Cum de a descărca hărți gratuite pentru navigare

aplicaţia Garmin


Garmin este renumit pentru serviciile sale de cartografiere. Poate fi descărcat gratuit pentru software-ul Garmin.BaseCamp (disponibil pentru Windows și MacOS), care vă va oferi cu mii de hărți rutiere, facilități turistice și hoteluri. Instalați programul pe computer, executați Garmin.BaseCamp. Conectați dispozitivul la computer la Basecamp, selectați „Adăugare dispozitiv“, „Sync.“ Extinde gama de țări posibil și selectând „Adăugați la“ tab-ul «Basecamp:. Adăugări“Puteți descărca o serie de exemple de carduri gratuite cu Garmin direct la server. este secțiunea „hărți“ de pe site-ul oficial. Pur și simplu faceți clic pe tab-ul „Free“ și descărcați hărți ale unor țări străine, cu detalii de mare de la Garmin.
„Navitel.Navigator“ - una dintre cele mai populare programe de cartografiere din România. Harta „Navitel“ sunt susținute de majoritatea navigatorilor români existente. Există, de asemenea, suport pentru mai populare sisteme de operare mobile: Android, iOS și BlackBerry. Descărcați hărți gratuite „Navitel“ de pe site-ul oficial al producătorului.

"Yandex" și Google.Maps


Plus servicii de motoare de căutare de cartografiere - scalabilitate lor și posibilitatea de a edita utilizator. Motoarele de căutare sunt actualizate periodic în detrimentul voluntarilor sunt plasate pe Google Maps și „Yandex“ are noi magazine, piețe și garaje.

Există mai multe modalități de a utiliza „Yandex.Maps“ și Google.Maps. În primul rând, o cerere pentru platforme mobile. Există un număr de browsere care rulează pe sistemul de operare Android (Garmin, GlobusGPS), instalarea aplicației ar face posibilă conectarea la cea mai planetă „bogat“ servicii harta. În al doilea rând, este posibil pentru a salva un set de hărți pentru navigare într-un format raster. Și „Yandex“, și Google.Maps au un instrument la îndemână pentru a salva cartea de vizită în format jpg.

Card-imagine