Cum de a desena o oglindă

Se prepară materiale. Pe hârtie, creion deținător pentru a desena un dreptunghi cu dimensiunile de 15 x 10 cm. Laturile sale secționate perpendicular pe linii. Se trasează linia de margine la un dreptunghi. Vom primi 4 puncte, două orizontale și două verticale. Desenați un oval cu privire la aceste puncte. Creion din nou, du-te deasupra formei pentru a face mai clar. Eraser linii curate și un dreptunghi.Ia un creion moale, și începe să picteze o atingere ușoară a ovalului. Linia trebuie să fie moale și netedă. creion de lumină pentru a picta jumătatea din partea stângă a oglinzii să se reflecte umbre. Degetul amestecandu-se usor partea întunecată și luminoasă să arate ca o imagine în oglindă. Apoi se adaugă liniuțele puțin în partea de sus și de jos a oglinzii.

Desenați cadru pentru oglinda în formă de modele de lumină, val-like. Acestea sunt desenate sub forma unui semicerc. Face o grosime normală să fie văzut rama. Cu mâna stângă, se adaugă o umbră slabă a unui creion moale, pete cu degetul.

imagine a obiectului de pe oglinda necesită îngrijire. Pentru a face acest lucru, de exemplu, o vaza in fata unei oglinzi. Cel mai bun loc-l mai aproape de marginea din stânga a oglinzii, astfel încât compoziția va fi de interes. Forma vaza corespunde reflexiei, dar este necesar pentru a trage un ușor înclinat înapoi. Pentru acest creion moale, trage o siluetă de vază, ilustrând sale „viteza“. Apoi, creionul medie vopsea cu atenție peste ea și se adaugă umbra dreapta, accidente vasculare cerebrale mici freca întuneric și partea de lumină. Apoi, Doris umbra de vaza pe partea dreapta a acestuia. Ar trebui să arate ca o reflecție clară.

Deci, de multe stele, a câștigat titlul de „style icon“ parts o caracteristică. Sau, mai degrabă nici măcar o linie, și săgețile de pe pleoape. Fără acest element este aproape imposibil de imaginat imaginea Odri Hepbern, Merilin Monro superba, frumos Mishel Merse și altele. Cu ajutorul tastelor săgeată dreapta pot fi trase chiar ochii fără expresie rândul său, spre misterios și ademenitoare, ca ochii de o sirenă.

Cum de a desena o oglindă

  • - mijloace pentru eyeliner;
  • - oglindă;
  • - tampon de bumbac;
  • - ochi demachiant lichid.

În primul rând, ridica instrument, care va trage săgeți. Cea mai bună opțiune este un creion colorat. Și nu neapărat negru. Astăzi, în dermatograf vogă, subliniind culoarea ochilor. ochi Astfel, de exemplu, aur-colorate „beneficiu“, a cartierului, cu un bronz sau dermatograf gri-verde, săgeți negru arată albastru-gri, negru, maro. bare negre sunt ideale pentru ochi albaștri. Puteți desena săgeți umbre, lichid, cremă sau gel contur de ochi. Dar pentru prima dată, este mai bine să prefere un creion moale. În orice caz, până la mâna nabete.

Înainte de a aplica săgețile de pe pleoapa - să încerce să tragă o linie clară pe hârtie continuă. Desenați o formă care seamănă cu un ochi, și să încerce un cerc de trafic solid-l pe un drum.

Pune în fața unei oglinzi, acoperă ochii, și să înceapă să se aplice dermatograf. Există mai multe metode de aplicare. În primul rând, trage o săgeată subțire. apoi face mai grasa. În al doilea rând, să identifice „calea“ viitoarelor puncte săgeți, apoi trage o linie prin ele. Săgeata este întotdeauna atras cât mai aproape de linia genelor. Apropo, în cazul în care genele de la rădăcinile unor albicios, care au nevoie pentru a picta înainte de aplicarea săgeți.

