important să vorbim despre desene ale copiilor pe tema spațiului. În acest articol, vrem să-ți spun cum să atragă un spațiu, folosind tehnici de pictura non-tradiționale. Aici ne uităm la desene pe tema spațiului, în Scratchboard tehnica, mat, „pulverizat“. Veți învăța, de asemenea, cum să atragă o imagine neobișnuită Cosmonautică Ziua în utilizarea spumă de ras sau folie cu bule de aer. Descris în spațiul de articol tehnici de pictura sunt ușor de realizat și sunt disponibile, inclusiv copii de vârstă preșcolară și școlară timpurie.1. Desenele pe tema spațiului în tehnica Scratchboard

Cuvântul „Scratchboard“ vine de la gratter Franceză - racla, zero, astfel încât un alt nume pentru tehnologie - zgâriere tehnica.

Cum de a desena spațiu

Pentru a desena o imagine pe tema spațiului în tehnica Scratchboard, veți avea nevoie de:

- hârtie albă cu densitate mare (sau carton)
- colorate creioane de ceară
- culori guașe negru sau cerneală
- lichid de spălare a vaselor
- perie
- Obiecte ascuțite (băț de lemn, scobitori, ac, etc.)

Cum de a desena spațiu

1. Paint hârtia cu creioane colorate ceară în stil liber. Nu cruța creioane colorate, care au nevoie pentru a acoperi un strat gros de hârtie. Notă: Chiar și un copil mic va fi capabil să se ocupe de această parte a lucrării.

Cum de a desena spațiu

2. Se amestecă 3 părți guașă cerneală neagră (carcasă) și 1 parte detergent de vase lichid. Uniform strat de hârtie, amestecul rezultat.

Cum de a desena spațiu

3. Lăsați vopseaua să se usuce complet. Accelerarea procesului, puteți folosi uscătorul. Și acum distractiv! Ia orice obiect ascuțit și le scris ceva pe spatiul tau desen. Rezultatul va fi lucrarea originală a Zilei Cosmonautică, a făcut într-un desen Scratchboard tehnica neconventionala

Cum de a desena spațiu

2. Cum să atragă spațiu. Desenul în tehnica „mat“

Cum de a desena spațiu

3. Desene ale copiilor pe tema spațiului. Desenul folosind spuma de ras

Pentru copiii din activitatea de o mai mare importanță procesului decât rezultatul. Noi, adulții, sunt interesați în produsul final al muncii noastre. Astăzi dorim să vă oferim acest tip de joc cu vopsele, care va satisface nevoile atât copii cât și adulți. Site-ul games-for-kids.ru descrie un mod interesant de a crea așa-numitele „Hârtie marmorat“ printr-o spumă de ras convenționale și de vopsea (sau colorant alimentar). Folosind instrucțiunile detaliate pentru producerea de „hârtie marmorat“ descris pe acest site, puteți face desene frumoase pe tema spațiu pentru Ziua Cosmonautica.

Cum de a desena spațiu

4. Ziua Desene Cosmonautica. Desenați spațiul cu muzica

În 1914-1916 ani a compozitorului Gustav Holst englezesc compus suita simfonică „Planetele“. Suite este format din 7 părți - numărul de planete ale sistemului solar (cu excepția Pământului), cunoscut la momentul scrierii. Va oferim pentru a petrece cu copilul această lecție interesantă pe tema spațiului, în anticiparea zilei astronauticii.

Dați-i copilului o foaie mare de hârtie și cerneală. Cere-i un creion simplu pentru a împărți foaia în patru părți egale. Acum, lasa-l la rândul său, va asculta oricare dintre cele 4 apartamente (de exemplu, Marte, Venus, Jupiter, Uranus). Ascultarea fiecare parte a unei opere muzicale, aceasta trebuie pe panza pentru a portretiza emotii si sentimente, ceea ce-l face muzica. Copiii, o astfel de lucru este de obicei foarte plăcută. Asta e ceea ce a atras unul dintre studenții noștri.

