Cum de a descărca fotografii de la colegii de clasă

Cum de a descărca fotografii de la colegii de clasă

Asistent pentru descărcarea de muzică

Pentru muzica de la „Odnoklassniki“ este ușor de stocat pe computer, consultați foarte utile suplimente, care se numește „asistent SaveFrom.net.“ Această aplicație funcționează pentru aproape toate browserele cunoscute: Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer și altele.Descărcarea și instalarea add-on-uri

În fereastra care se deschide, faceți clic mai întâi pe „Save“, apoi „Save As“, pentru a alege calea de pe calculatorul din nou - „Save“. Mai departe pentru a salva pachetul, executați programul și instalați-l prin dublu clic. În timpul instalării butonului la cerere prese „Next“. Așteptați inscripția „Instalare finalizat cu succes“, faceți clic pe „Finish“. Următoarele proceduri, în funcție de browserul pe care îl utilizați este ușor diferit.

Instalarea adăugări la diferitele tipuri de browserePentru utilizatorii Opera, după ce descărcați și să deschideți un fișier, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Install“. La finalizarea instalării unei pictograme va apărea pe panoul Extensii.

Pentru utilizatorii de procedura de browser-ul Mozilla Firefox este exact la fel, doar browser-ul după instalare, trebuie să reporniți.

Procesul de instalare este terminat. Acum, aproape de recordul în „colegii de clasă“, va fi butonul „Descărcați“ cu informații succinte despre dimensiunea fișierului, bitrate indică calitatea înregistrării (mai mare numărul, cu atât mai bine înregistrarea).

Due SaveFrom.net asistent, pentru a descărca muzică a venit acum și pe alte site-uri, cum ar fi VKontakte și Youtube.

Cum de a descărca fotografii de la colegii de clasă

Descărcarea și instalarea utilităților

Instalarea adăugări la diferitele tipuri de browsere

În Opera, la sfârșitul descărcării și deschide fișierul, faceți clic pe butonul „Install“. După aceea, extensiile panoului va fi un buton pentru a porni programul.

Dacă utilizați un browser de Internet Mozilla Firefox, procesul de instalare este același, dar trebuie să reporniți browserul.

În același mod, puteți salva pe computer, tot ce fotografii și imagini favorite, și apoi le schimba, edita și trimite prietenilor.

Cum se adaugă o fotografie în „Colegi de clasă“