Cum de a desena sau șterge o linie în cuvântul

Linii în documente de tip text sunt adesea folosite pentru a accentua, accentuarea oricăror informații, a crea o linie goală, completați sau definiție de text. Cum de a desena o linie Wordr - o întrebare destul de comună, da un răspuns la această dificilă. Mai întâi trebuie să decideți exact ceea ce aveți nevoie.Există trei opțiuni principale pentru modul de a face linia în Word, fiecare dintre care pot fi utile în diferite situații. Moduri de a elimina directă, depind de modul în care au fost create.

Cum de a desena sau șterge o linie în cuvântul

Prima metodă

S-ar putea fi o situație în care nu știi cum să atragă linie în Word simplu, solid, de mijloc a liniei. Cel mai adesea, atunci când textul este necesar pentru a lăsa un spațiu gol pentru a umple în detalii mai târziu de mână. Este folosit în formele de documente, contracte și reglementări.

Cheia tastatură „-“ și împingeți-l în același timp tasta „Ctrl“. Rezultatul este o linie dreaptă mică. Dacă repetați acest proces de multe ori, puteți „împrumuta“ l la lățimea întregii pagini. Când ajungeți la câmpurile. trece la a doua linie.

Cum să eliminați linia în Word, creat în acest fel? Prea destul de simplu - exploata cheie «Backspace».A doua modalitate

Nu aveți o linie orizontală și verticală sau înclinată? Cum sa faci o linie în Word. un instrument pentru a recicla? Este ușor de a efectua direct, creat ca o figură.

Trage o linie dreaptă cu a doua metodă poate fi complet în fiecare colț al foii: paralele și perpendiculare pe text, un unghi. Pentru a face acest lucru, să ia câțiva pași:

  • „Insert“, mergeți la secțiunea specială. faceți clic pe „Forme.“
  • Dați clic pe pictograma care reprezintă linia.
  • Faceți clic pe mouse-ul la punctul de plecare pe foaia, în locul cursorului, veți vedea o cruce.
  • Petreceți mouse-ul în direcția dorită în timp ce țineți apăsat butonul din stânga.
  • La punctul în care linia pentru a finaliza, eliberați butonul.

În același mod în care se pot desena săgeți, curbe, ondulate și așa mai departe. Mai târziu, puteți schimba aspectul lor, latime, culoare, și alți parametri. Dacă ați oprit accidental înainte de linia poate fi extinsă: pentru a face acest lucru, faceți clic pe cercul de pe vârf și trageți la dimensiunea dorită ținând apăsat butonul din stânga.

Cum pentru a șterge o linie din Cuvântul, a făcut figură, în cazul în care este, dimpotrivă, nu au nevoie? Orice formă poate fi îndepărtată prin evidențierea-l cu mouse-ul, apoi apăsând butonul „Delete“ sau alegând „Cut“ în bara de instrumente. Pentru a evidenția doar să faceți clic pe ea oriunde.

A treia cale de

Cum de a desena sau șterge o linie în cuvântul

Pentru a crea subliniere, Count linii dintr-un document text utilizând aplicația Microsoft Word are mai multe opțiuni. Fiecare dintre ele este convenabil, simplu, practic pentru diferite situații și cerințe. Puteți cu ușurință, dimpotrivă, pentru a elimina elementele inutile, și subliniere. Rămâne doar pentru a decide care dintre instrucțiunile la îndemână pentru tine.