Cum de a desena spațiu

Din cele care rezultă picturi abstracte pot fi apoi tăiate planetei, și lipiți-le pe o foaie de hârtie neagră. Figura Ziua Cosmonautică este gata!Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu

5. Cifrele privind spațiu. Desen spațiu folosind periuta de dinti

Vă sugerăm să facă un desen pe tema spațiului în așa-numitul Tehnologie „pulverizat“. Prin intermediul periuței de dinți pe o foaie de hârtie neagră stropească vopsea albă. Vei avea un cer înstelat. Planetele pot desena un burete, ea pictează pete de culori diferite. Uite, ce o imagine frumoasă pe tema spațiului disponibil de la noi!

Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu

6. Desene ale copiilor pe tema spațiului. Tehnici de pictura non-tradiționale

Dacă dintr-o dată ai culcat în jurul casei o bucată de folie cu bule de aer, atunci acum este momentul să-l folosească pentru creativitatea copiilor. La urma urmei, este foarte ușor să picteze planeta cu ajutorul acestui material minunat. Este necesar doar pentru a pune pe pelicula de vopsea și se aplică la imaginea în locul potrivit.

Cum de a desena spațiu

Planeta în figura de mai jos este executat, de asemenea, în acest desen neconventional tehnica. printuri suplimentare sunt realizate folosind carton din rola de hartie igienica si tuburi din material plastic. De asemenea, atunci când desen această cifră pe tema spațiului a fost utilizat așa-zisul Tehnologie „pulverizat“.

Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu
Cum de a desena spațiu
Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu
Cum de a desena spațiu
Cum de a desena spațiu

7. Desene de spațiu. Figurile Ziua Cosmonautica

Un proiect interesant pentru copii la Ziua Cosmonautică pregătit un site web MrBrintables.com. Pe acest site puteți descărca și imprima imaginea lunii. Luna prezintă în trei dimensiuni: mari (22 coli), medie (6 coli) și de dimensiuni mici (1 coală). foi de imprimare desen lipi pe perete în ordinea corectă.

Acum cere copilul să viseze, care trăiește pe Lună. Să-l atragă locuitorii, casele lor, transport, etc.

Cum de a desena spațiu

8. Desenele pe tema spațiului. Desene ale copiilor pe tema spațiului

Acești străini fermecător desenate folosind tehnici neconvenționale, cum ar fi o vopsea suflare desen printr-un (tub de plastic) de paie. Care este această tehnică?

Cum de a desena spațiu

Se aplică cu pensula (sau pipetă) de cerneală într-o foaie de hârtie, diluată cu apă la vopseaua de pe foaia transformat pata. După aceea, atunci când vântul suflă pe vopsea printr-un pai, se întinde în direcții diferite, și vom obține un loc de formă neobișnuită. În cazul în care vopseaua este uscată, străin nostru dorisovyvat toate detaliile necesare.

Chiar și copiii mici pot desena o imagine pe tema spațiului.

9. Cum să atragă spațiu. spațiu desene

Acum vă vom spune despre un mod foarte interesant de modul în care să atragă luna. Pentru aceste meserii pe tema de spațiu veți avea nevoie de un lipici PVA obișnuit într-o sticlă mică, cu cioc îngust. Vom desena pe hârtie de înaltă densitate. Desena direct pe suprafața adezivului cratere luna. Atunci când adezivul este complet uscat și să devină transparent, vopsea gri luna.

Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu

Cum de a desena spațiu

Preparat prin: Anna Ponomarenko

Încurajăm părinții și profesioniștii celor mai bune pe site-ul RuNet cu jocuri educaționale gratuite și exerciții pentru copii - games-for-kids.ru. Regulat angajarea cu prescolarii pe tehnicile propuse aici, vă va pregăti copilul pentru școală fără dificultate. Pe acest site veți găsi jocuri și exerciții pentru dezvoltarea gândirii, vorbire, memorie, atentie, citire de învățare și numerație. Asigurați-vă că pentru a vizita o secțiune specială site-ul „Pregătirea pentru școală joc.“ Iată câteva exemple pentru sarcini de referință:

Cum de a desena spațiu
Cum de a desena spațiu
Cum de a desena spațiu