În ceea ce privește forma de săgeți, poate fi orice, de altfel, și grosimea (de exemplu, o linie subțire pornind de la colțul interior al ochiului se ingroasa treptat la interior). Puteți desena o grafică linie clară și poate ușor creion umbra, obtinerea de săgeată neclare. Totul depinde de preferințele dumneavoastră și forma ochiului. Regula principală: vârful săgeții la colțul exterior al ochiului nu se poate „uita“ în jos și obligat să-l îndoi ușor la templul lui. Este important să ne amintim că săgeata nu ar trebui să se extindă dincolo de marginea secolului mai mare de 0,5 cm (cu excepția cazului, desigur, tu nu mergi la un bal mascat).

Final atingere - o corecție. inspecta cu atenție săgețile trase. Dacă există defecte - îndepărtați-le cu un tampon de bumbac inmuiat in lichid pentru îndepărtarea ochi machiaj. Dar, în cazul în care linia nu este destul de buna, apoi le-a pus pe partea de sus a unor umbre și amestec. Acum irezistibil.Arrow pe pleoapa inferioară aplicate în cazuri rare, deoarece aceasta tehnica face machiaj ochi mai mici și mai rugoasă.

Cum să elaboreze o săgeată în fața frumos rapid și simplu? Este nevoie de câteva minute pentru a studia make-up lecții. Dar timpul nu va fi irosit, ca mâinile - întotdeauna la zi clasice. Aceasta va adăuga un design decorativ ochi expresivi.

Cum de a desena o oglindă

Cum să învețe să tragă săgeți pe ochi

Primul lucru de făcut - instrumentul potrivit, care va fi aplicat machiaj. Puteți desena săgeți creion de linie, marcator sau o perie. Alegerea se face cel mai bine pe baza experienței sale, aplicarea machiajului.

Desena săgeți pe frumoasele ochii unui creion va fi ușor atât pentru profesioniști și începători. La urma urmei, cu ajutorul unui tampon de bumbac poate fi ușor ajusta linia. Dar săgețile perfecte, care vor rămâne așa pentru toată ziua, trebuie să fie atașat umbra sau creionul de ochi.

creion prea gras nu este potrivit pentru shooter-ul perfect, se va răspândi.

Egal săgeți doar profesioniștii pot în conectorul din față. începători - zbătându-se pentru a fixa săgețile de linie desenate cu creionul.

Când selectați un creion de ochi lichid este mai bine să acorde o atenție la unealta cu o perie rigidă, care, atunci când este utilizat pentru a schimba cu ușurință grosimea săgeților. În cazul în care este imposibil de a trage o linie subțire cu ajutorul de linie, este necesar să se caute o alta.

Marker - care este obiectul cel mai convenabil pentru un incepator pentru a face caz, și pentru profesioniști. suficient marker important aplicator densitate, precum și grosimea acestuia - este necesară pentru a putea trage o linie subțire.

Cum de a desena o săgeată frumos pe ochi rapid și ușor? Folosind o perie și umbre (liner uscat). perie plat teșite și negru simplu nuanță de culoare profundă - parametrii necesari în selectarea acestor elemente.

Desen săgeți: Ce trebuie urmat regulile

1. Aplicați săgeata ar trebui să fie în mod direct de-a lungul conturul genelor.

2. Este necesar să învețe cum să atragă mâinile nu sunt de cotitură un ochi orb.

3. Capul nu poate fi rotit la o parte, trebuie să te uiți în oglindă, în fața lui.

4. Ca de săgeți, accentuează ochii, imaginea în jurul ochilor trebuie să fie perfectă.

săgeți Desen: Electrocasnice

Cum de a desena o oglindă

1. Prima linie va desena o foaie de hârtie. Persoana în oglindă ar trebui să se reflecte în mod direct maxilarul - paralel cu podeaua.

