Cum de a deschide fișierul

Tip de fișier: Audio - fișiere

Nume rus: fișier audio comprimat fără pierderi Monkey

Nume Eng: Lossless Audio File Monkey

Deschideți un fișier .ape

Pentru a rula și de a asculta pe formatul .ape fișier de calculator, este complet gratuit pentru a descărca unul dintre programele prezentate mai jos:2. Maimuțele program audio. Acest produs este cele mai populare formate de codificare a sunetului digital audio fără pierderi. Distributie - shareware, și livrat împreună cu programul este un set complet de software, care este necesar pentru sunete de redare, de codificare și de decodare. De asemenea, incluse este un set de plug-in-uri pentru jucătorii populare mass-media. Monkey`s audio poate lucra cu .ape extensie pentru stocarea datelor audio, precum și cu extinderea .apl pentru stocarea diferitelor metadate.

Cum de a deschide fișiere .ape

fișier maimuță ar fi cel mai bine pentru a deschide Monkey`s audio. După descărcare și rula Adăugați fișierele ar trebui să utilizeze comanda, care este, pentru a adăuga un fișier. Acesta este situat în meniul de fișier corespunzător (File). Sau puteți da clic pe butonul Add File, care este localizat direct în meniul principal. O nouă fereastră, și este necesar pentru a selecta fișierul dorit cu extensia .ape, care trebuie să despacheta. Apoi, apăsați butonul pentru a deschide, iar apoi fișierul va fi adăugat imediat la lista Monkey`s audio.Imediat după aceea, trebuie să executați procesul adecvat pentru a despacheta fișierul folosind butonul Decompress (da drumul), care este de asemenea situate sub meniul principal. În mod implicit, programul va decomprima fișierul în același folder care conține sursa maimuță. În cazul în care dosarul nu va convine, îl puteți schimba prin meniul Options (Opțiuni).

Ce program pentru a deschide fișierul .ape

Formatul .ape susține corectarea erorilor în înregistrarea și etichetarea. Un codec Monkey`s este distribuit gratuit ca un supliment la software-ul pe Windows. Fișierele audio în format fizic .ape ocupă mult mai mult spațiu decât .mp3, dar calitatea sunetului de la ei este mult mai mare. În unele cazuri, .ape fișierele în format vin cu fișierul .cue, ca într-o pereche care fac o singură imagine a CD-ului.

Formate de fișiere corelate:

Cum de a deschide fișierul

Deschideți fișierul .xlsx

Cum de a deschide fișierul

Deschideți un fișier .xap

File name .xap Tip fișier: Sistem, executabilele Numele limba engleză: Silverlight Pachetul de Aplicație Nume rus: pachetul de aplicații Silverlight deschis .xap fișier cunoscut faptul că multe dispozitive mobile relativ captura rapid ...

Cum de a deschide fișierul

Deschideți fișierul .VOB