Foaia se întinde de la colțul exterior al ochiului spre aripa nasului. Prin foaie este necesară pentru a trage o linie din colțul ochiului pe diagonală în sus creion sau marker de linie, de aproximativ 1 cm.

Doar cu săgeată de altă parte trase, principala condiție - mărimea săgeților trebuie să fie exact la fel.

săgeată în continuare dorisovyvat astfel încât adâncitură este de 5 mm de la exterior la colțul interior al ochiului, acest punct de legătură cu porțiunea superioară a săgeții. Ar trebui să obțineți o săgeată în partea de jos de 5 mm și fără a se limita la cele de mai sus.

2. Următorul pas - 2 linii trase. Unul a avut loc de gene conturul de mijloc de-a lungul marginii, iar al doilea - de la mijlocul secolului până la sfârșitul săgeții.

3. Apoi, săgeata este adusă la colțul interior al ochiului.

4. Pentru a desena o săgeată pe frumoasele ochi, ar trebui să fie rotunjite toate trec linia de demarcație.

5. Iar finalul - aplicarea de rimel pentru gene.

KamAZ numit toate mașinile și vehicule speciale, care sunt fabricate pe bază pe același șasiu. Vederea acestor mașini este foarte diferit, este un mixer de beton, utilaje de drumuri, și ciment și camioane basculante, macarale si camioane de pompieri. Ei au în comun un singur - forma și forma cabinei șasiului.

Cum de a desena o oglindă

Începe model cu detalii de construcție auxiliare. Ai nevoie pentru a reprezenta un dreptunghi cu proporții laterale cuprinse între 2 și 3, baza lui ar trebui să fie mai scurtă decât partea laterală. La nivelul bazei dreptunghiului, trage o linie orizontală. Lungimea acestuia depinde de ceea ce doriți să-i înfățișeze corpul daca masina va avea șase roți (bitum, mixere de ciment), lungimea este de trei ori mai mare decât ar trebui să fie dreptunghiului de bază corespunzătoare carlingă. În cazul în care mașina este echipată cu patru roți (macara), lungimea platformei poate fi oarecum mai scurt.

Desenați roțile mașinii. Diametrul fiecărui este de aproximativ jumătate din înălțimea dreptunghiului corespunzător cabinei. Centrul cercului este situat ușor sub baza liniei cabinei și platformă. Prima pereche este situată sub cabina este mai aproape de margine, unde începe rama. Masina cu trei perechi de roți ale ultimelor două sunt situate la mică distanță unul față de celălalt în apropierea partea din spate a șasiului.

Evidențiați piese de cabină. În primul rând conice partea din față a vârfului. Fereastra este de aproximativ 40% din suprafața cabinei, partea laterală este împărțit de benzi subțiri. Nu uitați să contureze conturul ușii și trage oglinda retrovizoare. Dacă vopsea partea din față a mașinii, coaja partea inferioară a liniei orizontale a cabinei. Desenați un faruri rectangulare, laterale, planta în centrul simbolurilor și cuvintele «KAMAZ». În spatele roților din față imaginea un noroi subțire.

Desenați șasiu. Nu au atras toate detaliile tehnice ale dispozitivului, acestea vor fi umbra ascunsă a unui corp, doar evidențiați rezervorul masiv.

Selectați ce fel de camion pe care doriți să atragă. Puteți alege un camion normal de organism, în acest caz, pentru a trage o linie oblică de la marginea superioară a șasiului la cabina, partea din spate ar trebui să fie verticală. Înălțimea corpului este de aproximativ jumatate din cabina, deoarece este situat pe șasiu, acesta ajunge la mijlocul marginea de sus a ferestrei. Pe lângă corpul obișnuit poate desena un mixer, excavator, ciment sau un motor de incendiu.

Paint imagine. Corpul și cabina de pilotaj folosi culori luminoase - portocaliu, roșu sau galben, alte părți sunt făcute negre.